Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! Buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
meraba sakıncası yosa resımlerınızı gorebıırmıyım amelayat olmak ıstıyorum ben de ama henuz karar verebılmıs degılım doktorum 250 cc onerdı hem de dokumun yeterlı oldugunu soyledı kararsız kaldım
canım izin verirsende bende görebilirmiyim çokmerak ediyorum doktorumla bende görüştüm ama henüz bi büyüklük söylemedi hamit baki duru diye bi dr devlet hastanesinde çalışıyor siliviride bilen varsa cevap verirlerse sevinirim