- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.661
Ben varım canım. 4 günde 1.Catlak-kurabiye benide ekleyebilirsin canım ikiz kız malum bızım ıkız oldugu ıcın doğum tahmin etmek zor ama Nisan gorunuyor en gec bıde kızlar bu hafta doktorum bende ıkız erken gebelik olmasın diye ıgne baslattı haftada 1 olucak sın dedı proluton diye olan var mı acaba
Acıyor muBen varım canım. 4 günde 1.
Yağlı bi iğne canım. Maalesef açısı var. Yapacak birşey yok katlanıyor insan. Bu yolda nelere katlandık. Bu da geçecek inşallahAcıyor mubende bu hafta baslıyacagım kalcadan hafta da 1 olursun dedi iğneden o kadar korkarken bu kızlar ona bile alıstırdı beni ama ister istemez ilk bas okurken tedirgin oluyorum
Bilgi derken, bizden sonra okuyacaklara ışık olması için bir şeyler...Aynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalım
Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorumbenimki daha belli olmadı canım
Yaa kızlar çoğalıyorhadi bakalım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsün
Eşin yapmaz mı?Koldan deneyeceğim inşallah yapabilirim
İnşallah canım, Cumartesi randevumHadi inşallah güzel haberlerle gel sende yaz buraya herşeyi güzel gidşyordur inşallah
Çok şükür canım, gözün aydın.Ben geldimm hamdolsun kontrolümüz iyi geçti sağlıkla haberlerini aldım iki tane oğluşum olacak ee o kadar ikiz kızcelere damat lazımdı değil mi17 haftamizdayiz Çok şükür Allahima sağlıkla kucağınıza alalım
Bana erkeğe benziyor dedi ama 10.haftadan beri midem bulanıyorKız vıkarmıs senın de
Kızlar da bulantı oluyor dediler, erkek de olmuyormus dedıler, ne bılım guvendım onlara
Hıc bulanmadı diyebilirim, bınkac kere cok hafıf tiksinme oldu ama saymıyorum bile onları, mecbur giyecekler, zaten zıbın kım görecek, onlar da maviyi de sevsin ne yapım, bırsuru harcama yaptım
Ben bugün yetişemedim. Biraz kötü hissediyordum kendimi, gittim test verdim. Negatif çok şükür. Midem de bulandı ilaca rağmen, hiç bakamadım buraya.Ay ben 2 gündür mesajlara yetişemiyorum tam okumaya başlıyorum 2 sayfa atlıyor
Tahin denedin mi canım?Walla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.
Benım mide yanması fena bu sıralar, uyurken bı anda agzıma su gelıyor, perisan ettı benı, leblebi ile dost olduk bırlıkte uyuyoruz
Ablam 3 çocuğunda da öyle kullandı, yapan yapıyor.Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım
Çok şükür canım.Listeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim
Doktor büyük ihtimalle dedi ama alttan muayene de net gözükür dedi onu ben istemedim şu an kanımda alanı hala var diye. O da az kalmış. 15 gün daha yatış geçecek inşallah
En güzeliCanım ben kolumun biraz arka kısmına yukarıdan 4 parmak falan aşağıya vuruyorum. Valla arık hatta çok da bakmıyorum vurup geçiyorum
Eşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.Kızlar dün akşam covid 3.dozumu vuruldum. Çok şükür bir sıkıntı yok.
Halen testim in sonucu gelmedi. Dna ları ayrıştıramıyorlarmış ek 4 gün daha istediler. Beklemekten başka çare yok
Miğde bulantılarım ara ara devam ediyor. Bu sabah kalktım daha bir şey yemeden öğürtü ile tuhaf bir şekilde kustum. Ama hiç bir şey yok. Bildiğin artık tükürük kusuyorum
Birde bu aralar felaket miğdem yanıyor. Kursağım kaynıyor çok fena yanıyor. Şurubum var bir ile yaramadı artık. Süt iyi geliyor. Sakız çiğniyorum.ne yapmalıyım?
Bir arkadaşımız tahin demişti sanırım onu öyle sek mi yiyeceğiz?
Son durum bildirdim size
Çok şükür canım.Selam kızlar benimde 3/4 lü diye geçiyor test sonucum çıktı bi sorun görünmedi çok şükürbende dün ilk doz aşımı oldum şifa olsun hepimize
Bulantı ve ara ara kusmaya devam benden
Sanki hiç geçmeyecek gibi ama hafifledi sanki
Çok geçmiş olsunAnnemler Covid şüphelisi. Ben akşam evime geldim. Babannem pozitif. Babamda hep onla ilgileniyordu alt kata inip. Ben evime geldim kendimi ayırdım
Onu hepimiz yaşayacağız, kesinValla öyle şekerim bakalım neler yaşıcaz bezi koyana kadar bi posta daha işerler
Ben buna bayıldım da kime aldırsam acaba
Özellikle 2 aydan sonra büyük kurtarıcı.Yani alınabilir mi bilmiyorum benim fikrim bana biraz gereksiz geliyor