- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.581
Banada 2.kontrolde alma aldığınıda ver dedi hatta direkt diyetisyene git dedi ama ben kusmaya başlayınca doktorum dediği kiloda kaldımBide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acabagiyen varmı
Bende baya kilolu başladım canım doktora kalsa hiç alma diyecekler sağlıklı ilerlesinde 7 kilo ile bitirenlerin önünde saygıyla eğiliyorum benYok kuzum ben tedavide aldım kendim için deil doktor kızdı minyonim daha fazla alma iyi deil dedi çok kilom yok ama doğumu 7 kilo la bitirelim dedibana kalsa ben alırım sonra veririm diyetisyenle bı yazda ben ama bebek için mis
Ben işte iştahım acik acikiorim sürekli ondan daha da alcak potansiyel var bende tayt lardan alırım herhalde daha rahat olurBanada 2.kontrolde alma aldığınıda ver dedi hatta direkt diyetisyene git dedi ama ben kusmaya başlayınca doktorum dediği kiloda kaldım
Dün arkadaşım bi pantolon bi tayt verdi sanki pantolonla çok rahat edemeyecek gibiyim taytı beğendim ama çok rahat oldu
İşte çok zor ikili test raporunda bile yazdılar öyle çok kilo da deil azcik balık etli oldumBende baya kilolu başladım canım doktora kalsa hiç alma diyecekler sağlıklı ilerlesinde 7 kilo ile bitirenlerin önünde saygıyla eğiliyorum ben
Ben 30 kilo alırım diye düşünüyordum oldum olası severim yemek yemeği ama kusma bulantı iştah falan kalmadıBen işte iştahım acik acikiorim sürekli ondan daha da alcak potansiyel var bende tayt lardan alırım herhalde daha rahat olur
Kendini durdurabilersen sıkıntı yokİşte çok zor ikili test raporunda bile yazdılar öyle çok kilo da deil azcik balık etli oldumbiz kaç kilo ile bitircez bakalım
Sağol canım inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli olurlarOoo transferimiz aynı gün olmuştu seninle çokk sevindim kız larımız sağlıkla doğsunlar inşallah. Tebrik ederim canım.
Bende deneyeceğim bugün canım inşallah vurabilirimCanım ben kolumun biraz arka kısmına yukarıdan 4 parmak falan aşağıya vuruyorum. Valla arık hatta çok da bakmıyorum vurup geçiyorum
Canimm çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım insallahhİlk ikiz oğlan haberi de senden geldi o zamanhadi bakalım gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler inşallah
Teşekkür ederim canim benimMaşallah bi tane ikizimiz erkek Allah bağışlasın
Çok teşekkür ederim canim benim amiin inşallahYaa canım çok sevindim. İlk ikiz oğluş haberi o zamanAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yok canım hiç ona takılmayın bende öyle duydum ama öyle bişey yok bence Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAğzın bal yesin kuzum bı kız haberi de biz verelim ama sağda erkek diolar ben hala ondan erkek diorum sanki
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinlerCanımm güzel haberlerim var cinsiyetiniz kesinleşti kızz dedi çok şükür herşeyi iyi temiz çıktı 2 hafta sonra 3lü tarama testi yapılacak ama iğneleri kesmedi
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aaj nasip olsunBen geldimm hamdolsun kontrolümüz iyi geçti sağlıkla haberlerini aldım iki tane oğluşum olacak ee o kadar ikiz kızcelere damat lazımdı değil mi17 haftamizdayiz Çok şükür Allahima sağlıkla kucağınıza alalım
Amin inşallahHayırlı olsun sağlıcakla gelsinler
Kalitesi nasıl.mendillerin inceliği ve boyutuBen yenidogan aldım cnm
İslak mendil kutuları var ben ondan almıştım.Medilleri bir guzek yıkayıp içine koyuyorum o şekilde kullaniyorum.O açıdan markası onemli olmuyor buyuklugune ne dokusuna bakıyorum ona göre alıyorum.Yenidigon da şart olmuyor her türlü yıkanıyor sonuctaGider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım
Maalesef esım ve ben varız, ilk 15 gun gorumce gelecek yardıma, yıllık iznini bıze kullanıcak saollsunAynen canım ikisi birden zor olur. Sen yanında kim kalacaksa onu bir kaç ay göndermebende öyle düşünüyorum
Nasıl bisey canımm, link bırakabilir mısınn acabaİslak mendil kutuları var ben ondan almıştım.Medilleri bir guzek yıkayıp içine koyuyorum o şekilde kullaniyorum.O açıdan markası onemli olmuyor buyuklugune ne dokusuna bakıyorum ona göre alıyorum.Yenidigon da şart olmuyor her türlü yıkanıyor sonucta