- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.941
Yok ben sordum doktora cinsiyetleri belli olmadı mı dedim. Olmadı dedi. Bende diyemedim işte biz labarotuvarı aradık doktor isterse söyleriz dediler diye.Zaten yurtdısına gitmesinin sebebı dnaları ayrıstırabılmelerı.. Bıze ilk acıklarken oyle demıstı firma, belli olacak demsıtı.. Dur bakalım doktorun belkı soyler
Olsun zaten kız olduklarını bılıyoruzYok ben sordum doktora cinsiyetleri belli olmadı mı dedim. Olmadı dedi. Bende diyemedim işte biz labarotuvarı aradık doktor isterse söyleriz dediler diye.
Canım senin de test sonucu böyle mi idi.Olsun zaten kız olduklarını bılıyoruz
Canım göğüs ucy için gümüş kapaklar çok iyi imiş. Kreme falan gerek kalmıyor diyorlar.Kızlar bu arada göğüs ucu için krem aldım göbüş içinde Hindistan cevizi yağı aldım denicem çok şükür bir çatlak yok şuanda
Benımkı boyle cnm, panorama diye gecıyor.. Slip yöntemi ile dnalar ayrıstırılıyormus fetal fractıons yazan kısım, anne kanında bulunma oranları demek, bende ayrı ayrı yazılmış, sen de tek yazılmış belkı ayrısmadıgı ıcın mı cınsıyet bellı olmadı acabaCanım senin de test sonucu böyle mi idi.
Tamam canım aynı seninde düşük risk demiş. Benim yaptırdığım yer yurtdışı firmanın Türkiye şubesi imiş. Ankaradan oluyormuş. Benim ki Türkçe hali.Benımkı boyle
Gözün aydın canım maşallahkızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Sen nerde yasıyosunTamam canım aynı seninde düşük risk demiş. Benim yaptırdığım yer yurtdışı firmanın Türkiye şubesi imiş. Ankaradan oluyormuş. Benim ki Türkçe hali.
Sabah akşam açlık tokluk ölçüyorum.Aclik ortalama 95-115 arası tokluk 170-220 arası değişiyorKac cikti canim şekerin
Çok şükür canım hadi gözün aydınkızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Ben kabin yada baston mu diyorlar ondan almayı düşünüyorum canım. Travel sistemi iyi araştır kullanışlı olmuyor bazı modelleriKızlar bu markadan alan varmı nasıl indirime girmiş size sorayım dedim
Aman iyi yinede çok yüksek değilmiş biraz dikkat ettin mi sıkıntı yok inşallahSabah akşam açlık tokluk ölçüyorum.Aclik ortalama 95-115 arası tokluk 170-220 arası değişiyor
Çok teşekkür ederim canım, şükür iyiyim.Çok geçmiş olsun canım
Maşallah20+2 den herkese selam teyzoslarım bi göbek güncellemesi de benden gelsin şişko nefes ve oğluşu
Ay çok şükür canım, hadi gözün aydın.kızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Çok teşekkürler canım valla bulut üstünde gibiyim.Ay çok şükür canım, hadi gözün aydın.
Eksik olma canım benimÇok şükür canım hadi gözün aydıncinsiyeti ne zaman söyleyecekler ki
Ben bursadayım. Doktorum amerikada yapılıyordu ama Ankarada sube actılar dedi. Orada yapılacağını söyledi. Kitler cihazlar falan amerikadan gelmiş sanırım.Sen nerde yasıyosunnereye gonderdıler testını, Amerika deıl mı??
Dedim dedimGözün aydın canım maşallahGizliden söyle deseydin