Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Valla ben şanslıyım o zaman
Küveti ben normal olandan almayı düşünüyorum. Yeğenin varsa boşver kuzu iyi yapmışsın onun parasına bebişe bez alırsın
Ballıymışsın canım sen aynen onun parası ile başka bir ihtiyacını alırım. Ay pek güzel oluyormuş alışveriş ya ilk defa oğluma biseyler almak bime nasip oldu

Sizden de yakın zamanda foto bekliyoruz aminnn canım aminnn

Ballıymışsın canım sen aynen onun parası ile başka bir ihtiyacını alırım. Ay pek güzel oluyormuş alışveriş ya ilk defa oğluma biseyler almak bime nasip oldu
Yaa ilk alışverişin mi çok güzel bir duygu dimi aldıklarına sarılıp mıncırası geliyor insanın bende her Bime bebek ürünleri geldiğinde içim burkulurdu bu defa etekleri zil çala çala gittim Rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan
Sizden de yakın zamanda foto bekliyoruz aminnn canım aminnn
İnşallah kuzum benim daha normal kendi göbişim var aynada sürekli bakıyorum büyüdü mü belli mi diye ama bildiğin yağdan göbik

Oo aldılarsa süper hadi gez dolaş çok eğlenceli ve duyguluuuuu
Ee onları hayal etmek böle biseler almak iyice duygusal yapar bizi zaten bende herşeye agliorum duyguluaniorum en ufak bi duygusal videoda bile bide çok alıngan oldum acaba huylarimizi mi deistiriyo hamilelik bizi

Ee onları hayal etmek böle biseler almak iyice duygusal yapar bizi zaten bende herşeye agliorum duyguluaniorum en ufak bi duygusal videoda bile bide çok alıngan oldum acaba huylarimizi mi deistiriyo hamilelik bizi
Kesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmaz ben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi

Kesinlikle öyle kuzum ya değiştiriyor ama inşallah kalıcı olmaz ben ilk 3 ayda oluyor zannediyordum ama aksine şimdi daha fazla oluyor sanki dimi
Bana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladım

Adam da garibim kötü bişey demedim seni kırmak istemedim diyip duruyor

Bana duygusallık deme yumurtalu ekmek yaptım biraz kurumuş dedi eşim oturdum ağladım

Adam da garibim kötü bişey demedim seni kırmak istemedim diyip duruyor
Hahah ayy yerim seni ya cidden insan çok farklı oluyor. Kociler bebiş doğana kadar bizi bebiş doğduktan sonra da minnakları nazlayacak. Baba olmakta zor napalım

Evet canım ilk alışverisim detaylıyı bekliyorum normalde almak için aynen valla bende diyordum nasip olurmu acaba burdan biseyler almak çok şükür elhamdülillah sabah öyle heyecanla gittimki Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları ❤❤

Benimde normal göbüş yağlı ama artık anlaşılıyor bebiş olduğu seninde 1 2 hafta sonra belli olur kuzum alt taraftan anlıyorsun zaten

Masallah sizleri görünce kendime sasiriyirum kocaman benim göbek ayakkabı giyerken bile zorlanıyorum.En büyüyen ben olmuşum
Teşekkür ederim canım hepimize maşallah yaaa sende at resim sevelim göbüşünü büyüsünler belli olsunlar

Aminn kuzum inşallah
Aynen şu bir iki hafta geçse belki ufaktan hissetmeye de başlarım. Of bu defa çok korkuyorum ya randevu uzun sürdü ya ondan galiba
Güle güle kullansın kuzu muslinler çok iyi valla
Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…