- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.621
Tamam canım ikiz değil dimiCanım bizi de ekleyebilirsin kız ve haziran olarak gözüküyor dogum
Benim kızdı canım tekTabi ki kuzum oğlan mıydı seninkitekti dimi bide
Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum
Tamam canım unutmuşum sonra baktım düzenledimBenim kızdı canım tek
Yaa kuzum geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gider ya. Bide nane limon çok içme bitanem nane bize yasak ya limonlu ılık su yap. Rabbim iyilik şifalar versin inşallahEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
Altını açtığın anda 2 dk da pat diye sulu bı sıvı gelirse görürüm seniYani alınabilir mi bilmiyorum benim fikrim bana biraz gereksiz geliyor
Çok geçmiş olsun canımEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
Sağol canım benim ıhlamurda nane limonda günde birer tane içiyorum canım daha çok suya limon sıkıp içiyorum şifa olur inşallahTamam canım unutmuşum sonra baktım düzenledim
Yaa kuzum geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gider ya. Bide nane limon çok içme bitanem nane bize yasak ya limonlu ılık su yap. Rabbim iyilik şifalar versin inşallah
Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcakÇok geçmiş olsun canıminşallah olmazsın yaa. Bı grip diye başlıyor bizde geçmiyor da ilaç içmeyince üst üste ekleniyor.
Günde 1 tane hakkımız var. Tok karınla.Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcakkızlar parol icmemde sıkıntı olurmu
Merhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet Nefes0858 Mayıs Sohrab Mayıs Sun Raha Haziran @Hissedensair Haziran
Tamam kuzum çok sağolGünde 1 tane hakkımız var. Tok karınla.
Baby turco aldım canım. Bugünku kampanyadan yararlandımHangi marka aldın canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine zaten ilaç içemiyoruz bende bi kere fena oldum serum aldım canım vitamin takviyesi eğer ciddi anlamda kötü olursan hamilelere uygun serum veriliyor acilde dikkat ederek al geçmiş olsun tekrardanEvet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşumkızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun
Canım geçmiş olsun. Bana doktor gerekirse 3 tane icebilirsin hiçbir zararı yok demişti doktorSağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcakkızlar parol icmemde sıkıntı olurmu
Günde 4 taneye kadar ıcılıebılır parol, benım doktorum oyle soylemişti.Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcakkızlar parol icmemde sıkıntı olurmu
Liste süper. Ay beni de yaz diyecegim de 2 hafta sonra bir teyit edelim dediler. Netlesince hemen eklenirimCanlar liste denemesi yapıyorum da ilk sayfaya bakabilir misiniz oluyor mu. Pembe kalp yok yaonu buldum
Parol serbest diye biliyorum canım çok kötüysen al bir tane. Belki aşıdan da olabilir canım hadsizlik falan varsa. İstersen parolu da Dr mesaj at ona göre alSağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcakkızlar parol icmemde sıkıntı olurmu
Tamam canımHaziranBir Adetcik
Oo süper arada böyle indirimlerde haberleşiriz yineBaby turco aldım canım. Bugünku kampanyadan yararlandım
Tamam canım bizlerin de net değil netleşince yazarımListe süper. Ay beni de yaz diyecegim de 2 hafta sonra bir teyit edelim dediler. Netlesince hemen eklenirim
Erkekler kazancak gibiydi ama ikizler çifter çifter kız haberi ile öne gecicek gibi bakalım beklioruz heyecanlaTamam canım benimayy cidden çok heyecanlı ya bakalım kızlar mı erkekler mi kazanacak