- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.921
Yaa maşallah maşallahAl sana gõbúş
Allah'ım o günlere çabucak geçelim aminnBen 17+4te hissettim, bı kac gun gunde 1 kere oldu, sımdı epey arttı, baya cok oluyor
Bende büyük ihtimal ondan alırım canımBenimde göbek de yok şükür inşallah olmaz ama yinede bişeyler süreyim diyorum. Göğüs ucum kötü oldu Biraz inşallah krem de iyi gelir iç çamaşırıma değse bile acıyor
Lansinoh aldım bacım ben eczacı ona iyi dedi benimde aklımda 2 krem vardı deneyerek görecem artık hangisi iyi geliyor
Hadi gözünüz aydın canımkızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Benimde göğüs ucu çatladı yarik yarik oldu dahada bi irilesti
Badem yagı suruyorum ben bir dusta, diğer dusta hindistan cevızı yagı.,ilk baslarda surmuyordum, artık göğüs ucuma da sürüyorum, yumusacık oldu.. Doguma yakın kreme geceyım dıyorumBenimde göbek de yok şükür inşallah olmaz ama yinede bişeyler süreyim diyorum. Göğüs ucum kötü oldu Biraz inşallah krem de iyi gelir iç çamaşırıma değse bile acıyor
Lansinoh aldım bacım ben eczacı ona iyi dedi benimde aklımda 2 krem vardı deneyerek görecem artık hangisi iyi geliyor
Ya ama sen çok tatlısın maşallah kuzumben akşam yemek sonrası böyle oluyorum
Yaa maşallah maşallahkuzum nasıl güzel ben burdayım diyor
Bana da firma soylemedi, bızım soylememiz yasak dedıler ama doktoruma bilgı vermıslerdi, 2 3 saat sonra doktorum da mesaj atmıstı..kızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Maşallah canım gözün aydın çok şükürkızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Bende dönüşümlü Hindistan cevizi yağı ile bebe yağını kullanıcam canım şifa olsun hepimizeBadem yagı suruyorum ben bir dusta, diğer dusta hindistan cevızı yagı.,ilk baslarda surmuyordum, artık göğüs ucuma da sürüyorum, yumusacık oldu.. Doguma yakın kreme geceyım dıyorum
Hayırlısı olsun inşallah düşer canım sen yediklerine dikkat et Allahın izniyle bisey olmazYemek sonrası ben daha da büyüyorum ama sağlıklı büyüme değil benim ki maalesef şeker çıktı bende günlük ölçüme devam ediyorum bugün diyete başladım bakalım düşecek mi.Carsamba günü Dahiliye de randevum doktor ne diyecek göreceğiz
Kac cikti canim şekerinYemek sonrası ben daha da büyüyorum ama sağlıklı büyüme değil benim ki maalesef şeker çıktı bende günlük ölçüme devam ediyorum bugün diyete başladım bakalım düşecek mi.Carsamba günü Dahiliye de randevum doktor ne diyecek göreceğiz
Evet canım eşimde labarotuvarı aramış. ona da öyle demişler. doktorunuz talep ederse söyleriz demişler. ama doktorum bana ikiz olduğu için çıkmazdı dedi. bende şimdi labarotuvarı aradık böyle böyle dediler deyip ortalığı karıştırmadım. ne yapayım bilemedim.Bana da firma soylemedi, bızım soylememiz yasak dedıler ama doktoruma bilgı vermıslerdi, 2 3 saat sonra doktorum da mesaj atmıstı..
çok teşekkürler canım benim. kontrolüm 15 ocakta.Hadi gözünüz aydın canım
Kontrole ne zaman gidiceksin
Çok şükür canım eksik olma teşekkürler.Maşallah canım gözün aydın çok şükür
Zaten yurtdısına gitmesinin sebebı dnaları ayrıstırabılmelerı.. Bıze ilk acıklarken oyle demıstı firma, belli olacak demsıtı.. Dur bakalım doktorun belkı soylerEvet canım eşimde labarotuvarı aramış. ona da öyle demişler. doktorunuz talep ederse söyleriz demişler. ama doktorum bana ikiz olduğu için çıkmazdı dedi. bende şimdi labarotuvarı aradık böyle böyle dediler deyip ortalığı karıştırmadım. ne yapayım bilemedim.