- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.641
Valla listeye bakınca şuan tek oğlan varErkekler kazancak gibiydi ama ikizler çifter çifter kız haberi ile öne gecicek gibi bakalım beklioruz heyecanla
Canim bol vitaminli meyveler felan bak güzel şeyler yiyip icmissin önler onlar Allah'ım sizi korusun bebisle seni grip uğramadan uzaklaşın sizden inşallah kuzum benimEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
Ya kız senesi olcak galiba baksanaValla listeye bakınca şuan tek oğlan varerkek senesi derken kız senesi galiba
Yok canım degilTamam canım ikiz değil dimi
Benim tersim daha sert olduğundan kimse bana karışmıyo galibaOda iyimiş benim Dr biraz sert gibi o yüzden ben cevaplamayı bırak sormaya çekiniyorum
Aynen canım eskiden giymediğim kadar çorap giyiyorumsuya dikkat et kuzum 1 buçuğun altına düşmesin 2 daha iyi tabi de. Yaz gelse rahat rahat içeriz
Yaa evet insan aldıklarına sarılıp içinde bebişi hayal ediyorRabbim gülen yüzlerimizi soldurmasın inşallah
İyi bari kuzum ilk zamanlar çok önemli Hem alışma süreci olur. Sonrası içinde Rabbim güç kuvvet verir inşallah
Bende yatoplu cevaplıyorum napim arada gözden kaçan da olabiliyor,
Tamam canım sağolGayet güzel ben begendim benim cildim çok hassas ıslak mendille sildiğim zaman yaniyor kaşındırıyor bunu özellikle denedim bi sorun yaşamadım
Nasıl bisey canımm, link bırakabilir mısınn acaba
Bıraktım canım onların daha derini de var ama ben bundan aldım çantaya rahat sigsin diyeNasıl bisey canımm, link bırakabilir mısınn acaba
Beni de ekle canım nasipse Mayıs erkekListeye eklememi isteyen olursa beni etiketlemesi yeterli
Çok geçmiş olsun canım.Allaklh şifa versinEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
Rica ederimTesekkur ederimm canım
Tesekkur ederimm canım
Aynen yarı yarıya dusuyorTUPPERWARE ISLAK MENDİL KUTUSU KARGO BEDAVA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
TUPPERWARE ISLAK MENDİL KUTUSU KARGO BEDAVA en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! TUPPERWARE ISLAK MENDİL KUTUSU KARGO BEDAVA incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Burda çok daha uygun düşünürsen denk geldi yollayim dedim
1 erkekde benden gelsinListeye eklememi isteyen olursa beni etiketlemesi yeterli
Canim çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah valla bu aralar buyuk küçük herkes hasta çok dikkat etmek lazımEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
Benide ekle benideMerhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet @Nefes0858 Mayıs Sohrab Mayıs @Sun Raha Haziran Hissedensair Haziran @nilozgul Haziran