• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçsüzüm ne yapıcam bilmiyorum

Eşiniz arkanızda sizi savunuyor, "onlar benim ailem idare edeceksin, hepsinin suyuna gideceksin, rutin gidip temizlik yapacaksın" diyebilirdi.

Mesafe koymayı başaramayabilir, sevmediğiniz insanlarla her gün mıç mıç olabilirdiniz. Kv her misafir geldiğinde hizmete çağırabilirdiniz. vs vs vs
Bunların hiçbiri yok, evinizin huzuruna karışamıyorlar. Kafaya takılacak bir şey yok, hele ağlama boyutuna hiç gerek yok.

Ayrıca mesafe koydum, eşim ağızlarının payını verdi falan demişsiniz. İlişkileriniz bu haldeyken neden sizi planlara dahil etsinler ki.

Birde aklınızda olsun, belki sorun sizdedir. Saydığınız tüm insanlar görüşüyor araları iyi ama hepsi size mesafeli ise belki siz onları kırıyorsunuz, gereksiz alınganlıklar yapıyorsunuzdur.
Ben alıngan bir insanım doğru ama insanlara karşı o kadar iyi niyetliyim ki bunu onlarda biliyor zaten.. Mesala diğer gelinin bir hatası olsa yüzüne vurmazlar ama beni hemen her konuda alıngan kıskanç ilan ederler benim herşeyi batar onlara hemen yüzlerini asarlar

Bu görümceye, eltiye niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Eşiniz bile görüşmüyor. Dışlasınlar, görüşmeyin canınıza minnet. Çok mu lazım bu insanlar? Bugüne kadar onlarla yaşadınız da şimdi mi hasretini mi yaşıyorsunuz? Dış kapının dış mandalı hepsi... Lazım değiller. Siz eşinizle olan ilişkinize bakın. Olur olmadık herkese de bu kadar anlam yüklemeyin.

Kan bağınız bile olmayan insanlar için gözyaşı döküyorsunuz ya bravo gerçekten.
Yaptıkları olay zoruma gidiyor üzülüyorum insanlar iyilik varken neden böyleler diye

Ben alıngan bir insanım doğru ama insanlara karşı o kadar iyi niyetliyim ki bunu onlarda biliyor zaten.. Mesala diğer gelinin bir hatası olsa yüzüne vurmazlar ama beni hemen her konuda alıngan kıskanç ilan ederler benim herşeyi batar onlara hemen yüzlerini asarlar
Alıngan ve kıskanç olduğunuzu düşündükleri bir/iki olayla ilgili örnek verebilir misiniz?

Alıngan ve kıskanç olduğunuzu düşündükleri bir/iki olayla ilgili örnek verebilir misiniz?
Eşimi onlardan kıskanıyormuşum ki böyle bir eşy olması söz konusu dahi olamaz birde onlar biraz pat put insanlar herşeyi derler birbirine alınmazlar saçma konuşurlar ben pek sevmem öyle şeyleri şakadan anlarım ama onlar saçmalama boyutuna getiriyorlar

Eşimi onlardan kıskanıyormuşum ki böyle bir eşy olması söz konusu dahi olamaz

Eşinizi onlardan kıskandığınızı düşündüren olaylar ne mesela? Hangi konuda ne dediler de gösterdiğiniz tavra alınganlık olarak yorumladılar?

Ay ne bekliyordunuz.? Diğer gelin ile alt alta üst üste oturuyorlar, kaynananın her işine o gelin koşuyor. Tabi, onu kollayacak, mazur görecek. Şimdi takdir ettim işte o kaynanayı, biraz adil, vefalı kadınmış en azından.

Eşiniz çok akıllı bir adam ki
sizi aile apartmanına sokmamış
kendi ailesini tanıyor size ona göre telkin veriyor
eşinizin ailesi sizi kıskandırmaya çalışıyor
bence onlara kıskanmadığınızı gösterin
siz kötü değil iyi niyetlisiniz
bence doğum mevzusunu eşinize de danışın

Back