- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.881
Yaaa o göbusler o göbüsler yerim yaaa maşallahdarısı bizimde o haftalara gelip göbüşlenmemize rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler canlarYaaaa maşallah kizlar
Ballıymışsın canım senValla ben şanslıyım o zaman
Küveti ben normal olandan almayı düşünüyorum. Yeğenin varsa boşver kuzu iyi yapmışsın onun parasına bebişe bez alırsın
Sizden de yakın zamanda foto bekliyoruzAynen kuzum sağlıkla gelsinler inşallahevet ya bende çok duygusal bir şeye dönüştüm
Yaaa ama gözlerim doldu cidden fotolarınızı yerim sizi ya ağlatacaksınız benimaşallah maşallah size sağlıkla büyüsünler Allah'ım hepimizi korusun evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım ben gidiyorum ağlamaya bugün de bim alışverişi duygulandırdı oyy ne ağlak olduk ya
14+3 kuzumevet değişebiliyor galiba ama Tureed ile ikimizinki aynı olacak gibi tersi olursa da kızını gelin alırım hahah
Keşke sonra uğrasaydın kuzum belki kalırdı müslin falan iyiydiYok camdan baktım bı kuyruk herkes hamile herhalde bizim burda ondan çıkmadım sonra da yemek derken gidemedim kuzum
Yaa ilk alışverişin miBallıymışsın canım senaynen onun parası ile başka bir ihtiyacını alırım. Ay pek güzel oluyormuş alışveriş ya ilk defa oğluma biseyler almak bime nasip oldu
İnşallah kuzum benim daha normal kendi göbişim varSizden de yakın zamanda foto bekliyoruzaminnn canım aminnn
Canım özele bakabilirmisinBilmiyorum ki saymadımsen gittin mi bime
Annemler almış muslinler den bı kaç bişe de bende giderim şimdi sakinlemistir ortalık kalan biseler vardır belkiKeşke sonra uğrasaydın kuzum belki kalırdı müslin falan iyiydi
Oo aldılarsa süperAnnemler almış muslinler den bı kaç bişe de bende giderim şimdi sakinlemistir ortalık kalan biseler vardır belki
Masallah sizleri görünce kendime sasiriyirum kocaman benim göbek ayakkabı giyerken bile zorlanıyorum.En büyüyen ben olmuşum20+2 den herkese selam teyzoslarım bi göbek güncellemesi de benden gelsin şişko nefes ve oğluşu
Ee onları hayal etmek böle biseler almak iyice duygusal yapar bizi zaten bende herşeye agliorum duyguluaniorum en ufak bi duygusal videoda bileOo aldılarsa süperhadi gez dolaş çok eğlenceli ve duyguluuuuu
Kesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmazEe onları hayal etmek böle biseler almak iyice duygusal yapar bizi zaten bende herşeye agliorum duyguluaniorum en ufak bi duygusal videoda bilebide çok alıngan oldum acaba huylarimizi mi deistiriyo hamilelik bizi
Bana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladımKesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmazben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi
Hahah ayy yerim seni yaBana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladım
Adam da garibim kötü bişey demedim seni kırmak istemedim diyip duruyor
Evet canım ilk alışverisim detaylıyı bekliyorum normalde almak içinYaa ilk alışverişin miçok güzel bir duygu dimi aldıklarına sarılıp mıncırası geliyor insanın bende her Bime bebek ürünleri geldiğinde içim burkulurdu bu defa etekleri zil çala çala gittim Rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan
İnşallah kuzum benim daha normal kendi göbişim varaynada sürekli bakıyorum büyüdü mü belli mi diye ama bildiğin yağdan göbik
Güle güle kullansın kuzuAnnemler almış muslinler den bı kaç bişe de bende giderim şimdi sakinlemistir ortalık kalan biseler vardır belki
Teşekkür ederim canım hepimize maşallahMasallah sizleri görünce kendime sasiriyirum kocaman benim göbek ayakkabı giyerken bile zorlanıyorum.En büyüyen ben olmuşum
Saol kuzum sağlıkla giysinler minnaklarimizGüle güle kullansın kuzumuslinler çok iyi valla
Yaaaa çok tatlısınBana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladım
Adam da garibim kötü bişey demedim seni kırmak istemedim diyip duruyor
Aminn kuzum inşallahEvet canım ilk alışverisim detaylıyı bekliyorum normalde almak içinaynen valla bende diyordum nasip olurmu acaba burdan biseyler almak çok şükür elhamdülillah sabah öyle heyecanla gittimki Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları ❤❤
Benimde normal göbüş yağlı ama artık anlaşılıyor bebiş olduğu seninde 1 2 hafta sonra belli olur kuzum alt taraftan anlıyorsun zaten
Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelimGüle güle kullansın kuzumuslinler çok iyi valla