- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.501
Bende iki kere uykumdan uyandım çıkardım arada oldu tiksinme bulantı ama öyle ilaç alicak kadar deil bakalım bizlerin ki ne olcak. severler annesi almış bı sürü ciciler aldığından iki tane mi aliosun aynımı giyceklerKız vıkarmıs senın de
Kızlar da bulantı oluyor dediler, erkek de olmuyormus dedıler, ne bılım guvendım onlara
Hıc bulanmadı diyebilirim, bınkac kere cok hafıf tiksinme oldu ama saymıyorum bile onları, mecbur giyecekler, zaten zıbın kım görecek, onlar da maviyi de sevsin ne yapım, bırsuru harcama yaptım
Anladım kuzumBenim kendi doktorum ikiliyi istemiyormuş direk 3lü istiyormuş bi çok doktor bence aynı fikirdedir. İkili yanılma oluyormuş baya bence gittiğinde isterler senden benim hep büyük çıktı son 3 muayenede dün ilk defa adet tarihimle tam çıktı büyük çıkabiliyormuş küçükde çıkabiliyormuş doktora sordum dedi ona takılmayın çok dedi 1 hafta oynarmış hep
Zaten bana da kız derse sorarım kesin değil mi diyeYa bizde hep oglan dedik birde burda erkek haberlerini aldıkça tamam dedim ki bizde çevredekiler yani ailelerde hep erkek dedi kızı duyunca doktora kesin dimi değişmez demiş bulundum yani hiç beklemiyordum kız demesini
Walla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.Bende iki kere uykumdan uyandım çıkardım arada oldu tiksinme bulantı ama öyle ilaç alicak kadar deil bakalım bizlerin ki ne olcak. severler annesi almış bı sürü ciciler aldığından iki tane mi aliosun aynımı giyceklerikiz Ler
Ay bende öyleyim bu arar midem fena yatarken çok rahatsiz ediyor beniWalla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.
Benım mide yanması fena bu sıralar, uyurken bı anda agzıma su gelıyor, perisan ettı benı, leblebi ile dost olduk bırlıkte uyuyoruz
Evet leblebi iyi gelio mide yanması çok fena Bebek büyüdükçe belirtiler devam edio anlasilan , aynı giydirilinxe de çok tatlı oluo ama herkes karıştırır gerçi senin çift yumurta ikizi demiWalla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.
Benım mide yanması fena bu sıralar, uyurken bı anda agzıma su gelıyor, perisan ettı benı, leblebi ile dost olduk bırlıkte uyuyoruz
Tuzsuz sarı leblebi dene cok ıyı geliyor, gaviscon ıctım bana misin demedıAy bende öyleyim bu arar midem fena yatarken çok rahatsiz ediyor beni
Aynen cif kuzum ısımlıklı bısey yaptırcam ben de, ya benzerlerse dıyeEvet leblebi iyi gelio mide yanması çok fena Bebek büyüdükçe belirtiler devam edio anlasilan , aynı giydirilinxe de çok tatlı oluo ama herkes karıştırır gerçi senin çift yumurta ikizi demi
İkisinden de al bnceKızlar hepsiburada da ikincisi 1 TL kampanyası var orada baby turco ıslak mendil ve bezi var. Ben ıslak mendilden alcam da acaba yenidoğan mı alayım yoksa zeytin yağlı var ondan mı
Ben yenidogan aldım cnmKızlar hepsiburada da ikincisi 1 TL kampanyası var orada baby turco ıslak mendil ve bezi var. Ben ıslak mendilden alcam da acaba yenidoğan mı alayım yoksa zeytin yağlı var ondan mı
Bugün alayim sarisindan canim sagol beyaz leblebi yiyordum bendeTuzsuz sarı leblebi dene cok ıyı geliyor, gaviscon ıctım bana misin demedı
Bir de yanma olunca sola yat, kafanı bıraz yuksek tutBugün alayim sarisindan canim sagol beyaz leblebi yiyordum bende
Amin inşallahhAnladım kuzumçok sağol inşallah sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Tamam canım o daha mantıklı. Zaten temizleme pamuğu aldım da bu da lazım olur illa kiBen yenidogan aldım cnm
Zaten alçak yastıkta yatamıyorum daha çok yukari geliyorBir de yanma olunca sola yat, kafanı bıraz yuksek tut
Ben daha temizleme pamuğu almadımTamam canım o daha mantıklı. Zaten temizleme pamuğu aldım da bu da lazım olur illa ki
12*90lıdan al, daha karlı yenıdoganı