Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaaa kuzum masallah biz 5 aylik olduk daha anca bu kadar oldu benim göbek 🤣🤣
Senin iç karın geniş o zaman maşallah 😍 bende de çıktı göbek ama zaten vardı işte bebek neresinde tam çözemiyorum 😁😁
Kızlar günaydın bugün detayli ultrasona girdik herşey yolunda çok şükür güzel geçti 🤲
Darısı başınıza 😍
Ohh maşallah maşallah kuzum 😍 😍 gözün aydın darısı bize 😍😍

Yaa maşallah maşallah kuzum 😍 😍 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🥰

Haha bide geçen eşime diyorum ki cinsiyeti göstermez de her gidişte başka bir şey söylerse Dr ne yapcaz diyorum 🤣 🤣

Tamam canım 😍

Oyy maşallah maşallah 😍 😍 kocaman kocaman göbişli günlere doğru gidiyoruz😍 ben bayılıyorum göbişime aşk yaşıyoruz resmen🤣🤣
Evet kuzum bende ondan korkuorum biz hazırladık kendimizi ogrencez die ya yine bı % verirse sonra değişirse 🤭🤭🤭😂

Senin iç karın geniş o zaman maşallah 😍 bende de çıktı göbek ama zaten vardı işte bebek neresinde tam çözemiyorum 😁😁

Ohh maşallah maşallah kuzum 😍 😍 gözün aydın darısı bize 😍😍
Valla ic mi geniş dış mi bilmiyorum bendede göbek var ondan anlamıyorum 95le hamile kaldim düşün 🤣🤣

Kıyamam kuzum duygulanmazmi insan ilk farklı senden geldi ikiz haberi🥰🥰 20 si gibi gitcem gitsem öğrenirim belki ama vakit var ayda bır gel dedi ya artık en heycanli bekleyiş🤗🤗
Ilk farklı cinsiyet benden geldi evet 😁 saglikli olsunlarda hic fark etmez kiz yada erkek. Hayırlısı nasip olsun. Daha 2 hafta var senin.

Şubat ayını beklıyorum ben, e bebek indirimi oluyormus, hergun farklı bir kategoriye, fiyat karsılastırması yapıp eksikleri o sekılde tamamlarım artık, ocak maasında da dolap ve sifonyer sıparısı verıcem, 🥰sayılı gün cabuk gecıyor gercekten ❤️🤲🏻
O zaman bu indirimi de takip etmek lazım.😄

X