Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
guftemm Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi guftemm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inşallah canım benim senin güzel resimleride gördükçe hevesleniyorum iyice ne zaman kullanmaya başladın bu tip sütyenleri
İnşallah canikom ne kaldı zaten Yahu şunun şurasında Bana doktorum 2 Ay bitsin dolsun öyle kullanabilirsin dedi ve 2 ay bitti kontrolde gittiğim zaman tamam Dedi artık Kullanabilirsin yada nasıl Arzu edersen İstersen Hiiççmi Hiç Kullanma dışarı çıkarken ederken dedi Öyle sevinmiştimki anlatamam hiç takmadan henüz Çıkmadım nnisanda Başlarım Çünkü İzmirin Sıcağı Malum uçlarını kapatıtım Aparatlar var aldım bile Elbette gece yatarken takıyorum Sporcu tarzı Bir südyen pamuklu Öyle rahat uyuyorum Yazın Sıcakalrda Zor Olur atıveririm hepsini üzerimden fazlalıkların :81: :81:
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
Öncelikle geçmiş olsun.. Ameliyatınız nerede oldu ? Cerrahınız kimdi ?
hiç yoktu 300 cc oldu bana göre bence küçük oldu!! buna da şükür tabi tahta halimden sonra:) ama daha büyük tercih ederdim doktorum olmazdı dedi,hem doku yeterli diildi hem abartı dururdu dedi.abartı falan olmazdı çok sinir oldum.yaptıracak olanlar büyükte ısrarcı olun küçük oldu demekten iyidir gerçekten...
mehaba güftemm, ben de yeni ameliyat oldum ve 250de israr ettim, şimdi bunalımdayım küçük oldular diye
forumda bakıyorum 300 altı taktıran yok( isteklerimiz mi farklı, hata mı yaptım anlayamıyorum, çokkkk sinirlerim bozuuukkk
çok yazdım kusura bakma, forumda okuyunca sanki tanıyomuş gibi oluyo insan malum, kime ağlaşıcağımı şaşırdım :S
beni arkadaş olarak ekler misin rica etsem, fotoğraflarına bakabilitr miyim?
şimdiden teşekkürler
fotoları nasıl görebilirim...
bende yaptırmayı düşünüyorum ve arastırıyorum istanbulda bi yer..ama fikrim yok..
benim de yapım ince,ama yaptırmısken de dolguın olsun istiyorum...su an cok küçükler ama 300 cc den fazlasını da alır mı bilmiyorum...
merak ettim seninkiler fotoları göremiyorum ama neden?
bende yaptırmayı düşünüyorum ve arastırıyorum istanbulda bi yer..ama fikrim yok..
benim de yapım ince,ama yaptırmısken de dolguın olsun istiyorum...su an cok küçükler ama 300 cc den fazlasını da alır mı bilmiyorum...
merak ettim seninkiler fotoları göremiyorum ama neden?
mehaba güftemm, ben de yeni ameliyat oldum ve 250de israr ettim, şimdi bunalımdayım küçük oldular diye
forumda bakıyorum 300 altı taktıran yok(
250cc bana pek de küçük gelmedi aslında, kendi isteğin miydi, yoksa doktor mu 250 önerdi? Eğer doktor önerdiyse zaten bence kafana pek takmana gerek yok demektir, vücuduna uygun olan ölçü seçilmiştir. yeni ameliyat olmuşsun, bence tamamen iyileşmesini bekle öncelikle.
