Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum🥰🥰 kızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun 😔😔
Canim bol vitaminli meyveler felan bak güzel şeyler yiyip icmissin önler onlar Allah'ım sizi korusun bebisle seni grip uğramadan uzaklaşın sizden inşallah kuzum benim 🤗

Oda iyimiş benim Dr biraz sert gibi o yüzden ben cevaplamayı bırak sormaya çekiniyorum 🤣🤣

Aynen canım eskiden giymediğim kadar çorap giyiyorum🤣 suya dikkat et kuzum 1 buçuğun altına düşmesin 2 daha iyi tabi de. Yaz gelse rahat rahat içeriz

Yaa evet insan aldıklarına sarılıp içinde bebişi hayal ediyor😍😍 Rabbim gülen yüzlerimizi soldurmasın inşallah 🥰 🥰

İyi bari kuzum ilk zamanlar çok önemli Hem alışma süreci olur. Sonrası içinde Rabbim güç kuvvet verir inşallah 🥰

Bende ya🤭🤭 toplu cevaplıyorum napim arada gözden kaçan da olabiliyor, 😁
Benim tersim daha sert olduğundan kimse bana karışmıyo galiba🤣🤣🤣 canım ama doktorum da çok tatlı biri maaşallah 🧿

O kadar güzelki hayali bakıp bakıp hayallere dalıyorum 🥰

Listeye eklememi isteyen olursa beni etiketlemesi yeterli😍😍💗💗💙💙🥰🥰
tenor.gif

tenor.gif
Beni de ekle canım nasipse Mayıs erkek 🥰

Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum🥰🥰 kızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun 😔😔
Çok geçmiş olsun canım.Allaklh şifa versin 🤲

Canim çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah valla bu aralar buyuk küçük herkes hasta çok dikkat etmek lazım

Merhaba güçlü anneler 🥰🥰
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız🥰🥰

Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle 😍😍

Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi🐣🐣💙💙💗💗

Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet
@Nefes0858Mayıs💙
Sohrab Sohrab Mayıs💗 💗
@Sun RahaHaziran💗
Hissedensair Hissedensair Haziran💗
@nilozgulHaziran💗
Benide ekle benide 😍😍

X