- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.901
Aminn kuzum inşallah
Aynen şu bir iki hafta geçse belki ufaktan hissetmeye de başlarım. Of bu defa çok korkuyorum ya randevu uzun sürdü ya ondan galiba
Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyukorkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak
Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelim
Göğüs ucu için lanolin içerikli mi kuzum öyle alın diyorlarKızlar bu arada göğüs ucu için krem aldım göbüş içinde Hindistan cevizi yağı aldım denicem çok şükür bir çatlak yok şuanda
Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyuAminn kuzum inşallah
Aynen şu bir iki hafta geçse belki ufaktan hissetmeye de başlarım. Of bu defa çok korkuyorum ya randevu uzun sürdü ya ondan galiba
Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelim
Aynen öyle aldım bilindik bir marka varya ondan aldım canım 10 ml dünya paraGöğüs ucu için lanolin içerikli mi kuzum öyle alın diyorlar
Aminn inşallah canım benimSaol kuzum sağlıkla giysinler minnaklarimiz
14 haftalık kuzum sen 16da pıt pıt hissetmiştin. İzinden geliriz inşallahKaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyukorkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak görmeyeli
Evet bak ayva çekirdeğini arkadaşıma demiştim baya memnun yersem çekirdeklerini atmıycamAynen öyle aldım bilindik bir marka varya ondan aldım canım 10 ml dünya paraayva çekirdeği de stokluyorum doğum sonrası yara falan olursa diye
Evet 16da ilk pıtları hissetmiştim inşallah canım hem cinsiyet hem ilk tekmeler ay ne heyecanlı günler gelecek sizin için14 haftalık kuzum sen 16da pıt pıt hissetmiştin. İzinden geliriz inşallah
Evet bak ayva çekirdeğini arkadaşıma demiştim baya memnun yersem çekirdeklerini atmıycam
Evet ya ilk hissettiğim günü not alacağımEvet 16da ilk pıtları hissetmiştim inşallah canım hem cinsiyet hem ilk tekmeler ay ne heyecanlı günler gelecek sizin için
Atma stokla canım işe yarıyormuş inşallah gerek duymayızda
Ay bu çok iyiymiş ama ben instagram kullanmıyorumKadriye Ünal | Emzirme Danışmanı | Doğuma Hazırlık Eğitmeni on Instagram: "🤱🏻Her anne emzirme döneminde elle sağım yapmayı bilmelidir derim ben🤓Neden diye sorarsanız çünkü her durumda makina sağımı yapmak doğru olmuyor bazen elle masaj yaparak sağım
2,982 likes, 18 comments - ebekadriyeunal on December 1, 2021: "🤱🏻Her anne emzirme döneminde elle sağım yapmayı bilmelidir derim ben🤓Neden diye sorarsanız çünkü her durumda makina sağımı yapmak doğru olmuyor bazen elle masaj yaparak sağım yapmak kurtarıcı hamle oluyor. ✅Örneğin tıkalı meme bu...www.instagram.com
Kızlar burada da göğüse masajı anlatıyor. İsterseniz kaydedin lazım olur doğum zamanı.
Ve bir de doğum çantasında pompa çok lazım oluyormuşben elektrikli değil de normal bir şey almayı düşünüyorum
Yok canım daha hissetmiyor elini koyuyor ama anlaşılmıyor heralde 2 3 haftaya daha net hissedilirEvet ya ilk hissettiğim günü not alacağımeşimiz ne zaman hisseder ki senin ki hissediyor mu
Aynen canım evdeysen elektrikliye çok gerek kalmaz sanırım. Ayy bol bol sütümüz olsun inşallah mamalar pahalıAy bu çok iyiymiş ama ben instagram kullanmıyorumbende Manuel olanlardan alıcam onlar daha kullanışlı oluyormuş
Galiba kuzum biraz daha büyüsün güçlensin başlar babasına merhaba demeyeYok canım daha hissetmiyor elini koyuyor ama anlaşılmıyor heralde 2 3 haftaya daha net hissedilir
Benım gobegımde çatlak yok ama, Göğüslerim fena çatladıKızlar bu arada göğüs ucu için krem aldım göbüş içinde Hindistan cevizi yağı aldım denicem çok şükür bir çatlak yok şuanda
Ben 17+4te hissettim, bı kac gun gunde 1 kere oldu, sımdı epey arttı, baya cok oluyorEvet ya ilk hissettiğim günü not alacağımeşimiz ne zaman hisseder ki senin ki hissediyor mu
Göğüs ucu için ne aldın kuzum bana lansinoh güzel dedi arkadaşım bende almadım dahaKızlar bu arada göğüs ucu için krem aldım göbüş içinde Hindistan cevizi yağı aldım denicem çok şükür bir çatlak yok şuanda
Benimde göğüs ucu çatladı yarik yarik oldu dahada bi irilestiBenım gobegımde çatlak yok ama, Göğüslerim fena çatladıhalbukı orayı da yağlıyorım
Al sana gõbúşTeşekkür ederim canım hepimize maşallahyaaa sende at resim sevelim göbüşünü büyüsünler belli olsunlar
Bende dua ediyorum inşallah sütümüz bol olur canımAynen canım evdeysen elektrikliye çok gerek kalmaz sanırım. Ayy bol bol sütümüz olsun inşallah mamalar pahalı
Galiba kuzum biraz daha büyüsün güçlensin başlar babasına merhaba demeye
Benım gobegımde çatlak yok ama, Göğüslerim fena çatladıhalbukı orayı da yağlıyorım
Benimde göbek de yok şükür inşallah olmaz ama yinede bişeyler süreyim diyorum. Göğüs ucum kötü oldu Biraz inşallah krem de iyi gelir iç çamaşırıma değse bile acıyorGöğüs ucu için ne aldın kuzum bana lansinoh güzel dedi arkadaşım bende almadım daha
Ya ama sen çok tatlısın maşallah kuzumAl sana gõbúş