• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guftemm Meme Estetiği Ameliyatı

:26: bende görmek istiyorum arkadaşlık teklifi gönderdim umarım kabul edersin
300 cc az mı oldu :18: 300 cc kaç gr ma tekabül ediyo yani nasıl bir ağırlık anlamına geliyo ben mi çok büyütüyorum gözümde :9:

sutyenle denedıgımde 300 cc bbana agır ggelmıstı ama ıcıne gırınce oyle olmuyo ılk gunlergergın oldugu ıcın ve alısık olmadıgın ıcın alısamayabılırsın ılk bır haftayı kapsıyo sonra normale donuyosunn..
bende 375 e 350 cc var agırlıgını hıssetmıyorum..
muayeneye gıttıgınde atıyrum 300 cc denedı sutyenın ıcınden agır gelebılır ama vucuduna gırdıgı zaman o agırlık olmuyo..

hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...

mrb lar bende aranıza yeni katıldım ve aynı dertten muzdaripim :) bende ameliyat olmak istiyorum ama karar veremedim resimlerini göremiyorum bana yardımcı olursan sevinirim

resimin altına yazdım ama burayada yazıyım bence boyut gayet güzel kafanıza takıp kendinizi üzmeyin boşuna :)

merhaba.çok geçmiş olsun.bence en gzli doğal duran göğüstür.çok büyük göğüs zamanla yer çekimine yenik düşüp sarkıcak zaten.en idaeli orta bey memiş yani:)arkadaş olarak ekledim seni,sende beni eklersen resimlerini görebilirim.haydi bakalım darısı benim ve tüm cücüksüzlerin başına inş:1:

bencede gayet güzel olmuş..küçük değil,onları sev,bak bize hala yaptıramadık sizin resimleri görüm iç geçiriyoruz:(

hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...

mrb, çok geçmiş olsun...darısı isteyen herkesin başına... sakıncası yoksa resimleri paylaşabilir misin.

Ya sinir olma canim benim :69: neden sinir oluyorsun :9: cok ama cok guzel olmus daha buyuk gercekten kotu dururmus, boyle guzel gercekten icine sinsin :34:

Back