- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.701
Tamam kuzum ekliyorumCanım benimde mavi kalp ve Haziran yazabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum ekliyorumCanım benimde mavi kalp ve Haziran yazabilirsin
Gozun aydinn canım sağlıkla gelsinler biz daha öğrenemedik Catlak-kurabiye ile en son ogrencez sanirimKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
O zaman ben de hemen indireyim canım. Henüz kıyafet alışverişine başlamadım ama birkaç haftaya yavaş yavaş başlarım. Dediğin gibi ikiz olunca daha bir hesaplı davranmak gerekiyor. Babymall i ben de duydum. Bebek arabaları falan da varmış. Oraya da gitmek lazımBen gıttım miniicitye bir ebebek kadar gosterıslı deıl magazası, ama İnternet sitesinin uygulamasını indirdim, cok uygun fiyata guzel seyler aldım, ıkız olunca hesaplı da olmak gerekiyor maalesef, ama kumasladının yeri cok guzel cıktı
Bı arkadas babymall tavsıye ettı, kendıme gelebilirsem bır gun de oraya gıdıcem, dısarı cıkmaya korkuyorum, kanamam olur dıye, mecbur İnternetten alıyorum herseyı
Amiiin inşallah kuzum Yaaa o kadar duygulandım ki oturdum ağliyorum salya sümükGozun aydinn canım sağlıkla gelsinler biz daha öğrenemedik Catlak-kurabiye ile en son ogrencez sanirim
Mide yanmasi icin ilac kullanabiliyoruz canim. Benimde cok fena yanıyorWalla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.
Benım mide yanması fena bu sıralar, uyurken bı anda agzıma su gelıyor, perisan ettı benı, leblebi ile dost olduk bırlıkte uyuyoruz
Saglıkla gelsinler canımm, TebrıklerKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Şubat ayını beklıyorum ben, e bebek indirimi oluyormus, hergun farklı bir kategoriye, fiyat karsılastırması yapıp eksikleri o sekılde tamamlarım artık, ocak maasında da dolap ve sifonyer sıparısı verıcem, sayılı gün cabuk gecıyor gercektenO zaman ben de hemen indireyim canım. Henüz kıyafet alışverişine başlamadım ama birkaç haftaya yavaş yavaş başlarım. Dediğin gibi ikiz olunca daha bir hesaplı davranmak gerekiyor. Babymall i ben de duydum. Bebek arabaları falan da varmış. Oraya da gitmek lazım
Gaviscon yazdı bebegım, Hıc ama Hıc etkısı olmadı, leblebi cok ıyı 3 4 tane atıyorum, ilac gibiMide yanmasi icin ilac kullanabiliyoruz canim. Benimde cok fena yanıyor
Evet Canım Allah'a şükürÇok şükür canım. Nasıl sevindim.
Ay evet, doktorun Sabri Bey’di senin. Konuşmuştuk.
Evet Boğaz Enfeksiyonu olduğumda 1 tane dedi.1 mi? Bana doktor 3 tane alabilirsin dedi
Yaaaaa maşallahKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Eşim hiç yapmayı beceremez kan tutuyor iğneden korkar kendimde yaptım olmadı çok acıdEşin yapmaz mı?
İnşallah canım, Cumartesi randevum
Maşallah canım Rabbimin hikmeti sağlıklı olurlar inşallahKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Kıyamam kuzum duygulanmazmi insan ilk farklı senden geldi ikiz haberi 20 si gibi gitcem gitsem öğrenirim belki ama vakit var ayda bır gel dedi ya artık en heycanli bekleyişAmiiin inşallah kuzum Yaaa o kadar duygulandım ki oturdum ağliyorum salya sümük
ne zaman öğreneceksiniz?
29 haziran diyor sistem canımListeye ekledim kızlar inşallah kimseyi unutmadım
ozn_srk balım sende doğum hangi aya denk geliyor yaz bana ekleyim
AA tamam öyle içeyim o zaman. Çok geçmiş olsun canım.Eşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.
Bulantılarla benim de başım dertte.
Bi de halsizlik ve yorgunluk çıktı.
Covid sandım, test bile verdim.
Ya ben transferden sonra 2 hafta boyunca hep başkalarına yaptırdım. Ama baktım her an yanımda biri olamaz. Bir cesaretle batırdım iğneyi. Sonucta tam o saatinde yolda oluyorum başka bir yerde oluyorum bulamıyorum birini. En iyisi kendin yapmakmışEn güzeli
Yapıştır geç
Maşallah canım. Çok sevindim.Kizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Yaa maşallah maşallah kuzum sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Haha bide geçen eşime diyorum ki cinsiyeti göstermez de her gidişte başka bir şey söylerse Dr ne yapcaz diyorumGozun aydinn canım sağlıkla gelsinler biz daha öğrenemedik Catlak-kurabiye ile en son ogrencez sanirim
Tamam canım29 haziran diyor sistem canım
Oyy maşallah maşallah kocaman kocaman göbişli günlere doğru gidiyoruz ben bayılıyorum göbişime aşk yaşıyoruz resmenEki Görüntüle 2982632
Kızlarr göbekli bir günden sizlere günaydınn