- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.721
Yaa maşallah rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Yaaa kuzum masallah biz 5 aylik olduk daha anca bu kadar oldu benim göbek
Senin iç karın geniş o zaman maşallahYaaa kuzum masallah biz 5 aylik olduk daha anca bu kadar oldu benim göbek
Ohh maşallah maşallah kuzumKızlar günaydın bugün detayli ultrasona girdik herşey yolunda çok şükür güzel geçti
Darısı başınıza
Evet kuzum bende ondan korkuorum biz hazırladık kendimizi ogrencez die ya yine bı % verirse sonra değişirseYaa maşallah maşallah kuzumsağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Haha bide geçen eşime diyorum ki cinsiyeti göstermez de her gidişte başka bir şey söylerse Dr ne yapcaz diyorum
Tamam canım
Oyy maşallah maşallahkocaman kocaman göbişli günlere doğru gidiyoruz ben bayılıyorum göbişime aşk yaşıyoruz resmen
O zaman doğuran kadar almayız kıyafetEvet kuzum bende ondan korkuorum biz hazırladık kendimizi ogrencez die ya yine bı % verirse sonra değişirse
Valla ic mi geniş dış mi bilmiyorum bendede göbek var ondan anlamıyorum 95le hamile kaldim düşünSenin iç karın geniş o zaman maşallahbende de çıktı göbek ama zaten vardı işte bebek neresinde tam çözemiyorum
Ohh maşallah maşallah kuzumgözün aydın darısı bize
Maşallah göbişin çıkmış ne güzel
Günaydın amin canım maşallah sana nasıldı renkli benim daha var renkliyeKızlar günaydın bugün detayli ultrasona girdik herşey yolunda çok şükür güzel geçti
Darısı başınıza
Ilk farklı cinsiyet benden geldi evetKıyamam kuzum duygulanmazmi insan ilk farklı senden geldi ikiz haberi20 si gibi gitcem gitsem öğrenirim belki ama vakit var ayda bır gel dedi ya artık en heycanli bekleyiş
Neyse biraz daha büyüyüp tekmeleri yediğimiz zaman anlarızValla ic mi geniş dış mi bilmiyorum bendede göbek var ondan anlamıyorum 95le hamile kaldim düşün
Yok canım Ankara'da birçok şubesi var. Kuzenim internet sitesinden de alışveriş yapıyordu.Hiç duymamıştım. Ben instagramdan alışverişe korkuyorum ya. İçinekoyup gönderirler falan
Maşallah ne güzel bir haber. Sağlıkla kucağına al canımKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
O zaman bu indirimi de takip etmek lazım.Şubat ayını beklıyorum ben, e bebek indirimi oluyormus, hergun farklı bir kategoriye, fiyat karsılastırması yapıp eksikleri o sekılde tamamlarım artık, ocak maasında da dolap ve sifonyer sıparısı verıcem,sayılı gün cabuk gecıyor gercekten
Tamam kuzum bende inceleyim bugün sayfasınıYok canım Ankara'da birçok şubesi var. Kuzenim internet sitesinden de alışveriş yapıyordu.
Çifter çifter atıyor benim haftalar canım o yüzdendirYaaa kuzum masallah biz 5 aylik olduk daha anca bu kadar oldu benim göbek
Günaydın, yaaa ne güzelsiniz
Evet canım 12.haftadan sonra hızla şişmeye başladıMaşallah göbişin çıkmış ne güzel
Çok teşekkürler canım. 3 hafta sonra senin de şekil a gibi olacakGünaydın, yaaa ne güzelsiniz
Bu hafta ben de sistim, artık pek gizleyemiyorumEvet canım 12.haftadan sonra hızla şişmeye başladıson durumda böyle işte