Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende iki kere uykumdan uyandım çıkardım arada oldu tiksinme bulantı ama öyle ilaç alicak kadar deil bakalım bizlerin ki ne olcak. severler annesi almış bı sürü ciciler aldığından iki tane mi aliosun aynımı giycekler ikiz Ler

Anladım kuzum çok sağol inşallah sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

Ya bizde hep oglan dedik birde burda erkek haberlerini aldıkça tamam dedim ki bizde çevredekiler yani ailelerde hep erkek dedi kızı duyunca doktora kesin dimi değişmez demiş bulundum yani hiç beklemiyordum kız demesini
Zaten bana da kız derse sorarım kesin değil mi diyeolmadı delilli ispatlı ultrason verir artık benim de aklımı hep çevredekiler karıştırdı zaten hepsi erkek dedi. Ama sürpriz yapmak isterdim

Walla kuzu, renk secenegı varsa farklı renk alıyorum, ama yoksa cıft, ayrı gayrı olmasın diye.
Benım mide yanması fena bu sıralar, uyurken bı anda agzıma su gelıyor, perisan ettı benı, leblebi ile dost olduk bırlıkte uyuyoruz

Ay bende öyleyim bu arar midem fena yatarken çok rahatsiz ediyor beni

Evet leblebi iyi gelio mide yanması çok fena Bebek büyüdükçe belirtiler devam edio anlasilan , aynı giydirilinxe de çok tatlı oluo ama herkes karıştırır gerçi senin çift yumurta ikizi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…