hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! Buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
sutyenle denedıgımde 300 cc bbana agır ggelmıstı ama ıcıne gırınce oyle olmuyo ılk gunlergergın oldugu ıcın ve alısık olmadıgın ıcın alısamayabılırsın ılk bır haftayı kapsıyo sonra normale donuyosunn..
Bende 375 e 350 cc var agırlıgını hıssetmıyorum..
Muayeneye gıttıgınde atıyrum 300 cc denedı sutyenın ıcınden agır gelebılır ama vucuduna gırdıgı zaman o agırlık olmuyo..
benim vücut yapım dar ve zayıf olduğum için 275 cc protez konuldu ama çok memnunum daha bekarız ve hamile kaldıktan sonrada büyüyecek 300 cc de güzel bi ölçü bence sıkıntı yapma kendine .bende desteksiz süngersiz sporcu sütyenimle dışarı çıkıyorum.badi, kazak giyebiliyorum bu benim için herşeye değer.önceden sütyensiz kapı aralığından bakarken şimdi özgürce dolaşabilmek çok güzel
Canım gayet güzel gayet normal ama elbette seni anlayabiliyorum yapılmışken en büyüğü olsun gibi bir açlığımız oluyor birde şöyle dşün sarkam olayı var ne kadar Hacmi olursa Yerçekiminede Engel Olamayız birde buradan Dşünmeye Çalış Öpüyorumm bitanemm
hergün resim değiştiriyosun kıskançlıktan ölüyorum çok güzeller çokta şanslısın atlattığın için bende istiyorum ama fiyatları biraz beni aşıyo haftaya devlet hastanesine gidicem bu arada maaşallah ama o resimlerden dolayı sana nazar değicek benden söylemesi
benim resmim yok ama vücut yapına bağlı yapıyo doktor bende de 300 cc falan çom denemiş ama çok yayvan ve yapay durdu dedi. ben ameliyat öncesi zaten öyle istemediğmi özellikle belirtmiştim.benm boy1.80 kilom 62 belim ince zaten 275cc high profil yuvarlak protez konuldu büyük göğüs de abartı dururdu ben çok memnunummeraba bana dadoktorum 250 yada 275 cc olabır dedı boyum 160 kılom 50 senın olculerın nasıl benımkılere yakın mı resım vars agorebılırmıyım
miks gerçekten de sütyen reklamındaki hatunlar yanında solda sıfır kalacak.Çok teşekkürederim çok sağol bor atlattım sorma yaff bazen ben bile inanamıyorum baktıkça darısı başına hayırlısıyla umarım devlet hastanesine git bi görüş bakalım 5 ay oldu ben olalı :81:
miks gerçekten de sütyen reklamındaki hatunlar yanında solda sıfır kalacak.maşallahhhh diyelim canım .bende güzel sütyenler takmaya başlayabilseydim biraz daha beklicem bunun için :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?