- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.601
Gayet güzel ben begendim benim cildim çok hassas ıslak mendille sildiğim zaman yaniyor kaşındırıyor bunu özellikle denedim bi sorun yaşamadımKalitesi nasıl.mendillerin inceliği ve boyutu
Oda iyimiş benim Dr biraz sert gibi o yüzden ben cevaplamayı bırak sormaya çekiniyorumAmin canım ya aklımda bulundururum canım sağolasın
Çok şükür bi ben böyle değilim bide sürekli bişeyler sorup kendim cevaplıyorum
Eşim diyoki bi fırsat ver doktor konuşsun sende dinle
Aynen canım eskiden giymediğim kadar çorap giyiyorumKalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum
Yaa evet insan aldıklarına sarılıp içinde bebişi hayal ediyorEvet otomatik sallanıyor ayrıca çıkıyo ana kucağı da oluyor çok beğendim salonda gözümüm önünden ayıramıyorum bana gülüyorlar
Analıkla delilik arası gerçekten ince bi çizgi
Yaaa yerim ben onları o kadar bekledikki çişi bile gülümsetiyor
İyi bari kuzum ilk zamanlar çok önemli Hem alışma süreci olur. Sonrası içinde Rabbim güç kuvvet verir inşallahMaalesef esım ve ben varız, ilk 15 gun gorumce gelecek yardıma, yıllık iznini bıze kullanıcak saollsunkendı basımızın caresıne bakıcaz sonra mecburen
Bende yaKızlar mesajlara yetişemiyorum bu aralar
Hangi marka aldın canımKizlar ben de bebislere ilk alisverisimi ıslak mendil alarak yaptımYorumları da iyiydi. Bence doğru karar verdik
Ay çok heyecan landim bana ne renk koycaksin acabaCanlar liste denemesi yapıyorum da ilk sayfaya bakabilir misiniz oluyor mu. Pembe kalp yok yaonu buldum
Kendime de ne renk yapcam merak ediyorumAy çok heyecan landim bana ne renk koycaksin acaba
Ya çok güzel olmuş evet daha fazlasına bencede gerek yok böle güzelKendime de ne renk yapcam merak ediyorumya olmuş dimi baktın mı. Yeter böyle bence çok kişisel bilgiye gerek yok
Tamam canım benimYa çok güzel olmuş evet daha fazlasına bencede gerek yok böle güzel
Çok güzel olmusMerhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Seninki mayıstj dimi canımÇok güzel olmusellerine sağlık kuzum
Evet canım Insallahh mayıs olurSeninki mayıstj dimi canımöyle hatırlıyorum
Oyy ya tam bahar daEvet canım Insallahh mayıs olur
Beni de ekler misin canım haziran görünüuyor doğumListeye eklememi isteyen olursa beni etiketlemesi yeterli
Tabi ki kuzum oğlan mıydı seninkiBeni de ekler misin canım haziran görünüuyor doğum
Askılı tulum bıle aldımOyy ya tam bahar dayaza da şöyle toparlanırlar artık nasıl yakışır kısa tulumlar of off
Canım bizi de ekleyebilirsin kız ve haziran olarak gözüküyor dogumCanlar liste denemesi yapıyorum da ilk sayfaya bakabilir misiniz oluyor mu. Pembe kalp yok yaonu buldum