Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye benide ekleyebilirsin canım ikiz kız💕💕 malum bızım ıkız oldugu ıcın doğum tahmin etmek zor ama Nisan gorunuyor en gec😬 bıde kızlar bu hafta doktorum bende ıkız erken gebelik olmasın diye ıgne baslattı haftada 1 olucak sın dedı proluton diye olan var mı acaba
Ben varım canım. 4 günde 1.

Acıyor mu😬 bende bu hafta baslıyacagım kalcadan hafta da 1 olursun dedi iğneden o kadar korkarken bu kızlar ona bile alıstırdı beni ama ister istemez ilk bas okurken tedirgin oluyorum🤣
Yağlı bi iğne canım. Maalesef açısı var. Yapacak birşey yok katlanıyor insan. Bu yolda nelere katlandık. Bu da geçecek inşallah 🙏

Aynen canım isim cinsiyet yazalım çok bilgiye gerek yok ya ifşa olmayalım🤣

Hadi bakalım inşallah sağ salim eve geçersin kuzum çok dikkat et kendine. Hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu günleri sağlıkla büyüsün minnaklar. Bak ikizler hep kız geliyor ben seninkini de kız hissediyorum 🤭😍😍 benimki daha belli olmadı canım

Yaa kızlar çoğalıyor 😍😍 hadi bakalım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰

Amin inşallah kuzum gözün aydın sağlıkla büyüsün 🥰 🥰
Bilgi derken, bizden sonra okuyacaklara ışık olması için bir şeyler...
Hani kalp atışı, cinsiyet belli olduğu hafta falan öyle şeyler düşünmüştüm. 😉

🤣Kız vıkarmıs senın de

Kızlar da bulantı oluyor dediler, erkek de olmuyormus dedıler, ne bılım guvendım onlara 🤣

Hıc bulanmadı diyebilirim, bınkac kere cok hafıf tiksinme oldu ama saymıyorum bile onları, mecbur giyecekler, zaten zıbın kım görecek, onlar da maviyi de sevsin ne yapım, bırsuru harcama yaptım😅
Bana erkeğe benziyor dedi ama 10.haftadan beri midem bulanıyor 🙈

Walla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.
Benım mide yanması fena bu sıralar, uyurken bı anda agzıma su gelıyor, perisan ettı benı, leblebi ile dost olduk bırlıkte uyuyoruz🤷‍♀️
Tahin denedin mi canım?
Çok iyi geliyo yanmaya, eşimde var o sorun. 1 tatlı kaşığı tahin rahatlatıyo.

Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım😅
Ablam 3 çocuğunda da öyle kullandı, yapan yapıyor. 😉
Bana dışarıda zor gelir sadece.

Listeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim 🥰🥰🥰🥰
Doktor büyük ihtimalle dedi ama alttan muayene de net gözükür dedi onu ben istemedim şu an kanımda alanı hala var diye. O da az kalmış. 15 gün daha yatış geçecek inşallah 🥰
Çok şükür canım. 🙏 Nasıl sevindim. 🥰
Ay evet, doktorun Sabri Bey’di senin. Konuşmuştuk. 🙈

Kızlar dün akşam covid 3.dozumu vuruldum. Çok şükür bir sıkıntı yok.
Halen testim in sonucu gelmedi. Dna ları ayrıştıramıyorlarmış ek 4 gün daha istediler. Beklemekten başka çare yok😞
Miğde bulantılarım ara ara devam ediyor. Bu sabah kalktım daha bir şey yemeden öğürtü ile tuhaf bir şekilde kustum. Ama hiç bir şey yok. Bildiğin artık tükürük kusuyorum 🤦
Birde bu aralar felaket miğdem yanıyor. Kursağım kaynıyor çok fena yanıyor. Şurubum var bir ile yaramadı artık. Süt iyi geliyor. Sakız çiğniyorum.ne yapmalıyım?
Bir arkadaşımız tahin demişti sanırım onu öyle sek mi yiyeceğiz?
Son durum bildirdim size 😁
Eşim şurup gibi sek yutuyo canım. Ama yağıyla falan iyice karıştır, sulu bir kıvamda olsun.
Bulantılarla benim de başım dertte. 😔
Bi de halsizlik ve yorgunluk çıktı.
Covid sandım, test bile verdim.

Selam kızlar benimde 3/4 lü diye geçiyor test sonucum çıktı bi sorun görünmedi çok şükür🤲 bende dün ilk doz aşımı oldum şifa olsun hepimize
Bulantı ve ara ara kusmaya devam benden
Sanki hiç geçmeyecek gibi ama hafifledi sanki 😅
Çok şükür canım. 🙏

X