- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.961
Beklemesi tam bir işkencedir eminim.Çok teşekkürler canım valla bulut üstünde gibiyim.Pamuk gibi oldum Allah'ıma bin şükür
Ben Ankaradayım kuzu, aracı firmalarla gonderılıyor amerıkaya, Hıc duyamamıstım turkıyede boyle bır sistem oldugunu..Ben bursadayım. Doktorum amerikada yapılıyordu ama Ankarada sube actılar dedi. Orada yapılacağını söyledi. Kitler cihazlar falan amerikadan gelmiş sanırım.
Tokluk ne zaman ölçüyorsun canım?Sabah akşam açlık tokluk ölçüyorum.Aclik ortalama 95-115 arası tokluk 170-220 arası değişiyor
Genoks firmanın adı canım. Sen kimin vasıtası ile verdin kanı. Yani Ankarada kanı vermeye verdin de onlar gönderdi?Ben Ankaradayım kuzu, aracı firmalarla gonderılıyor amerıkaya, Hıc duyamamıstım turkıyede boyle bır sistem oldugunu..
Bir sonraki randevu ne zaman canım tekrar sorsanız çok mu geç tarihte. Ama söylememesi değişik yaEksik olma canım benim
Cinsiyet işi tam bir muamma oldu.Doktor belli olmadı testte dedi. Labratuvarı aradık o da doktorunuza söyleriz dedi. Ama biz doktora biz Labratuvarı aradık diyemedik. Adama ayıp olmasın diye. Öyle kaldı yani.
Bende bugün gördüm asla görüntü alamadık yüzünü dönmüştüKızlar yarın randevum var, çok heyecanlıyım.
4 hafta olucak resmen.
Çok özledim bebeğimi.
Nazlı seninki, göstermiyo yüzünü.Bende bugün gördüm asla görüntü alamadık yüzünü dönmüştü
4 hafta sonra kontrol nasıl zaman geçicek bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun beklicem
Yaa bilmiyordum saglik ocaginda bakıldığınıNazlı seninki, göstermiyo yüzünü.
Arada sağlık ocağına gidip kalp atışı dinliyorlar. Denedin mi hiç?
Yine 4 hafta sonra derse öyle yapıcam ben.
Doktor 1 saat sonrası istedi o şekilde olcuyorum.Bir gün 2 saat sonrasini denedim o da 157 çıktı her türlü yüksek çıkıyor.Tokluk ne zaman ölçüyorsun canım?
1.saat mi 2.saat mi?
Yani açlık şekeri biraz yüksek geldi bana.
Diyetine devam etmende fayda var.
Panorama canım, ankarada bayındır hastanesınde kan alıyorlar sabah saatinde, ogleden sonra da kargo cıkıyor, her asamayı bilgı verdıler.. Doktorum aracı firmanın sorumlusuna yonlendırdı benı, sonrasında onlar ilgilendi, testı verdikten sonra da 5 is gunu ıcınde parayı gonderıyorsun, onlar faturayı emaıle attılar..Genoks firmanın adı canım. Sen kimin vasıtası ile verdin kanı. Yani Ankarada kanı vermeye verdin de onlar gönderdi?
4 hafta çok uzak yaaa. Ben 15 günde 1 e zor dayanıyorumBende bugün gördüm asla görüntü alamadık yüzünü dönmüştü
4 hafta sonra kontrol nasıl zaman geçicek bilmiyorum ilk defa bu kadar uzun beklicem
Valla çok uzun zaman nasil gecicek bilmiyorum4 hafta çok uzak yaaa. Ben 15 günde 1 e zor dayanıyorum
15 ocak tarihim. Ben olsam direkt söylerim arayıp doktora da eşim adama ayıp olur şimdi hiçe saymış gibi oluruz güvensizlik oluşması bize karşı diyorBir sonraki randevu ne zaman canım tekrar sorsanız çok mu geç tarihte. Ama söylememesi değişik ya
Anladım canım neyse riskli bir durum yokmuş sonuçtaPanorama canım, ankarada bayındır hastanesınde kan alıyorlar sabah saatinde, ogleden sonra da kargo cıkıyor, her asamayı bilgı verdıler.. Doktorum aracı firmanın sorumlusuna yonlendırdı benı, sonrasında onlar ilgilendi, testı verdikten sonra da 5 is gunu ıcınde parayı gonderıyorsun, onlar faturayı emaıle attılar..
3800 cnmAnladım canım neyse riskli bir durum yokmuş sonuçtaay birde fiyat sorayım ne kadara yaptırmıştın
4500 tl canım3800 cnmsen?
Ben de hiç yaptırmadım ama deniycem.Yaa bilmiyordum saglik ocaginda bakıldığını
Anladım canım. Nasıl dikkat edilir bilmiyorum ama gerekirse diyetisyenle görüşebilirsin. Çünkü hem sağlıklı beslenmen, hem de şekerinin çıkmaması gerek.Doktor 1 saat sonrası istedi o şekilde olcuyorum.Bir gün 2 saat sonrasini denedim o da 157 çıktı her türlü yüksek çıkıyor.