• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçsüzüm ne yapıcam bilmiyorum

İşin içine görümce, kv girince en normal insanın gidiyor psikolojisi merak etme sorun sende değil.

Hanfendi bu sorunlu insanlarla, görüşmemek yerine koloni halinde yaşamayı mi tercih ederdiniz? Sizin kendi aileniz, görüşüp sohbet edeceğiniz arkadaşlarınız yok mu, ağlayacak daha önemli dertleriniz yok mu allaskina? Kvniz hem sizi her davete çağırıp hem de laf sokmaya huzursuz etmeye devam etselerdi daha mı iyi olacaktı? Ne.guzel kesmissiniz iletişimi daha ne istiyosunuz. Valla milletin derdi yok yahu

Hanfendi bu sorunlu insanlarla, görüşmemek yerine koloni halinde yaşamayı mi tercih ederdiniz? Sizin kendi aileniz, görüşüp sohbet edeceğiniz arkadaşlarınız yok mu, ağlayacak daha önemli dertleriniz yok mu allaskina? Kvniz hem sizi her davete çağırıp hem de laf sokmaya huzursuz etmeye devam etselerdi daha mı iyi olacaktı? Ne.guzel kesmissiniz iletişimi daha ne istiyosunuz. Valla milletin derdi yok yahu
Benim üzüldüğüm nokta neden böyle yapıyorlar iyi olmak varken tahammül edemiyorum ağrıma gidiyor

Valla insan es ailesi ile mesafeli diye uzuluyorsa hayat bu insanlar icin cok zordur :)

Bazileri lacka iliskileri sever ne diyim.
Yapmaları davranış biçimleri iyi olmak varken bu şekilde yapmaları zoruma gidiyor

Gitmeyin. Apartmanda oturuyormuşsunuz sizinle arkadaşlık edecek kişiler vardır apartmanda. Eşinizin ailesi sizi aralarına almıyorsa siz de aralarına girmeyin.
Girmiyorum ama böyle yapmaları zoruma ağrıma gidiyor

6 yillik evliyim eltim, gorumcelerim, kaynanam beni aramiyor durduk yere. Bir tek kaynanam onemli bisey soyleyecekse arar o da kirk yilda bir.
Ben de başka sehirden eşimin yasadigi sehre geldim. Yeter ki bana laf sokulmasin, bulaşılmasin, evime dan dun gelinmesin hiç kavga etmezdim, umurumda olmuyor dedikodu mu yapmislar dislamislar mi cagirmamislar miiiii...

Hatta eşimin akrabalarindan beni daha önce görmeyen, iki cift laf etmedigim insanlar ilk karşilaşmada bana karşi tavirlilardi, cunku benimle ilgili baya konuşuluyormuş belli ki 😁

Şunlar için 6 yilda bir gün dahi gözümden yaş gelmedi.😬 O kadar gereksiz bekletilerdesin ki...

Eşinizin yerinde olsam sizin bu fiy fiy sikayetlerinizden bıkardim yani 4 yil olmuş artik.
Aynen benim eşimin akrabalarıma bana kötü bakıyor değişik artık insanlara ne dedikodu yaptılarsa

Bırak yalnız kal onlardan uzak dur. Evde sıkıl yine bulaşma haline şükret kocan uzak tutuyor ve seni tutuyor onlar yüzünden seni üzmüyor. Mesafeni bozma

Eain ile sorunun yoksa digerlerini neden bu kadar taktigini anlamadim. Seni arakarina almiyorlar diye neden sorun yapiyorsun. Almazlaesa almasinlar. Zorla kendini kabul ettirme. Komsun yok mu? Kendine cevre edin. Ise gir. Sosyalles. Herkesle iyi olmak, anlasmak zorunda degilsin. Hatta ayriyim diye gobek at. Yakun olsaniz, grlseler gitseler dedikodu fitne fesattan kafani kaldiramazsin.

Eain ile sorunun yoksa digerlerini neden bu kadar taktigini anlamadim. Seni arakarina almiyorlar diye neden sorun yapiyorsun. Almazlaesa almasinlar. Zorla kendini kabul ettirme. Komsun yok mu? Kendine cevre edin. Ise gir. Sosyalles. Herkesle iyi olmak, anlasmak zorunda degilsin. Hatta ayriyim diye gobek at. Yakun olsaniz, grlseler gitseler dedikodu fitne fesattan kafani kaldiramazsin.
Çalışmak istiyorum ama çocuğumu bırakacak kimse yok ailem yakındı onlarda şuan burda değil

Çalışmak istiyorum ama çocuğumu bırakacak kimse yok ailem yakındı onlarda şuan burda değil
Cocuk kac yasinda? Krese gidebilir mi ya da guvenli bir bakici da olabilir. Gerci su an korona var. Ama yine sosyallesnelisiniz. Es ailesi uzerine hayatinizi kurmussunuz. Esinizle mutlu huzurlu ne guzel yuvaniz varken kendinize gereksiz dert edinmissiniz. Bir sekilde oyalahlyin kendinizi ya da terapiye gidin belki rahatlarsiniz.

Cocuk kac yasinda? Krese gidebilir mi ya da guvenli bir bakici da olabilir. Gerci su an korona var. Ama yine sosyallesnelisiniz. Es ailesi uzerine hayatinizi kurmussunuz. Esinizle mutlu huzurlu ne guzel yuvaniz varken kendinize gereksiz dert edinmissiniz. Bir sekilde oyalahlyin kendinizi ya da terapiye gidin belki rahatlarsiniz.
Terapi almak istiyorum gerçekten.. Çalışma konusunda oğlum 3 yaşında henüz Seneye kreşe vermeyi düşünüyoruz o zaman çalışmak istiyorum ama bakalım bu sene pandemi sorunu var bildiğiniz gibi maalesef evdeyiz

Benim üzüldüğüm nokta neden böyle yapıyorlar iyi olmak varken tahammül edemiyorum ağrıma gidiyor

Yahu ne ağrınıza gidiyor? Herkes sizi sevmek sizinle iyi geçinmek zorunda mı? Ya da birileri sizi disliyosa illa ki sorun sizde olduğu için mi? Nedir bu illa sevilmeliyim ısrarı. Boşa hem kendinize hem eşinize dert yapiyosunuz, evliliğinizi yipratiyosunuz başka bişey değil

Back