Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canim valla güzel geçti darısı başına inşallah zaman hiç bitmesin istedim valla yarım saat izledim sağolsun doktorda güzel ilgilendi soru sormaya gerek kalmadan herseyi detayli anlattı
İyi süper güzel duygular bunlar ya kendi bulduğun yere mi gittin yoksa hastanenin önerdiği yere mi

Dün taburcu olduk şükür evdeyim valla canım benimde içime iki kız doğuyor da hayırlısı bakalım yada hep iki kız istediğim içinde öyle doğmuş olabilir yeterki sag salim gelsinler kız oğlan hiç önemli değil

Kızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim düne göre daha iyiyim vitaminli şeyler tüketiyorum parolda icmemeye çabalıyorum sırtım biraz ağrıyor ama icmicem sıcak tutmaya çalışıyorum geçer inşallah aklım oglusumda ona bi sıkıntı olmadan atlatırım inşallah

Bi sıkıntı olmaz oğluşumuzda merak etme annesi valla çok dikkat etmemiz lazım salgın var herkes mi hasta olur hayret ediyorum ya

Ben sadece 5 kilo aldım

20 haftalık olduk canım 4 kilo ancak aldım
Aa ne güzel valla az kiloyla getireceksiniz hamileliği benim nolur bilmem bulantı kusmadan harap oldum ama ona rağmen kilo vermedim sanırım bulantili geçmese ben şimdiden alırdım 3 5 kiloyubenim bünye hemrn almaya musait ya negüzel 20.haftalara gelmişiz rabbim sag salim zamanımda kucagımiza almayı nasip etsin bana sanki hic geçmeyecek gibi geliyorbazen

Öylemiş zaten doktor dedi geç çıkar ama çıkması çok güzel sürekli karnını sevesin gelir ya senin ne güzel çıkmış

5 aydan sonra cok kilo alırsın diyo sagolsun çevremdekiler
Hedefim 13 yada 15 kiloyla kapatmak bakalim ne olucak cok merak ediyorum

Aynen canım sağlıkla gelsinler yeter ki çok şükür taburcu olmuşsun kendine dikkat et kuzum Rabbim esirgesin

Öylemiş zaten doktor dedi geç çıkar ama çıkması çok güzel sürekli karnını sevesin gelir ya senin ne güzel çıkmış
Evet güzel bir şeymiş. Yani ben daha bir kıpırtı hissetmiyorum. Ama karnım çıktığı için varlıklarını her an hissediyorum. ama ben şimdiden yatarken dönerken zorlanıyorum biraz. kocaman şişince ne yapacağım bilmiyorum.

Canım noldu ben atladım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…