Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nefes0858 nefesim gülüm sana mayıs yazdım ama mayıs mı bilmiyorum
Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum kızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun

Benim kızdı canım tek
Tamam canım unutmuşum sonra baktım düzenledim
Yaa kuzum geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gider ya. Bide nane limon çok içme bitanem nane bize yasak ya limonlu ılık su yap. Rabbim iyilik şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah olmazsın yaa. Bı grip diye başlıyor bizde geçmiyor da ilaç içmeyince üst üste ekleniyor.

Sağol canım benim ıhlamurda nane limonda günde birer tane içiyorum canım daha çok suya limon sıkıp içiyorum şifa olur inşallah Aminn Allah razı olsun kuzum

Çok geçmiş olsun canım inşallah olmazsın yaa. Bı grip diye başlıyor bizde geçmiyor da ilaç içmeyince üst üste ekleniyor.
Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcak kızlar parol icmemde sıkıntı olurmu

Haziran Bir Adetcik

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine zaten ilaç içemiyoruz bende bi kere fena oldum serum aldım canım vitamin takviyesi eğer ciddi anlamda kötü olursan hamilelere uygun serum veriliyor acilde dikkat ederek al geçmiş olsun tekrardan

Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcak kızlar parol icmemde sıkıntı olurmu
Parol serbest diye biliyorum canım çok kötüysen al bir tane. Belki aşıdan da olabilir canım hadsizlik falan varsa. İstersen parolu da Dr mesaj at ona göre al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…