250cc bana pek de küçük gelmedi aslında, kendi isteğin miydi, yoksa doktor mu 250 önerdi? Eğer doktor önerdiyse zaten bence kafana pek takmana gerek yok demektir, vücuduna uygun olan ölçü seçilmiştir. yeni ameliyat olmuşsun, bence tamamen iyileşmesini bekle öncelikle.
doktor 250-300 arası dedi, ben aslında 175lerdeydim ilk gittiğimde.
doktorun fikri 275 daha iyi olur gibiydi ama bana gösterdiği resimlerde 275ler büyük geldi gözüme. çok ısrarla söyledim, ben büyük göğüslü olmak istemiyorum diye, hakikaten de istemiyordum, şimdiki bunalımım nedir ben de anlayamadım, en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim, o zaman nasıl göreceksiniz çok merak ediyorum
bir de korkum zamanla doğallaştıkça küçülür diye bir yandan (
kime oldun peki ameliyatı..burdan isim söyleyemiyosan mesaj atabilirmisin..bi de fiyat..kızlar bana yardımcı olun ..doktor konusunda cok kararsızım ve korkuyorum
kime oldun peki ameliyatı..burdan isim söyleyemiyosan mesaj atabilirmisin..bi de fiyat..kızlar bana yardımcı olun ..doktor konusunda cok kararsızım ve korkuyorum
canım doktor secme konusunda gıdıp gorusmeden karar veremezsın ıstekler kısıye gore degısıyor senın doktoruna guven duymen lazım bu da sadece doktorlarla gorustukten sonra karar verebılırsın
canım doktor secme konusunda gıdıp gorusmeden karar veremezsın ıstekler kısıye gore degısıyor senın doktoruna guven duymen lazım bu da sadece doktorlarla gorustukten sonra karar verebılırsın
cubur ben de sana ekleme talebi gönderdim, kabul edersen sevinirim..
ariesna, buradan doktor adı vermekte bir sakınca var mı bilemiyorum, en iyisi özelden yaziim sana
ariesna, buradan doktor adı vermekte bir sakınca var mı bilemiyorum, en iyisi özelden yaziim sana
canım ekledım senı
fiyatı ve ismi söylersen cok sevinirim..fiyat degişir biliyorum ama asagı yukarı bi ortalama cıkarırım kafamda..
ya bi de kendim doktor olmama ragmen baska bi erkek doktora memelerimi açmaya cekiniyorum..:)..neyse aşıcaz artık onu da...
canım ekledım senı
teşekkür ederim canım.
resimlerin çok güzel, 335 konulmuş sana, okudum şimdi. ben çok daha büyük olurlar zannederdim 335 ile. ben kesin 275 yapmalıymışım, gönlümdeki oymuş.. ama artık çok geççç...
umarım küçülmezler oturdukça
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
şu doktorlarda pıf yani ben zaten abartı olsun istiyorum onlara ne bütçemi denkleştirdiğimde bende hemen yaptırıcam ve abartı olur yapmam diyen doktordan koşarak uzaklaşcam abartı istiyorum abartıııı kocaman olsun diye çemkiricem zaten bıkmışım memesizlikten bide doktorla uğraşamam
teşekkür ederim canım.
resimlerin çok güzel, 335 konulmuş sana, okudum şimdi. ben çok daha büyük olurlar zannederdim 335 ile. ben kesin 275 yapmalıymışım, gönlümdeki oymuş.. ama artık çok geççç...
umarım küçülmezler oturdukça
canım 275 de yaptırsan 300 ıstıyecektın emın ol bende oyleyım 350 olsaymış dıyorum. doyumsusuz bız kadınlar. malasef daha once olmayan bıseyın gozumuzu doyurması cok zor 1 yıl sonra tam seklını aldıgında cokkkkkkk daha mutlu olucaz
canım 275 de yaptırsan 300 ıstıyecektın emın ol bende oyleyım 350 olsaymış dıyorum. doyumsusuz bız kadınlar. malasef daha once olmayan bıseyın gozumuzu doyurması cok zor 1 yıl sonra tam seklını aldıgında cokkkkkkk daha mutlu olucaz
çok tatlısınnn, çok teşekkür ederimmm, umarım öyle olurr :)
canım ben aranıza yeni katıldığım için özelden msj yazamadım:)) rica etsem beni eklermisin ve özelden 300cc ameliyat snr sı resimlerini paylaşırsan çok sevinirim.bende ameliyat olucam en kısa zamanda.yardımcı olursan sevinirim.sevgiler