Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acaba giyen varmı
Aldım ama henüz giymedim canım.
Hamile taytı aldım, evde çok rahat ettim.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin

Bende kahverengi leke olunca 3 günde bir vuruldum onu, şimdi bitti.

Minicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagim

Ya kız senesi olcak galiba baksana
Öyle görünüyor gibi bakalım
Beni de ekle canım nasipse Mayıs erkek
Tamam canım
1 erkekde benden gelsin
Mayıs görünüyor şu an ama aslında haziranda
Hahah hangisini yazayım mayıs diyorum o zaman
Benide ekle benide
Hemde ilk sıraya ilk hamişimiz sensin
Catlak-kurabiye aaaa ama ilk ikiz kız haberi veren benim canım
Hemen ekleyim kuzum doğum hangi ay görünüyor. Ay sırasına göre yazayım diye düşündüm
Tamam canım sağlıkla gelsinler inşallah proluton bende yaptırmıştım. İlk iğne biraz acıtıyor ama sonra vücut alışıyor sanırım o kadar ağrı olmamıştı bende
Bilgi derken, bizden sonra okuyacaklara ışık olması için bir şeyler...
Hani kalp atışı, cinsiyet belli olduğu hafta falan öyle şeyler düşünmüştüm.
Aman yok kız diğer sayfalara baktım baya bir şey yazmışlar. Bi tc niz eksik kalmış dedim
Eşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.
Bulantılarla benim de başım dertte.
Bi de halsizlik ve yorgunluk çıktı.
Covid sandım, test bile verdim.
Geçmiş olsun kuzum çok şükür covid değilmiş dikkat et kendine
Ben buna bayıldım da kime aldırsam acaba
Sen gitmiycen mi bu hafta bime battaniyeler de var nevresim falan. Off yarın cuma çok heyecanlıyım inşallah çok gelen olmaz
Catlak-kurabiye ben de Cumartesi gideyim öyle yazdırayım. net olsun
Tamam canım

Minicity'nin Ankara'da mağazaları da var. Kuzenim İstanbul'dan gelip özellikle oradan alışveriş yapıyordu. Benim de aklımda gidip bakacagim
Ben gıttım miniicitye bir ebebek kadar gosterıslı deıl magazası, ama İnternet sitesinin uygulamasını indirdim, cok uygun fiyata guzel seyler aldım, ıkız olunca hesaplı da olmak gerekiyor maalesef, ama kumasladının yeri cok guzel cıktı
Bı arkadas babymall tavsıye ettı, kendıme gelebilirsem bır gun de oraya gıdıcem, dısarı cıkmaya korkuyorum, kanamam olur dıye, mecbur İnternetten alıyorum herseyı

Ikı bebek aynı anda yaparsa mecbur pratik olmak ıcın mendil kullanırım, tek olsa belki daha rahat olabilirdim. Ama en saglıklı sı buymus
Biz o pamukları nemlendirsek normal bir saklama kabına koysak nasıl olur ki. Misal bimin bi saklama kabı var baya zor açıyorum tupper ile kapışır bence

Yaa güvenebilir miyiz kuzum yani uygulamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…