- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.521
Ne demek kuzum güle güle kullansınlar12*90lıdan al, daha karlı yenıdoganı
Alttakını 2 yapmayı unutmus sun kuzum..
Ben de sımdı aldım, tesekkurler haber verdıgın ıcın
Dün e bebekte baktım 11 buçuktu ben normal bir mağazadan 7 buçuğa aldım ama nasıl bilmiyorum hiç açmadım paketiBen daha temizleme pamuğu almadım
Rabbim sağlıklı versin Hiç önemli değil gerçekten de cinsiyeti zaten ilk bebiş o yüzden rabbime şükürler olsunki nasip etti isteyen herkesede aratmadan versinAh canım oo çevre varyaa bana yarısından çoğu erkek dedi ama ben hiç erkek hissetmiyordum Rabbim gönlüne göre versin iki erkek annesi olmak ayrı bi güzel kız annesi olmak daha bi güzel
Evet bizde herkes çok şaşırdı kızı duyuncaZaten bana da kız derse sorarım kesin değil mi diyeolmadı delilli ispatlı ultrason verir artık benim de aklımı hep çevredekiler karıştırdı zaten hepsi erkek dedi. Ama sürpriz yapmak isterdim
Bak umutlanıyorum bendeEvet bizde herkes çok şaşırdı kızı duyunca
Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırımNe demek kuzum güle güle kullansınlareşimle konuştum sadece yeni doğanı aldık baya gider o bize galiba
Ay bi an şöyle gözümün önüne geldiDün e bebekte baktım 11 buçuktu ben normal bir mağazadan 7 buçuğa aldım ama nasıl bilmiyorum hiç açmadım paketizaten kakasını yapınca zor olur galiba onlarla bakalım nasıl olacak. Birde erkek bebeklerin alt değiştirmesi çok maceralı ya her an her şey olabilir
Vallahi ben o kadar inanmışım ki doktordan çıktık eşim nasıl seviniyor kızım olcak diye ben tepki veremedim bile o yüzden çokta kız yada erkek diye içinizde kabullenmeyin bence ögrenene kadarBak umutlanıyorum bende
Amin Rabbim tüm bu yolda olanlara tüm isteyenelere nasip etsin inşalahRabbim sağlıklı versin Hiç önemli değil gerçekten de cinsiyeti zaten ilk bebiş o yüzden rabbime şükürler olsunki nasip etti isteyen herkesede aratmadan versin
Yaa masallah kizlar çoğalıyor saglikla gelsinlerListeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim
Doktor büyük ihtimalle dedi ama alttan muayene de net gözükür dedi onu ben istemedim şu an kanımda alanı hala var diye. O da az kalmış. 15 gün daha yatış geçecek inşallah
Evet canım içim çok rahatlar kalp atışını da duyuncaYaa masallah kizlar çoğalıyor saglikla gelsinler
Dinlenmeye devam o zaman cok sevindim kanama alani azalmış
Maşallah canım senle birlikte Catlak-kurabiye.!.: ve trueed i kız hissediyordum hep hayırlısı olur inşallahListeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim
Doktor büyük ihtimalle dedi ama alttan muayene de net gözükür dedi onu ben istemedim şu an kanımda alanı hala var diye. O da az kalmış. 15 gün daha yatış geçecek inşallah
He bu arada canım bol bol dinlen kalkma kanama alanın iyice gitsin o araListeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim
Canım benim çok sevindim. Çok şükür bebeğin sağlıklı imiş. Bende bir kızlar anne adayı olarak kız olmasına da çok sevindim.Listeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim
Yaa canım çok sevindim. İlk ikiz oğluş haberi o zamanBen geldimm hamdolsun kontrolümüz iyi geçti sağlıkla haberlerini aldım iki tane oğluşum olacak ee o kadar ikiz kızcelere damat lazımdı değil mi17 haftamizdayiz Çok şükür Allahima sağlıkla kucağınıza alalım
Ooo transferimiz aynı gün olmuştu seninle çokk sevindim kız larımız sağlıkla doğsunlar inşallah. Tebrik ederim canım.Kızlar hastaneden geldikk cinsiyetimiz kız çok şükür herşey yolunda kızlar çoğalıyorr
Canım ben kolumun biraz arka kısmına yukarıdan 4 parmak falan aşağıya vuruyorum. Valla arık hatta çok da bakmıyorum vurup geçiyorumAmin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olur inşallah bu kadar emek veriyoruz yaa bide iğneyş kesmeyecek belli oldu o ilk defa bacağımdan vurdum vurmaz olaydım çok kötü oldum bacağım şişti hemen siz nerden vuruyorsun koldan nereye vuruyorsunuz
Teşekkür ederimMaşallah canım senle birlikte Catlak-kurabiye.!.: ve trueed i kız hissediyordum hep hayırlısı olur inşallah
Yok canım yemek ve WC dışında kalkmiycam.He bu arada canım bol bol dinlen kalkma kanama alanın iyice gitsin o ara