guftemm Meme Estetiği Ameliyatı

sutyenle denedıgımde 300 cc bbana agır ggelmıstı ama ıcıne gırınce oyle olmuyo ılk gunlergergın oldugu ıcın ve alısık olmadıgın ıcın alısamayabılırsın ılk bır haftayı kapsıyo sonra normale donuyosunn..
bende 375 e 350 cc var agırlıgını hıssetmıyorum..
muayeneye gıttıgınde atıyrum 300 cc denedı sutyenın ıcınden agır gelebılır ama vucuduna gırdıgı zaman o agırlık olmuyo..

mrb lar bende aranıza yeni katıldım ve aynı dertten muzdaripim :) bende ameliyat olmak istiyorum ama karar veremedim resimlerini göremiyorum bana yardımcı olursan sevinirim

resimin altına yazdım ama burayada yazıyım bence boyut gayet güzel kafanıza takıp kendinizi üzmeyin boşuna :)

merhaba.çok geçmiş olsun.bence en gzli doğal duran göğüstür.çok büyük göğüs zamanla yer çekimine yenik düşüp sarkıcak zaten.en idaeli orta bey memiş yani:)arkadaş olarak ekledim seni,sende beni eklersen resimlerini görebilirim.haydi bakalım darısı benim ve tüm cücüksüzlerin başına inş

bence gayet doğal ve güzel olmuş.
küçük falanda değil.sağlıkla güle güle kullanın inşallah

bencede gayet güzel olmuş..küçük değil,onları sev,bak bize hala yaptıramadık sizin resimleri görüm iç geçiriyoruz

mrb, çok geçmiş olsun...darısı isteyen herkesin başına... sakıncası yoksa resimleri paylaşabilir misin.

Ya sinir olma canim benim neden sinir oluyorsun cok ama cok guzel olmus daha buyuk gercekten kotu dururmus, boyle guzel gercekten icine sinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…