Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin canım ya aklımda bulundururum canım sağolasın 😊
Çok şükür bi ben böyle değilim bide sürekli bişeyler sorup kendim cevaplıyorum 🤣🤣🤣
Eşim diyoki bi fırsat ver doktor konuşsun sende dinle 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Oda iyimiş benim Dr biraz sert gibi o yüzden ben cevaplamayı bırak sormaya çekiniyorum 🤣🤣
Kalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum 🤭🤭
Aynen canım eskiden giymediğim kadar çorap giyiyorum🤣 suya dikkat et kuzum 1 buçuğun altına düşmesin 2 daha iyi tabi de. Yaz gelse rahat rahat içeriz
Evet otomatik sallanıyor ayrıca çıkıyo ana kucağı da oluyor çok beğendim salonda gözümüm önünden ayıramıyorum bana gülüyorlar 🤣🤣
Analıkla delilik arası gerçekten ince bi çizgi🤣

Yaaa yerim ben onları o kadar bekledikki çişi bile gülümsetiyor 🥰
Yaa evet insan aldıklarına sarılıp içinde bebişi hayal ediyor😍😍 Rabbim gülen yüzlerimizi soldurmasın inşallah 🥰 🥰
Maalesef esım ve ben varız, ilk 15 gun gorumce gelecek yardıma, yıllık iznini bıze kullanıcak saollsun 😔 kendı basımızın caresıne bakıcaz sonra mecburen
İyi bari kuzum ilk zamanlar çok önemli Hem alışma süreci olur. Sonrası içinde Rabbim güç kuvvet verir inşallah 🥰
Kızlar mesajlara yetişemiyorum bu aralar 🥰🤣
Bende ya🤭🤭 toplu cevaplıyorum napim arada gözden kaçan da olabiliyor, 😁

Listeye eklememi isteyen olursa beni etiketlemesi yeterli😍😍💗💗💙💙🥰🥰
tenor.gif

tenor.gif

Merhaba güçlü anneler 🥰🥰
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız🥰🥰

Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle 😍😍

Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi🐣🐣💙💙💗💗

Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet
Nefes0858 Nefes0858 Mayıs💙
Sohrab Sohrab Mayıs💗 💗
Çok güzel olmus 🥰ellerine sağlık kuzum

X