Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sayiyom valla geçen işte cagirsin die bekledim yok böle zor hissetmiyince insanlar tebrik için ariyo daha küçük dur diyom o korku geçmedi ya kız benden😊😊🤭
Ya ama ben seni yerim yaa valla yanımda olsan da iyi bi mıncırsam😍😍
Bende de korku var kuzum dün biraz yoruldum oda bi iş yapmaktan değil öyle git gel falan. Sonra ağrılar oluyor aklım orada ama kötü düşünememeye çalışıp uykuya daldım🤗

Ya ama ben seni yerim yaa valla yanımda olsan da iyi bi mıncırsam😍😍
Bende de korku var kuzum dün biraz yoruldum oda bi iş yapmaktan değil öyle git gel falan. Sonra ağrılar oluyor aklım orada ama kötü düşünememeye çalışıp uykuya daldım🤗
Ahh su içimiz rahatlasa valla biri bişe almış oruo yada duymuş ario ben onda tuhaf oluom ama doktora gidince dünyalar benim Allah im hepimiz sağ salim kucagimiza alalım 😊😊 ağrılar normalmiş kuzum gaz sancısı yada rahim büyümesinden mis

Yaa ağzından bal damlıyor 😍😍hadi bakalım hayırlısı inşallah 🥰

Gebelikte ilk covid aşın mı kuzum. Şifalar olsun inşallah
Naneli şeker denedin mi kuzum sanırım @Nefes0858 öyle deniyordu

Hadi gözün aydın canım 🥰 sağlıkla büyüsün inşallah. Tetanoz aşısı mı yaptırdın
Sağolasın canım 🥰🥰
Yok canımm covid aşımı oldum tetonoz bi dahaki randevuda sanırım 🤔
Heyacandan doktoru dinleyemiyorum hala ben gittiğimde 🤣🤣

Ssevincli Ssevincli m bulamadım asıl aradığımı ama bak onun yerine ne buldum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Screenshot_20220105_170019.jpg

Sağolasın canım 🥰🥰
Yok canımm covid aşımı oldum tetonoz bi dahaki randevuda sanırım 🤔
Heyacandan doktoru dinleyemiyorum hala ben gittiğimde 🤣🤣
Şifalar olsun kuzum 😍 covidden 2 hafta sonra falan öneriyorlar tetanozu aklında bulunsun canım.
Sorma ya bende öyleyim hele ultrasonu açıyor merhaba bebiş diyor ama ben bişey göremiyorum ya orada kalpten gitcem 🤣 🤣 bebek nerde nereye gitti diyorum içimden🤭🤭

Ahh su içimiz rahatlasa valla biri bişe almış oruo yada duymuş ario ben onda tuhaf oluom ama doktora gidince dünyalar benim Allah im hepimiz sağ salim kucagimiza alalım 😊😊 ağrılar normalmiş kuzum gaz sancısı yada rahim büyümesinden mis
Aminn aminn kuzum benim 😍 😍 evet gaz sancısı oluyor genelde hele ayaklardan üşütürsem ona dikkat etmeye çalışıyorum

Bende bundan aldım teyzeleri 😊🤭
Yaa çok güzel kuzum kendi sallanıyor dimi sana büyük rahatlık valla😍😍 güle güle kullansın
Yaaaaa hahahahahha🤣🤣🤣 bu fotoğraf yüzümde kocaman bi gülümsemeye sebep oldu çok heyacanlı
Sorma ya bende bir an o çişin tadını hissettim diyebilirim 🤣🤣🤣🤣

Şifalar olsun kuzum 😍 covidden 2 hafta sonra falan öneriyorlar tetanozu aklında bulunsun canım.
Sorma ya bende öyleyim hele ultrasonu açıyor merhaba bebiş diyor ama ben bişey göremiyorum ya orada kalpten gitcem 🤣 🤣 bebek nerde nereye gitti diyorum içimden🤭🤭
Amin canım ya aklımda bulundururum canım sağolasın 😊
Çok şükür bi ben böyle değilim bide sürekli bişeyler sorup kendim cevaplıyorum 🤣🤣🤣
Eşim diyoki bi fırsat ver doktor konuşsun sende dinle 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aminn aminn kuzum benim 😍 😍 evet gaz sancısı oluyor genelde hele ayaklardan üşütürsem ona dikkat etmeye çalışıyorum
Kalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum 🤭🤭

Yaa çok güzel kuzum kendi sallanıyor dimi sana büyük rahatlık valla😍😍 güle güle kullansın

Sorma ya bende bir an o çişin tadını hissettim diyebilirim 🤣🤣🤣🤣
Evet otomatik sallanıyor ayrıca çıkıyo ana kucağı da oluyor çok beğendim salonda gözümüm önünden ayıramıyorum bana gülüyorlar 🤣🤣
Analıkla delilik arası gerçekten ince bi çizgi🤣

Yaaa yerim ben onları o kadar bekledikki çişi bile gülümsetiyor 🥰

Kalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum 🤭🤭
Bende korkudan tartılamıyorum etrafındakiler almamıştım diyor hatta zayıflamış sın diyen bile çıktı ama asla pantolonlarım kapanmıyor ama bacak kısımları iyice daraldı işe hep siyah eşofmanla gidiyorum😂

Bende korkudan tartılamıyorum etrafındakiler almamıştım diyor hatta zayıflamış sın diyen bile çıktı ama asla pantolonlarım kapanmıyor ama bacak kısımları iyice daraldı işe hep siyah eşofmanla gidiyorum😂
Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acaba 😊 giyen varmı

Ben 3 kilo verdim ama karnım kocaman oldu taytlarım çok zor olmaya başladı kilo olmasada beden büyüyor 😅
Sağlılı olalımda kilo verilir yeterki bulantı kusma geçsin 🙃🙃

Kiloyu hiç düşünme canım ya sende bebekte sağlıklı olun kilo veriliyor inanki😊
Yok kuzum ben tedavide aldım kendim için deil doktor kızdı minyonim daha fazla alma iyi deil dedi çok kilom yok ama doğumu 7 kilo la bitirelim dedi 😌bana kalsa ben alırım sonra veririm diyetisyenle bı yazda ben ama bebek için mis 😊

X