Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım
Aynen canım ikisi birden zor olur. Sen yanında kim kalacaksa onu bir kaç ay gönderme bende öyle düşünüyorum

Ya çok şükür çok sevindim kuzum ay bu kız bolluğu varken bende mı gitsem bizede bulassin oh sen artık öyle geçse bile ağır işler yapma kuzum bak ben okadr titiz yapmiorum sonra bol bol yaparız şimdi Gorme bişe yat dinlen bol bol geçer o alan da şükür

Yatıyorum zaten canım. Kalkmıyorum hâlâ.

Vallahi ben o kadar inanmışım ki doktordan çıktık eşim nasıl seviniyor kızım olcak diye ben tepki veremedim bile o yüzden çokta kız yada erkek diye içinizde kabullenmeyin bence ögrenene kadar
Aynen canım sağlıkla gelsinler yeter ki ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bende

Oyy oyy maşallah maşallah
Ben seninkini de erkek diyordum ama pipiler kayboluyor hadi bakalım dikkat et kendine yine annende kal bari kuzum

Oyy oyy maşallah maşallah
Ben seninkini de erkek diyordum ama pipiler kayboluyor hadi bakalım dikkat et kendine yine annende kal bari kuzum
Annemler Covid şüphelisi. Ben akşam evime geldim. Babannem pozitif. Babamda hep onla ilgileniyordu alt kata inip. Ben evime geldim kendimi ayırdım

Maşallah canım senle birlikte Catlak-kurabiye.!.: ve trueed i kız hissediyordum hep hayırlısı olur inşallah
Yaa ağzından bal damlıyor hadi bakalım hayırlısı inşallah
Gebelikte ilk covid aşın mı kuzum. Şifalar olsun inşallah
Naneli şeker denedin mi kuzum sanırım Nefes0858 öyle deniyordu
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah. Tetanoz aşısı mı yaptırdın

Annemler Covid şüphelisi. Ben akşam evime geldim. Babannem pozitif. Babamda hep onla ilgileniyordu alt kata inip. Ben evime geldim kendimi ayırdım
Haa doğru ya unuttum kuzum kusura bakma. İnşaAllah annenlere geçmemiştir. Evde yemek için falan ayakta kalma hafif şeyler ile geçiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…