Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aminn kuzum inşallah 🥰 🥰
Aynen şu bir iki hafta geçse belki ufaktan hissetmeye de başlarım. Of bu defa çok korkuyorum ya randevu uzun sürdü ya ondan galiba 😬
Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyu😍😍 korkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak
Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelim 🤣🤣
😂😂😂inşallah 🤲

Aminn kuzum inşallah 🥰 🥰
Aynen şu bir iki hafta geçse belki ufaktan hissetmeye de başlarım. Of bu defa çok korkuyorum ya randevu uzun sürdü ya ondan galiba 😬

Evet müslinlerin ç.şe+ k.kaya bulaştığı günlere gidelim 🤣🤣
Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyu😍😍 korkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak görmeyeli🤭

Kaç haftalık oldun canım sen yakında hissedersin o muhteşem duyguyu😍😍 korkma Rabbime emanet yavrularımız benimde 1 ay olucak görmeyeli🤭
14 haftalık kuzum sen 16da pıt pıt hissetmiştin. İzinden geliriz inşallah 🤣🤣
Aynen öyle aldım bilindik bir marka varya ondan aldım canım 10 ml dünya para 🤭🤭 ayva çekirdeği de stokluyorum doğum sonrası yara falan olursa diye
Evet bak ayva çekirdeğini arkadaşıma demiştim baya memnun yersem çekirdeklerini atmıycam

Kızlar burada da göğüse masajı anlatıyor. İsterseniz kaydedin lazım olur doğum zamanı.
Ve bir de doğum çantasında pompa çok lazım oluyormuş🤭 ben elektrikli değil de normal bir şey almayı düşünüyorum 😍

14 haftalık kuzum sen 16da pıt pıt hissetmiştin. İzinden geliriz inşallah 🤣🤣

Evet bak ayva çekirdeğini arkadaşıma demiştim baya memnun yersem çekirdeklerini atmıycam
Evet 16da ilk pıtları hissetmiştim inşallah canım hem cinsiyet hem ilk tekmeler ay ne heyecanlı günler gelecek sizin için 🤗🤗

Atma stokla canım işe yarıyormuş inşallah gerek duymayızda🤭

Evet 16da ilk pıtları hissetmiştim inşallah canım hem cinsiyet hem ilk tekmeler ay ne heyecanlı günler gelecek sizin için 🤗🤗

Atma stokla canım işe yarıyormuş inşallah gerek duymayızda🤭
Evet ya ilk hissettiğim günü not alacağım 🤭 eşimiz ne zaman hisseder ki senin ki hissediyor mu 😍

Kızlar burada da göğüse masajı anlatıyor. İsterseniz kaydedin lazım olur doğum zamanı.
Ve bir de doğum çantasında pompa çok lazım oluyormuş🤭 ben elektrikli değil de normal bir şey almayı düşünüyorum 😍
Ay bu çok iyiymiş ama ben instagram kullanmıyorum 🤭🤭 bende Manuel olanlardan alıcam onlar daha kullanışlı oluyormuş

Ay bu çok iyiymiş ama ben instagram kullanmıyorum 🤭🤭 bende Manuel olanlardan alıcam onlar daha kullanışlı oluyormuş
Aynen canım evdeysen elektrikliye çok gerek kalmaz sanırım. Ayy bol bol sütümüz olsun inşallah mamalar pahalı🤣
Yok canım daha hissetmiyor elini koyuyor ama anlaşılmıyor heralde 2 3 haftaya daha net hissedilir🤔😊😊
Galiba kuzum biraz daha büyüsün güçlensin başlar babasına merhaba demeye😍😍

Eklentiler

• IMG20220107153000.jpg
    IMG20220107153000.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 34
Aynen canım evdeysen elektrikliye çok gerek kalmaz sanırım. Ayy bol bol sütümüz olsun inşallah mamalar pahalı🤣

Galiba kuzum biraz daha büyüsün güçlensin başlar babasına merhaba demeye😍😍
Bende dua ediyorum inşallah sütümüz bol olur canım 🤲 evet evdeyim o yüzden Manuel yeter diye düşündüm kuzum

Diyorum eşime hayırlısı ile yakında sende hissedersin beni daha iyi anlarsın o zaman 😍😍

Benım gobegımde çatlak yok ama, Göğüslerim fena çatladı 😔halbukı orayı da yağlıyorım

Göğüs ucu için ne aldın kuzum bana lansinoh güzel dedi arkadaşım bende almadım daha
Benimde göbek de yok şükür inşallah olmaz ama yinede bişeyler süreyim diyorum. Göğüs ucum kötü oldu Biraz inşallah krem de iyi gelir iç çamaşırıma değse bile acıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Lansinoh aldım bacım ben eczacı ona iyi dedi benimde aklımda 2 krem vardı deneyerek görecem artık hangisi iyi geliyor

X