Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Gozun aydinn canım sağlıkla gelsinler biz daha öğrenemedik Catlak-kurabiye ile en son ogrencez sanirim

O zaman ben de hemen indireyim canım. Henüz kıyafet alışverişine başlamadım ama birkaç haftaya yavaş yavaş başlarım. Dediğin gibi ikiz olunca daha bir hesaplı davranmak gerekiyor. Babymall i ben de duydum. Bebek arabaları falan da varmış. Oraya da gitmek lazım

Mide yanmasi icin ilac kullanabiliyoruz canim. Benimde cok fena yanıyor

Şubat ayını beklıyorum ben, e bebek indirimi oluyormus, hergun farklı bir kategoriye, fiyat karsılastırması yapıp eksikleri o sekılde tamamlarım artık, ocak maasında da dolap ve sifonyer sıparısı verıcem, sayılı gün cabuk gecıyor gercekten

Çok şükür canım. Nasıl sevindim.
Ay evet, doktorun Sabri Bey’di senin. Konuşmuştuk.
Evet Canım Allah'a şükür
Şimdi bekle ki binsonraki muayene gelsin.
Allah'tan 15 günde bir gidiyorum
1 mi? Bana doktor 3 tane alabilirsin dedi
Evet Boğaz Enfeksiyonu olduğumda 1 tane dedi.
2 gündür geçmeyen başağrısı var.
Bende günde 1 tane içebiliyorum.

Amiiin inşallah kuzum Yaaa o kadar duygulandım ki oturdum ağliyorum salya sümük
ne zaman öğreneceksiniz?
Kıyamam kuzum duygulanmazmi insan ilk farklı senden geldi ikiz haberi 20 si gibi gitcem gitsem öğrenirim belki ama vakit var ayda bır gel dedi ya artık en heycanli bekleyiş

Çok geçmi
Eşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.
Bulantılarla benim de başım dertte.
Bi de halsizlik ve yorgunluk çıktı.
Covid sandım, test bile verdim.
AA tamam öyle içeyim o zaman. Çok geçmiş olsun canım.
Ya bende halsizlik yok da bulantılar beni benden aldı artık.
Artık yemek yemek istiyorum

Kizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Yaa maşallah maşallah kuzum sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Gozun aydinn canım sağlıkla gelsinler biz daha öğrenemedik Catlak-kurabiye ile en son ogrencez sanirim
Haha bide geçen eşime diyorum ki cinsiyeti göstermez de her gidişte başka bir şey söylerse Dr ne yapcaz diyorum
29 haziran diyor sistem canım
Tamam canım
Eki Görüntüle 2982632
Kızlarr göbekli bir günden sizlere günaydınn
Oyy maşallah maşallah kocaman kocaman göbişli günlere doğru gidiyoruz ben bayılıyorum göbişime aşk yaşıyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…