Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

inşallah

Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyu korkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak görmeyeli

Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyu korkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak görmeyeli
14 haftalık kuzum sen 16da pıt pıt hissetmiştin. İzinden geliriz inşallah
Aynen öyle aldım bilindik bir marka varya ondan aldım canım 10 ml dünya para ayva çekirdeği de stokluyorum doğum sonrası yara falan olursa diye
Evet bak ayva çekirdeğini arkadaşıma demiştim baya memnun yersem çekirdeklerini atmıycam

Kızlar burada da göğüse masajı anlatıyor. İsterseniz kaydedin lazım olur doğum zamanı.
Ve bir de doğum çantasında pompa çok lazım oluyormuş ben elektrikli değil de normal bir şey almayı düşünüyorum

14 haftalık kuzum sen 16da pıt pıt hissetmiştin. İzinden geliriz inşallah

Evet bak ayva çekirdeğini arkadaşıma demiştim baya memnun yersem çekirdeklerini atmıycam
Evet 16da ilk pıtları hissetmiştim inşallah canım hem cinsiyet hem ilk tekmeler ay ne heyecanlı günler gelecek sizin için

Atma stokla canım işe yarıyormuş inşallah gerek duymayızda

Evet 16da ilk pıtları hissetmiştim inşallah canım hem cinsiyet hem ilk tekmeler ay ne heyecanlı günler gelecek sizin için

Atma stokla canım işe yarıyormuş inşallah gerek duymayızda
Evet ya ilk hissettiğim günü not alacağım eşimiz ne zaman hisseder ki senin ki hissediyor mu

Ay bu çok iyiymiş ama ben instagram kullanmıyorum bende Manuel olanlardan alıcam onlar daha kullanışlı oluyormuş

Ay bu çok iyiymiş ama ben instagram kullanmıyorum bende Manuel olanlardan alıcam onlar daha kullanışlı oluyormuş
Aynen canım evdeysen elektrikliye çok gerek kalmaz sanırım. Ayy bol bol sütümüz olsun inşallah mamalar pahalı
Yok canım daha hissetmiyor elini koyuyor ama anlaşılmıyor heralde 2 3 haftaya daha net hissedilir
Galiba kuzum biraz daha büyüsün güçlensin başlar babasına merhaba demeye

Aynen canım evdeysen elektrikliye çok gerek kalmaz sanırım. Ayy bol bol sütümüz olsun inşallah mamalar pahalı

Galiba kuzum biraz daha büyüsün güçlensin başlar babasına merhaba demeye
Bende dua ediyorum inşallah sütümüz bol olur canım evet evdeyim o yüzden Manuel yeter diye düşündüm kuzum

Diyorum eşime hayırlısı ile yakında sende hissedersin beni daha iyi anlarsın o zaman

Benım gobegımde çatlak yok ama, Göğüslerim fena çatladı halbukı orayı da yağlıyorım

Göğüs ucu için ne aldın kuzum bana lansinoh güzel dedi arkadaşım bende almadım daha
Benimde göbek de yok şükür inşallah olmaz ama yinede bişeyler süreyim diyorum. Göğüs ucum kötü oldu Biraz inşallah krem de iyi gelir iç çamaşırıma değse bile acıyor

Lansinoh aldım bacım ben eczacı ona iyi dedi benimde aklımda 2 krem vardı deneyerek görecem artık hangisi iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…