Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nefes0858 Nefes0858 nefesim gülüm sana mayıs yazdım ama mayıs mı bilmiyorum 😁😁
Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum🥰🥰 kızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun 😔😔

Benim kızdı canım tek 🥰
Tamam canım unutmuşum sonra baktım düzenledim😍
Evet kuzum Allah nasip ederse mayıs bebesi olucak oğluşum🥰🥰 kızlar bana dua edin 2 gündür hasta gibiyim grip olucam sanırım yatıyorum bol c vitamini ıhlamur ballı süt nane limon falan içiyorum iyi gelir inşallah dualarınıza ihtiyacım var bu surecide hayırlısı ile atlatayım oğluşum iyi olsun 😔😔
Yaa kuzum geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gider ya. Bide nane limon çok içme bitanem nane bize yasak ya limonlu ılık su yap. Rabbim iyilik şifalar versin inşallah 🤲

Çok geçmiş olsun canım 🙏 inşallah olmazsın yaa. Bı grip diye başlıyor bizde geçmiyor da ilaç içmeyince üst üste ekleniyor.

Tamam canım unutmuşum sonra baktım düzenledim😍

Yaa kuzum geçmiş olsun inşallah ilerlemeden gider ya. Bide nane limon çok içme bitanem nane bize yasak ya limonlu ılık su yap. Rabbim iyilik şifalar versin inşallah 🤲
Sağol canım benim ıhlamurda nane limonda günde birer tane içiyorum canım daha çok suya limon sıkıp içiyorum şifa olur inşallah 🤲 Aminn Allah razı olsun kuzum

Çok geçmiş olsun canım 🙏 inşallah olmazsın yaa. Bı grip diye başlıyor bizde geçmiyor da ilaç içmeyince üst üste ekleniyor.
Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcak😔 kızlar parol icmemde sıkıntı olurmu

Merhaba güçlü anneler 🥰🥰
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız🥰🥰

Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle 😍😍

Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi🐣🐣💙💙💗💗

Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet
Nefes0858 Nefes0858 Mayıs💙
Sohrab Sohrab Mayıs💗 💗
Sun Raha Sun Raha Haziran💗
@Hissedensair Haziran 💗

Haziran 💗 Bir Adetcik 🤰

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine zaten ilaç içemiyoruz bende bi kere fena oldum serum aldım canım vitamin takviyesi eğer ciddi anlamda kötü olursan hamilelere uygun serum veriliyor acilde dikkat ederek al geçmiş olsun tekrardan 😞

Sağol canım belirtiler olacağım yönünde inşallah hafif geçiririm dikkat ediyorum ama bakalım nasıl olcak😔 kızlar parol icmemde sıkıntı olurmu
Parol serbest diye biliyorum canım çok kötüysen al bir tane. Belki aşıdan da olabilir canım hadsizlik falan varsa. İstersen parolu da Dr mesaj at ona göre al

X