- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.681
Aldım ama henüz giymedim canım.Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acabagiyen varmı
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
1 mi? Bana doktor 3 tane alabilirsin dediGünde 1 tane hakkımız var. Tok karınla.
Liste süper. Ay beni de yaz diyecegim de 2 hafta sonra bir teyit edelim dediler. Netlesince hemen eklenirim
Bende kahverengi leke olunca 3 günde bir vuruldum onu, şimdi bitti.Catlak-kurabiye benide ekleyebilirsin canım ikiz kız malum bızım ıkız oldugu ıcın doğum tahmin etmek zor ama Nisan gorunuyor en gec bıde kızlar bu hafta doktorum bende ıkız erken gebelik olmasın diye ıgne baslattı haftada 1 olucak sın dedı proluton diye olan var mı acaba
Minicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagimBıde kızlar int sayfası minicity düye bı uygulama var belki duymuşsunuzdur dıger sitelere gore biraz daha uygun geldi bana pahalı seylerde var uygunlarda sayfa biraz yavas ama guzel duruyor sıparıs verdim urunlerı nasıl bilmiyorum ama bakmak isteyenlere fıkır olsun istedim
Öyle görünüyor gibi bakalımYa kız senesi olcak galiba baksana
Tamam canımBeni de ekle canım nasipse Mayıs erkek
Hahah hangisini yazayım mayıs diyorum o zaman1 erkekde benden gelsin
Mayıs görünüyor şu an ama aslında haziranda
Hemde ilk sıraya ilk hamişimiz sensinBenide ekle benide
Hemen ekleyim kuzum doğum hangi ay görünüyor. Ay sırasına göre yazayım diye düşündüm
Tamam canım sağlıkla gelsinler inşallahCatlak-kurabiye benide ekleyebilirsin canım ikiz kız malum bızım ıkız oldugu ıcın doğum tahmin etmek zor ama Nisan gorunuyor en gec bıde kızlar bu hafta doktorum bende ıkız erken gebelik olmasın diye ıgne baslattı haftada 1 olucak sın dedı proluton diye olan var mı acaba
Aman yok kız diğer sayfalara baktım baya bir şey yazmışlar. Bi tc niz eksik kalmış dedimBilgi derken, bizden sonra okuyacaklara ışık olması için bir şeyler...
Hani kalp atışı, cinsiyet belli olduğu hafta falan öyle şeyler düşünmüştüm.
Geçmiş olsun kuzum çok şükür covid değilmiş dikkat et kendineEşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.
Bulantılarla benim de başım dertte.
Bi de halsizlik ve yorgunluk çıktı.
Covid sandım, test bile verdim.
Sen gitmiycen mi bu hafta bime battaniyeler de var nevresim falan. Off yarın cuma çok heyecanlıyım inşallah çok gelen olmazBen buna bayıldım da kime aldırsam acaba
Tamam canım
Hiç duymamıştım. Ben instagramdan alışverişe korkuyorum ya. İçineMinicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagim
Onu da denerim cnm, içim dısım leblebi oldu artıkTahin denedin mi canım?
Çok iyi geliyo yanmaya, eşimde var o sorun. 1 tatlı kaşığı tahin rahatlatıyo.
Ikı bebek aynı anda yaparsa mecbur pratik olmak ıcın mendil kullanırım, tek olsa belki daha rahat olabilirdim. Ama en saglıklı sı buymusAblam 3 çocuğunda da öyle kullandı, yapan yapıyor.
Bana dışarıda zor gelir sadece.
Ben gıttım miniicitye bir ebebek kadar gosterıslı deıl magazası, ama İnternet sitesinin uygulamasını indirdim, cok uygun fiyata guzel seyler aldım, ıkız olunca hesaplı da olmak gerekiyor maalesef, ama kumasladının yeri cok guzel cıktıMinicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagim
Biz o pamukları nemlendirsek normal bir saklama kabına koysak nasıl olur ki. Misal bimin bi saklama kabı var baya zor açıyorum tupper ile kapışır benceIkı bebek aynı anda yaparsa mecbur pratik olmak ıcın mendil kullanırım, tek olsa belki daha rahat olabilirdim. Ama en saglıklı sı buymus
Yaa güvenebilir miyiz kuzumBen gıttım miniicitye bir ebebek kadar gosterıslı deıl magazası, ama İnternet sitesinin uygulamasını indirdim, cok uygun fiyata guzel seyler aldım, ıkız olunca hesaplı da olmak gerekiyor maalesef, ama kumasladının yeri cok guzel cıktı
Bı arkadas babymall tavsıye ettı, kendıme gelebilirsem bır gun de oraya gıdıcem, dısarı cıkmaya korkuyorum, kanamam olur dıye, mecbur İnternetten alıyorum herseyı
Olabılır neden olmasınBiz o pamukları nemlendirsek normal bir saklama kabına koysak nasıl olur ki. Misal bimin bi saklama kabı var baya zor açıyorum tupper ile kapışır bence
Ben 400 TL ye yakın alısverıs yaptım oradan, cok hızlı gonderıyolar gercekten. Memnun kaldım.Yaa güvenebilir miyiz kuzumyani uygulamasına
Yaa ss aldım adını bugün vaktim olursa inceleyim bakalımOlabılır neden olmasın
Ben 400 TL ye yakın alısverıs yaptım oradan, cok hızlı gonderıyolar gercekten. Memnun kaldım.
Normal netten de girebilirsin, bıraz yavas gecıs oluyor sayfadan sayfaya.. Ama uygulamasını indir, oyle daha hızlı..Yaa ss aldım adını bugün vaktim olursa inceleyim bakalım
Canım benimde mavi kalp ve Haziran yazabilirsinYaa ss aldım adını bugün vaktim olursa inceleyim bakalım
Tamam canım benimNormal netten de girebilirsin, bıraz yavas gecıs oluyor sayfadan sayfaya.. Ama uygulamasını indir, oyle daha hızlı..