Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acaba 😊 giyen varmı
Aldım ama henüz giymedim canım.
Hamile taytı aldım, evde çok rahat ettim.

Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum🥰🥰 kızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun 😔😔
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin 🙏

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye benide ekleyebilirsin canım ikiz kız💕💕 malum bızım ıkız oldugu ıcın doğum tahmin etmek zor ama Nisan gorunuyor en gec😬 bıde kızlar bu hafta doktorum bende ıkız erken gebelik olmasın diye ıgne baslattı haftada 1 olucak sın dedı proluton diye olan var mı acaba
Bende kahverengi leke olunca 3 günde bir vuruldum onu, şimdi bitti.

Bıde kızlar int sayfası minicity düye bı uygulama var belki duymuşsunuzdur dıger sitelere gore biraz daha uygun geldi bana pahalı seylerde var uygunlarda sayfa biraz yavas ama guzel duruyor sıparıs verdim urunlerı nasıl bilmiyorum ama bakmak isteyenlere fıkır olsun istedim
Minicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagim

Ya kız senesi olcak galiba baksana 🤭🤭🤭
Öyle görünüyor gibi bakalım 😍
Beni de ekle canım nasipse Mayıs erkek 🥰
Tamam canım 😍 😍
1 erkekde benden gelsin 💙
Mayıs görünüyor şu an ama aslında haziranda 🤣
Hahah hangisini yazayım mayıs diyorum o zaman 😁
Benide ekle benide 😍😍
Hemde ilk sıraya ilk hamişimiz sensin😍😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye aaaa ama ilk ikiz kız haberi veren benim canım🤭
Hemen ekleyim kuzum doğum hangi ay görünüyor. Ay sırasına göre yazayım diye düşündüm 😍😍
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye benide ekleyebilirsin canım ikiz kız💕💕 malum bızım ıkız oldugu ıcın doğum tahmin etmek zor ama Nisan gorunuyor en gec😬 bıde kızlar bu hafta doktorum bende ıkız erken gebelik olmasın diye ıgne baslattı haftada 1 olucak sın dedı proluton diye olan var mı acaba
Tamam canım sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 proluton bende yaptırmıştım. İlk iğne biraz acıtıyor ama sonra vücut alışıyor sanırım o kadar ağrı olmamıştı bende
Bilgi derken, bizden sonra okuyacaklara ışık olması için bir şeyler...
Hani kalp atışı, cinsiyet belli olduğu hafta falan öyle şeyler düşünmüştüm. 😉
Aman yok kız diğer sayfalara baktım baya bir şey yazmışlar. Bi tc niz eksik kalmış dedim 😁😁🤪🤪
Eşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.
Bulantılarla benim de başım dertte. 😔
Bi de halsizlik ve yorgunluk çıktı.
Covid sandım, test bile verdim.
Geçmiş olsun kuzum çok şükür covid değilmiş dikkat et kendine 🤗
Ben buna bayıldım da kime aldırsam acaba🙈
Sen gitmiycen mi bu hafta bime battaniyeler de var nevresim falan. Off yarın cuma çok heyecanlıyım inşallah çok gelen olmaz 😁😁
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ben de Cumartesi gideyim öyle yazdırayım. 😉 net olsun🥰
Tamam canım 😍 😍

Minicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagim
Ben gıttım miniicitye bir ebebek kadar gosterıslı deıl magazası, ama İnternet sitesinin uygulamasını indirdim, cok uygun fiyata guzel seyler aldım, ıkız olunca hesaplı da olmak gerekiyor maalesef, ama kumasladının yeri cok guzel cıktı 🥰
Bı arkadas babymall tavsıye ettı, kendıme gelebilirsem bır gun de oraya gıdıcem, dısarı cıkmaya korkuyorum, kanamam olur dıye, mecbur İnternetten alıyorum herseyı

Ikı bebek aynı anda yaparsa mecbur pratik olmak ıcın mendil kullanırım, tek olsa belki daha rahat olabilirdim. Ama en saglıklı sı buymus
Biz o pamukları nemlendirsek normal bir saklama kabına koysak nasıl olur ki. Misal bimin bi saklama kabı var baya zor açıyorum tupper ile kapışır bence 😁😁😁

Ben gıttım miniicitye bir ebebek kadar gosterıslı deıl magazası, ama İnternet sitesinin uygulamasını indirdim, cok uygun fiyata guzel seyler aldım, ıkız olunca hesaplı da olmak gerekiyor maalesef, ama kumasladının yeri cok guzel cıktı 🥰
Bı arkadas babymall tavsıye ettı, kendıme gelebilirsem bır gun de oraya gıdıcem, dısarı cıkmaya korkuyorum, kanamam olur dıye, mecbur İnternetten alıyorum herseyı
Yaa güvenebilir miyiz kuzum 😍 yani uygulamasına🤣

X