Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acaba giyen varmı
Banada 2.kontrolde alma aldığınıda ver dedi hatta direkt diyetisyene git dedi ama ben kusmaya başlayınca doktorum dediği kiloda kaldım

Dün arkadaşım bi pantolon bi tayt verdi sanki pantolonla çok rahat edemeyecek gibiyim taytı beğendim ama çok rahat oldu

Bende baya kilolu başladım canım doktora kalsa hiç alma diyecekler sağlıklı ilerlesinde 7 kilo ile bitirenlerin önünde saygıyla eğiliyorum ben

Ben işte iştahım acik acikiorim sürekli ondan daha da alcak potansiyel var bende tayt lardan alırım herhalde daha rahat olur

Ben işte iştahım acik acikiorim sürekli ondan daha da alcak potansiyel var bende tayt lardan alırım herhalde daha rahat olur
Ben 30 kilo alırım diye düşünüyordum oldum olası severim yemek yemeği ama kusma bulantı iştah falan kalmadı

Ben tayt derim daha rahat geldi bana diğer taytın sıktığını bunu giyince anladım o kadar rahat

Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım
İslak mendil kutuları var ben ondan almıştım.Medilleri bir guzek yıkayıp içine koyuyorum o şekilde kullaniyorum.O açıdan markası onemli olmuyor buyuklugune ne dokusuna bakıyorum ona göre alıyorum.Yenidigon da şart olmuyor her türlü yıkanıyor sonucta

Nasıl bisey canımm, link bırakabilir mısınn acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…