- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.561
Bende almam kuzum şu yöntemleri deneriz bak bulursam atayımYani alınabilir mi bilmiyorum benim fikrim bana biraz gereksiz geliyor
Ya ama ben seni yerim yaa valla yanımda olsan da iyi bi mıncırsamSayiyom valla geçen işte cagirsin die bekledim yok böle zor hissetmiyince insanlar tebrik için ariyo daha küçük dur diyom o korku geçmedi ya kız benden
Dün ağrılarımdan bahsettim çağırır die normal rahmin buyuyo dediOoo beklicez varmış daha bak bende merak ettim simdi ne dicek bakalım
Ahh su içimiz rahatlasa valla biri bişe almış oruo yada duymuş ario ben onda tuhaf oluom ama doktora gidince dünyalar benim Allah im hepimiz sağ salim kucagimiza alalımYa ama ben seni yerim yaa valla yanımda olsan da iyi bi mıncırsam
Bende de korku var kuzum dün biraz yoruldum oda bi iş yapmaktan değil öyle git gel falan. Sonra ağrılar oluyor aklım orada ama kötü düşünememeye çalışıp uykuya daldım
Sağolasın canımYaa ağzından bal damlıyorhadi bakalım hayırlısı inşallah
Gebelikte ilk covid aşın mı kuzum. Şifalar olsun inşallah
Naneli şeker denedin mi kuzum sanırım @Nefes0858 öyle deniyordu
Hadi gözün aydın canımsağlıkla büyüsün inşallah. Tetanoz aşısı mı yaptırdın
Şifalar olsun kuzumSağolasın canım
Yok canımm covid aşımı oldum tetonoz bi dahaki randevuda sanırım
Heyacandan doktoru dinleyemiyorum hala ben gittiğimde
Yaaaaa hahahahahha
Aminn aminn kuzum benimAhh su içimiz rahatlasa valla biri bişe almış oruo yada duymuş ario ben onda tuhaf oluom ama doktora gidince dünyalar benim Allah im hepimiz sağ salim kucagimiza alalımağrılar normalmiş kuzum gaz sancısı yada rahim büyümesinden mis
Yaa çok güzel kuzum kendi sallanıyor dimi sana büyük rahatlık vallaBende bundan aldım teyzeleriJoie Serina 2 in 1 Ana Kucağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sorma ya bende bir an o çişin tadını hissettim diyebilirimYaaaaa hahahahahhabu fotoğraf yüzümde kocaman bi gülümsemeye sebep oldu çok heyacanlı
Amin canım ya aklımda bulundururum canım sağolasınŞifalar olsun kuzumcovidden 2 hafta sonra falan öneriyorlar tetanozu aklında bulunsun canım.
Sorma ya bende öyleyim hele ultrasonu açıyor merhaba bebiş diyor ama ben bişey göremiyorum ya orada kalpten gitcembebek nerde nereye gitti diyorum içimden
Tamda boyle hayal ettim
Kalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorumAminn aminn kuzum benimevet gaz sancısı oluyor genelde hele ayaklardan üşütürsem ona dikkat etmeye çalışıyorum
Evet otomatik sallanıyor ayrıca çıkıyo ana kucağı da oluyor çok beğendim salonda gözümüm önünden ayıramıyorum bana gülüyorlarYaa çok güzel kuzum kendi sallanıyor dimi sana büyük rahatlık vallagüle güle kullansın
Sorma ya bende bir an o çişin tadını hissettim diyebilirim
Kiloyu hiç düşünme canım ya sende bebekte sağlıklı olun kilo veriliyor inankiKalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum
Bende korkudan tartılamıyorum etrafındakiler almamıştım diyor hatta zayıflamış sın diyen bile çıktı ama asla pantolonlarım kapanmıyor ama bacak kısımları iyice daraldı işe hep siyah eşofmanla gidiyorumKalin coraplar ayaklarımızı korucaz ben asıl gidince kilo almis görmekten korkuorum inşallah almamisimdir bu aralar sudan da tiksindim tartilmayada korkuorum
Bide bana çok alma dedi kızdı bı buçuk almıştım en son şimdi gittifimzde tartcak bakalım ne cikcaz bende esortmanla rahat ediorum hamile pantolon larina ne zaman geccez acabaBende korkudan tartılamıyorum etrafındakiler almamıştım diyor hatta zayıflamış sın diyen bile çıktı ama asla pantolonlarım kapanmıyor ama bacak kısımları iyice daraldı işe hep siyah eşofmanla gidiyorum
Ben 3 kilo verdim ama karnım kocaman oldu taytlarım çok zor olmaya başladı kilo olmasada beden büyüyorBende korkudan tartılamıyorum etrafındakiler almamıştım diyor hatta zayıflamış sın diyen bile çıktı ama asla pantolonlarım kapanmıyor ama bacak kısımları iyice daraldı işe hep siyah eşofmanla gidiyorum
Yok kuzum ben tedavide aldım kendim için deil doktor kızdı minyonim daha fazla alma iyi deil dedi çok kilom yok ama doğumu 7 kilo la bitirelim dediKiloyu hiç düşünme canım ya sende bebekte sağlıklı olun kilo veriliyor inanki