Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Mesajları okuyunca gaza gelip gittim bende bime🤣
Müslin
Yorgan
Yastık
Renkli toplardan (neden aldım bilemiyorum)
Biberon 2li aldım
Bi daha tek başıma çıkmicam herşeyi alasım geliyor gerekli gereksiz🤣🤣🤣🤣🤣
Bide triko battaniye vardı aldım aldım bıraktım bende kışlık çok oldu battaniye ama çok güzeldi bence 🥰

Bim ganimetleri vol 1 hayırlı olsun hepimize🧿

Zaten yurtdısına gitmesinin sebebı dnaları ayrıstırabılmelerı.. Bıze ilk acıklarken oyle demıstı firma, belli olacak demsıtı.. Dur bakalım doktorun belkı soyler 🙏🏻
Yok ben sordum doktora cinsiyetleri belli olmadı mı dedim. Olmadı dedi. Bende diyemedim işte biz labarotuvarı aradık doktor isterse söyleriz dediler diye.

Eklentiler

• Screenshot_20220107_185542.jpg
    Screenshot_20220107_185542.jpg
    198,7 KB · Görüntüleme: 38
Canım senin de test sonucu böyle mi idi.
Benımkı boyle cnm, panorama diye gecıyor.. Slip yöntemi ile dnalar ayrıstırılıyormus fetal fractıons yazan kısım, anne kanında bulunma oranları demek, bende ayrı ayrı yazılmış, sen de tek yazılmış belkı ayrısmadıgı ıcın mı cınsıyet bellı olmadı acaba

Eklentiler

• Screenshot_20220107_193322.jpg
    Screenshot_20220107_193322.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 39
kızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Çok şükür canım hadi gözün aydın 😍 😍 cinsiyeti ne zaman söyleyecekler ki

kızlar fetal dna test sonucum geldi. çok şükür risk yok. her 2 bebeğimde sağlıklı. Ama cinsiyet açıklanması. sağlık bakanlığı yasak koymuş. şuan labarotuvardakiler biliyor ama bana söylemiyor:)
Ay çok şükür canım, hadi gözün aydın. 🥰

Çok şükür canım hadi gözün aydın 😍 😍 cinsiyeti ne zaman söyleyecekler ki
Eksik olma canım benim 🧡
Cinsiyet işi tam bir muamma oldu. 🤦 Doktor belli olmadı testte dedi. Labratuvarı aradık o da doktorunuza söyleriz dedi. Ama biz doktora biz Labratuvarı aradık diyemedik. Adama ayıp olmasın diye. Öyle kaldı yani. 😒

X