inşallah canım benim senin güzel resimleride gördükçe hevesleniyorum iyice ne zaman kullanmaya başladın bu tip sütyenleri
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
mehaba güftemm, ben de yeni ameliyat oldum ve 250de israr ettim, şimdi bunalımdayım küçük oldular diye
forumda bakıyorum 300 altı taktıran yok(
250cc bana pek de küçük gelmedi aslında, kendi isteğin miydi, yoksa doktor mu 250 önerdi? Eğer doktor önerdiyse zaten bence kafana pek takmana gerek yok demektir, vücuduna uygun olan ölçü seçilmiştir. yeni ameliyat olmuşsun, bence tamamen iyileşmesini bekle öncelikle.
bir de korkum zamanla doğallaştıkça küçülür diye bir yandan(
kime oldun peki ameliyatı..burdan isim söyleyemiyosan mesaj atabilirmisin..bi de fiyat..kızlar bana yardımcı olun ..doktor konusunda cok kararsızım ve korkuyorum
canım doktor secme konusunda gıdıp gorusmeden karar veremezsın ıstekler kısıye gore degısıyor senın doktoruna guven duymen lazım bu da sadece doktorlarla gorustukten sonra karar verebılırsın
cubur ben de sana ekleme talebi gönderdim, kabul edersen sevinirim..
ariesna, buradan doktor adı vermekte bir sakınca var mı bilemiyorum, en iyisi özelden yaziim sana
cubur ben de sana ekleme talebi gönderdim, kabul edersen sevinirim..
ariesna, buradan doktor adı vermekte bir sakınca var mı bilemiyorum, en iyisi özelden yaziim sana
canım ekledım senı
teşekkür ederim canım.
resimlerin çok güzel, 335 konulmuş sana, okudum şimdi. ben çok daha büyük olurlar zannederdim 335 ile. ben kesin 275 yapmalıymışım, gönlümdeki oymuş..ama artık çok geççç...
umarım küçülmezler oturdukça
canım 275 de yaptırsan 300 ıstıyecektın emın ol bende oyleyım 350 olsaymış dıyorum. doyumsusuz bız kadınlar. malasef daha once olmayan bıseyın gozumuzu doyurması cok zor 1 yıl sonra tam seklını aldıgında cokkkkkkk daha mutlu olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?