Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende büyük ihtimal ondan alırım canım

Benimde göğüs ucu çatladı yarik yarik oldu dahada bi irilesti

Badem yagı suruyorum ben bir dusta, diğer dusta hindistan cevızı yagı.,ilk baslarda surmuyordum, artık göğüs ucuma da sürüyorum, yumusacık oldu.. Doguma yakın kreme geceyım dıyorum

Ya ama sen çok tatlısın maşallah kuzum ben akşam yemek sonrası böyle oluyorum
Yemek sonrası ben daha da büyüyorum ama sağlıklı büyüme değil benim ki maalesef şeker çıktı bende günlük ölçüme devam ediyorum bugün diyete başladım bakalım düşecek mi.Carsamba günü Dahiliye de randevum doktor ne diyecek göreceğiz

Bana da firma soylemedi, bızım soylememiz yasak dedıler ama doktoruma bilgı vermıslerdi, 2 3 saat sonra doktorum da mesaj atmıstı..

Kızlar bu markadan alan varmı nasıl indirime girmiş size sorayım dedim

Maşallah canım gözün aydın çok şükür

Badem yagı suruyorum ben bir dusta, diğer dusta hindistan cevızı yagı.,ilk baslarda surmuyordum, artık göğüs ucuma da sürüyorum, yumusacık oldu.. Doguma yakın kreme geceyım dıyorum
Bende dönüşümlü Hindistan cevizi yağı ile bebe yağını kullanıcam canım şifa olsun hepimize

Hayırlısı olsun inşallah düşer canım sen yediklerine dikkat et Allahın izniyle bisey olmaz

Kac cikti canim şekerin

Kızlar bende birazdan esim isten gelince bım bım dolasacam bizim evin oralarda yoktu sabah gidemedim sızın yorumlarınızı okuyunca gaza geldim cok heveslendim sımdı bakalım kalan seylerden bakmaya gideceğim bıde 2 tane bulmak lazım tabıkı yorumların hepsini okudum Vala cok guzel hevesler bunlar gecen demıstım minicity den alısverıs yaptım bende 1 gunde kargo geldi cok hızlı lar ve malları cok guzel dısarda aynı urunlerı cok pahalıya satılıyor aynı urunlerı yarı yarıya bugun onları acarken cok guzel duygular yasadım ben acarken bide kızlar kıpır kıpır ıcerde

Bana da firma soylemedi, bızım soylememiz yasak dedıler ama doktoruma bilgı vermıslerdi, 2 3 saat sonra doktorum da mesaj atmıstı..
Evet canım eşimde labarotuvarı aramış. ona da öyle demişler. doktorunuz talep ederse söyleriz demişler. ama doktorum bana ikiz olduğu için çıkmazdı dedi. bende şimdi labarotuvarı aradık böyle böyle dediler deyip ortalığı karıştırmadım. ne yapayım bilemedim.

Zaten yurtdısına gitmesinin sebebı dnaları ayrıstırabılmelerı.. Bıze ilk acıklarken oyle demıstı firma, belli olacak demsıtı.. Dur bakalım doktorun belkı soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…