guftemm Meme Estetiği Ameliyatı

yaa bişey sorcammm ben resimlere bakamıyorum albüme basınca site yönetiminden msj var diyip To be able to view Albums your post count must be 10 or greater. You currently have 5 posts. napmalıyım??????

canım çok geçmiş olsun, ben de cesaretimi toplayıp yaptırmayı düşünüyorum. Arkadaşın olarak eklersen sevinirim, resimlerini görmek isterim. Selamlar

güle güle kullan.ben de görmek istiyorum benide ekler misin?en azından fikrim olsun

güle güle kullan tatlım,beni de eklermisin,resimleri görebilirmiyim.benim ameliyatımda 30 martta.

meraba resımlerınızı gorebılır mıyım

canım 350 cc mı senınkıler bana 250 uygun olur dedı doktorum bıraz kucukdegıler mı ben de buyuk olsun ıstıyorum

bence gayet güzel olmuş bedenine hiç üzülme seni görünce ben de mi 300 cc taktırsam diyorum..Seninkiler high profil mi?

meraba bana dadoktorum 250 yada 275 cc olabır dedı boyum 160 kılom 50 senın olculerın nasıl benımkılere yakın mı resım vars agorebılırmıyım

hergün resim değiştiriyosun kıskançlıktan ölüyorum çok güzeller çokta şanslısın atlattığın için bende istiyorum ama fiyatları biraz beni aşıyo haftaya devlet hastanesine gidicem bu arada maaşallah ama o resimlerden dolayı sana nazar değicek benden söylemesi

Çok teşekkürederim çok sağol bor atlattım sorma yaff bazen ben bile inanamıyorum baktıkça darısı başına hayırlısıyla umarım devlet hastanesine git bi görüş bakalım 5 ay oldu ben olalı :81:

canım bende 225 taktırmıştım suanda hıc memnun degılım,,tekrar buyutmek ıstıyorumm doktorum 270 takalım dıyor kararsızım,,benı arkadas olarak eklermısın,,300 cclık dusunuyorum bende ama nasıl olur dıye merak edıyorum

meraba bana dadoktorum 250 yada 275 cc olabır dedı boyum 160 kılom 50 senın olculerın nasıl benımkılere yakın mı resım vars agorebılırmıyım
benim resmim yok ama vücut yapına bağlı yapıyo doktor bende de 300 cc falan çom denemiş ama çok yayvan ve yapay durdu dedi. ben ameliyat öncesi zaten öyle istemediğmi özellikle belirtmiştim.benm boy1.80 kilom 62 belim ince zaten 275cc high profil yuvarlak protez konuldu büyük göğüs de abartı dururdu ben çok memnunum

miks gerçekten de sütyen reklamındaki hatunlar yanında solda sıfır kalacak. maşallahhhh diyelim canım .bende güzel sütyenler takmaya başlayabilseydim biraz daha beklicem bunun için :44:

miks gerçekten de sütyen reklamındaki hatunlar yanında solda sıfır kalacak. maşallahhhh diyelim canım .bende güzel sütyenler takmaya başlayabilseydim biraz daha beklicem bunun için :44:

Sağol Teşekkürederim Güzel Düşencen görüşlerin için Bekle az cık daha sabır yagmurcum Bende doktoruma Kontrollere giderken ilk 1 ay gözünün içine bakardım ne zaman ne zaman güzel südyenlere geçerim die artık sormadan anlardı bakardı hemen gözlerime yok daha değil deyince pöff derdim yaff yinemi daha değil yine mi bekliycem ama Bak inan bana Zaman hızla Geçiyor Şu an Sana yavaş Geçiyor Anlayabiliyorum Sık dişini yolu yarıladın :81: :81: canikommm sende sefasını süreceksin Cicişlerinin :81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…