- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.741
Canim valla güzel geçti darısı başına inşallah zaman hiç bitmesin istedim valla yarım saat izledim sağolsun doktorda güzel ilgilendi soru sormaya gerek kalmadan herseyi detayli anlattıGünaydın amin canım maşallah sana nasıldı renkli benim daha var renkliye
Evet canım ilk önce hayırlısı farketmez hiçIlk farklı cinsiyet benden geldi evetsaglikli olsunlarda hic fark etmez kiz yada erkek. Hayırlısı nasip olsun. Daha 2 hafta var senin.
Benim dümdüz hala istiyorum çıksın artık ayva göbeği bile yokEvet canım 12.haftadan sonra hızla şişmeye başladıson durumda böyle işte
İyi süper güzel duygular bunlar ya kendi bulduğun yere mi gittin yoksa hastanenin önerdiği yere miCanim valla güzel geçti darısı başına inşallah zaman hiç bitmesin istedim valla yarım saat izledim sağolsun doktorda güzel ilgilendi soru sormaya gerek kalmadan herseyi detayli anlattı
Kendi bulduğum yere gittim cnmİyi süper güzel duygular bunlar ya kendi bulduğun yere mi gittin yoksa hastanenin önerdiği yere mi
iç karın genişliği diyorlar ya öyledir belki . birde 20. haftadan sonra daha hızla başlar bence. benim normalde azcık göbeğim vardı. 12.haftada kontrole gittiğimde doktorum dedi çıkmaya başlamış diye.Benim dümdüz hala istiyorum çıksın artık ayva göbeği bile yok
ohh çok şükür. ben de test sonucumu alana kadar detaylıya girme zamanım gelecek :)Kızlar günaydın bugün detayli ultrasona girdik herşey yolunda çok şükür güzel geçti
Darısı başınıza
Dün taburcu olduk şükür evdeyim valla canım benimde içime iki kız doğuyor da hayırlısı bakalım yada hep iki kız istediğim içinde öyle doğmuş olabilir yeterki sag salim gelsinler kız oğlan hiç önemli değilAynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalım
Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorumbenimki daha belli olmadı canım
Yaa kızlar çoğalıyorhadi bakalım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsün
Bi sıkıntı olmaz oğluşumuzda merak etme annesi valla çok dikkat etmemiz lazım salgın var herkes mi hasta olur hayret ediyorum yaKızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim düne göre daha iyiyim vitaminli şeyler tüketiyorum parolda icmemeye çabalıyorum sırtım biraz ağrıyor ama icmicem sıcak tutmaya çalışıyorum geçer inşallah aklım oglusumda ona bi sıkıntı olmadan atlatırım inşallah
Ben sadece 5 kilo aldımKızlar aranızda kilo alan oldu mu ben henüz kilo almadım ama sanki 10 kilo almış gibi şişmişim valla
20 haftalık olduk canım 4 kilo ancak aldımKızlar aranızda kilo alan oldu mu ben henüz kilo almadım ama sanki 10 kilo almış gibi şişmişim valla
İnşallah canım evden çıkmıyorum o kadar da dikkat ediyordum ama işte olacağı varsa oluyor havalar bizi mahvediyorBi sıkıntı olmaz oğluşumuzda merak etme annesi valla çok dikkat etmemiz lazım salgın var herkes mi hasta olur hayret ediyorum ya
Ben sadece 5 kilo aldım
Aa ne güzel valla az kiloyla getireceksiniz hamileliği20 haftalık olduk canım 4 kilo ancak aldım
Öylemiş zaten doktor dedi geç çıkar ama çıkması çok güzel sürekli karnını sevesin gelir ya senin ne güzel çıkmışiç karın genişliği diyorlar ya öyledir belki . birde 20. haftadan sonra daha hızla başlar bence. benim normalde azcık göbeğim vardı. 12.haftada kontrole gittiğimde doktorum dedi çıkmaya başlamış diye.
5 aydan sonra cok kilo alırsın diyo sagolsun çevremdekilerAa ne güzel valla az kiloyla getireceksiniz hamileliğibenim nolur bilmem bulantı kusmadan harap oldum ama ona rağmen kilo vermedim sanırım bulantili geçmese ben şimdiden alırdım 3 5 kiloyu benim bünye hemrn almaya musait ya negüzel 20.haftalara gelmişiz rabbim sag salim zamanımda kucagımiza almayı nasip etsin bana sanki hic geçmeyecek gibi geliyorbazen
Aynen canım sağlıkla gelsinler yeter ki çok şükür taburcu olmuşsun kendine dikkat et kuzum Rabbim esirgesinDün taburcu olduk şükür evdeyim valla canım benimde içime iki kız doğuyor da hayırlısı bakalım yada hep iki kız istediğim içinde öyle doğmuş olabilir yeterki sag salim gelsinler kız oğlan hiç önemli değil
Evet güzel bir şeymiş. Yani ben daha bir kıpırtı hissetmiyorum. Ama karnım çıktığı için varlıklarını her an hissediyorum. ama ben şimdiden yatarken dönerken zorlanıyorum biraz. kocaman şişince ne yapacağım bilmiyorum.Öylemiş zaten doktor dedi geç çıkar ama çıkması çok güzel sürekli karnını sevesin gelir ya senin ne güzel çıkmış
Canım noldu ben atladım mı?Kızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim düne göre daha iyiyim vitaminli şeyler tüketiyorum parolda icmemeye çabalıyorum sırtım biraz ağrıyor ama icmicem sıcak tutmaya çalışıyorum geçer inşallah aklım oglusumda ona bi sıkıntı olmadan atlatırım inşallah