Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sayiyom valla geçen işte cagirsin die bekledim yok böle zor hissetmiyince insanlar tebrik için ariyo daha küçük dur diyom o korku geçmedi ya kız benden
Ya ama ben seni yerim yaa valla yanımda olsan da iyi bi mıncırsam
Bende de korku var kuzum dün biraz yoruldum oda bi iş yapmaktan değil öyle git gel falan. Sonra ağrılar oluyor aklım orada ama kötü düşünememeye çalışıp uykuya daldım

Ahh su içimiz rahatlasa valla biri bişe almış oruo yada duymuş ario ben onda tuhaf oluom ama doktora gidince dünyalar benim Allah im hepimiz sağ salim kucagimiza alalım ağrılar normalmiş kuzum gaz sancısı yada rahim büyümesinden mis

Sağolasın canım
Yok canımm covid aşımı oldum tetonoz bi dahaki randevuda sanırım
Heyacandan doktoru dinleyemiyorum hala ben gittiğimde

Sağolasın canım
Yok canımm covid aşımı oldum tetonoz bi dahaki randevuda sanırım
Heyacandan doktoru dinleyemiyorum hala ben gittiğimde
Şifalar olsun kuzum covidden 2 hafta sonra falan öneriyorlar tetanozu aklında bulunsun canım.
Sorma ya bende öyleyim hele ultrasonu açıyor merhaba bebiş diyor ama ben bişey göremiyorum ya orada kalpten gitcem bebek nerde nereye gitti diyorum içimden

Aminn aminn kuzum benim evet gaz sancısı oluyor genelde hele ayaklardan üşütürsem ona dikkat etmeye çalışıyorum

Yaa çok güzel kuzum kendi sallanıyor dimi sana büyük rahatlık valla güle güle kullansın
Yaaaaa hahahahahha bu fotoğraf yüzümde kocaman bi gülümsemeye sebep oldu çok heyacanlı
Sorma ya bende bir an o çişin tadını hissettim diyebilirim

Amin canım ya aklımda bulundururum canım sağolasın
Çok şükür bi ben böyle değilim bide sürekli bişeyler sorup kendim cevaplıyorum
Eşim diyoki bi fırsat ver doktor konuşsun sende dinle

Aminn aminn kuzum benim evet gaz sancısı oluyor genelde hele ayaklardan üşütürsem ona dikkat etmeye çalışıyorum
Kalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum

Yaa çok güzel kuzum kendi sallanıyor dimi sana büyük rahatlık valla güle güle kullansın

Sorma ya bende bir an o çişin tadını hissettim diyebilirim
Evet otomatik sallanıyor ayrıca çıkıyo ana kucağı da oluyor çok beğendim salonda gözümüm önünden ayıramıyorum bana gülüyorlar
Analıkla delilik arası gerçekten ince bi çizgi

Yaaa yerim ben onları o kadar bekledikki çişi bile gülümsetiyor

Kalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum
Bende korkudan tartılamıyorum etrafındakiler almamıştım diyor hatta zayıflamış sın diyen bile çıktı ama asla pantolonlarım kapanmıyor ama bacak kısımları iyice daraldı işe hep siyah eşofmanla gidiyorum

Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acaba giyen varmı

Ben 3 kilo verdim ama karnım kocaman oldu taytlarım çok zor olmaya başladı kilo olmasada beden büyüyor
Sağlılı olalımda kilo verilir yeterki bulantı kusma geçsin

Kiloyu hiç düşünme canım ya sende bebekte sağlıklı olun kilo veriliyor inanki
Yok kuzum ben tedavide aldım kendim için deil doktor kızdı minyonim daha fazla alma iyi deil dedi çok kilom yok ama doğumu 7 kilo la bitirelim dedi bana kalsa ben alırım sonra veririm diyetisyenle bı yazda ben ama bebek için mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…