Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güçsüzüm ne yapıcam bilmiyorum
- Konu Sahibi Mlscm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.620
- 548
Dert arıyor harıl harıl. Arayan bulur.bu.konu sahibi beni delirtti yorum yapmayacagim
- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Hanfendi bu sorunlu insanlarla, görüşmemek yerine koloni halinde yaşamayı mi tercih ederdiniz? Sizin kendi aileniz, görüşüp sohbet edeceğiniz arkadaşlarınız yok mu, ağlayacak daha önemli dertleriniz yok mu allaskina? Kvniz hem sizi her davete çağırıp hem de laf sokmaya huzursuz etmeye devam etselerdi daha mı iyi olacaktı? Ne.guzel kesmissiniz iletişimi daha ne istiyosunuz. Valla milletin derdi yok yahu
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Benim üzüldüğüm nokta neden böyle yapıyorlar iyi olmak varken tahammül edemiyorum ağrıma gidiyorHanfendi bu sorunlu insanlarla, görüşmemek yerine koloni halinde yaşamayı mi tercih ederdiniz? Sizin kendi aileniz, görüşüp sohbet edeceğiniz arkadaşlarınız yok mu, ağlayacak daha önemli dertleriniz yok mu allaskina? Kvniz hem sizi her davete çağırıp hem de laf sokmaya huzursuz etmeye devam etselerdi daha mı iyi olacaktı? Ne.guzel kesmissiniz iletişimi daha ne istiyosunuz. Valla milletin derdi yok yahu
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Herkesin derdi farklıdır dert demeyelimde psikolojik olarak kendimi dışlanmış gibi görmeye başlicamDert arıyor harıl harıl. Arayan bulur.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Değişik insanlar zaten üçü bir birini bulmuşİşin içine görümce, kv girince en normal insanın gidiyor psikolojisi merak etme sorun sende değil.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
İşte genelde yalnız olduğum için aklıma geldikçe kendimi dışlanmış hissediyorumBu insanlarla mesafelisiniz ve siz buna uzuluyorsunuz oyle mi? Allahim sana geliyorum :)
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.620
- 548
Biz sizin dertlerinizi çok beğeniyoruz KK olarak. Hatta bazılarımız seve seve takas yapmaya hazır.Herkesin derdi farklıdır dert demeyelimde psikolojik olarak kendimi dışlanmış gibi görmeye başlicam
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Yapmaları davranış biçimleri iyi olmak varken bu şekilde yapmaları zoruma gidiyorValla insan es ailesi ile mesafeli diye uzuluyorsa hayat bu insanlar icin cok zordur :)
Bazileri lacka iliskileri sever ne diyim.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Girmiyorum ama böyle yapmaları zoruma ağrıma gidiyorGitmeyin. Apartmanda oturuyormuşsunuz sizinle arkadaşlık edecek kişiler vardır apartmanda. Eşinizin ailesi sizi aralarına almıyorsa siz de aralarına girmeyin.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Aynen benim eşimin akrabalarıma bana kötü bakıyor değişik artık insanlara ne dedikodu yaptılarsa6 yillik evliyim eltim, gorumcelerim, kaynanam beni aramiyor durduk yere. Bir tek kaynanam onemli bisey soyleyecekse arar o da kirk yilda bir.
Ben de başka sehirden eşimin yasadigi sehre geldim. Yeter ki bana laf sokulmasin, bulaşılmasin, evime dan dun gelinmesin hiç kavga etmezdim, umurumda olmuyor dedikodu mu yapmislar dislamislar mi cagirmamislar miiiii...
Hatta eşimin akrabalarindan beni daha önce görmeyen, iki cift laf etmedigim insanlar ilk karşilaşmada bana karşi tavirlilardi, cunku benimle ilgili baya konuşuluyormuş belli ki
Şunlar için 6 yilda bir gün dahi gözümden yaş gelmedi. O kadar gereksiz bekletilerdesin ki...
Eşinizin yerinde olsam sizin bu fiy fiy sikayetlerinizden bıkardim yani 4 yil olmuş artik.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Eain ile sorunun yoksa digerlerini neden bu kadar taktigini anlamadim. Seni arakarina almiyorlar diye neden sorun yapiyorsun. Almazlaesa almasinlar. Zorla kendini kabul ettirme. Komsun yok mu? Kendine cevre edin. Ise gir. Sosyalles. Herkesle iyi olmak, anlasmak zorunda degilsin. Hatta ayriyim diye gobek at. Yakun olsaniz, grlseler gitseler dedikodu fitne fesattan kafani kaldiramazsin.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Çalışmak istiyorum ama çocuğumu bırakacak kimse yok ailem yakındı onlarda şuan burda değilEain ile sorunun yoksa digerlerini neden bu kadar taktigini anlamadim. Seni arakarina almiyorlar diye neden sorun yapiyorsun. Almazlaesa almasinlar. Zorla kendini kabul ettirme. Komsun yok mu? Kendine cevre edin. Ise gir. Sosyalles. Herkesle iyi olmak, anlasmak zorunda degilsin. Hatta ayriyim diye gobek at. Yakun olsaniz, grlseler gitseler dedikodu fitne fesattan kafani kaldiramazsin.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Eşim farkında herşeyinBırak yalnız kal onlardan uzak dur. Evde sıkıl yine bulaşma haline şükret kocan uzak tutuyor ve seni tutuyor onlar yüzünden seni üzmüyor. Mesafeni bozma
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Cocuk kac yasinda? Krese gidebilir mi ya da guvenli bir bakici da olabilir. Gerci su an korona var. Ama yine sosyallesnelisiniz. Es ailesi uzerine hayatinizi kurmussunuz. Esinizle mutlu huzurlu ne guzel yuvaniz varken kendinize gereksiz dert edinmissiniz. Bir sekilde oyalahlyin kendinizi ya da terapiye gidin belki rahatlarsiniz.Çalışmak istiyorum ama çocuğumu bırakacak kimse yok ailem yakındı onlarda şuan burda değil
- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Benim üzüldüğüm nokta neden böyle yapıyorlar iyi olmak varken tahammül edemiyorum ağrıma gidiyor
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Terapi almak istiyorum gerçekten.. Çalışma konusunda oğlum 3 yaşında henüz Seneye kreşe vermeyi düşünüyoruz o zaman çalışmak istiyorum ama bakalım bu sene pandemi sorunu var bildiğiniz gibi maalesef evdeyizCocuk kac yasinda? Krese gidebilir mi ya da guvenli bir bakici da olabilir. Gerci su an korona var. Ama yine sosyallesnelisiniz. Es ailesi uzerine hayatinizi kurmussunuz. Esinizle mutlu huzurlu ne guzel yuvaniz varken kendinize gereksiz dert edinmissiniz. Bir sekilde oyalahlyin kendinizi ya da terapiye gidin belki rahatlarsiniz.
- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Benim üzüldüğüm nokta neden böyle yapıyorlar iyi olmak varken tahammül edemiyorum ağrıma gidiyor
Yahu ne ağrınıza gidiyor? Herkes sizi sevmek sizinle iyi geçinmek zorunda mı? Ya da birileri sizi disliyosa illa ki sorun sizde olduğu için mi? Nedir bu illa sevilmeliyim ısrarı. Boşa hem kendinize hem eşinize dert yapiyosunuz, evliliğinizi yipratiyosunuz başka bişey değil