Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben daha temizleme pamuğu almadım
Dün e bebekte baktım 11 buçuktu ben normal bir mağazadan 7 buçuğa aldım ama nasıl bilmiyorum hiç açmadım paketi zaten kakasını yapınca zor olur galiba onlarla bakalım nasıl olacak. Birde erkek bebeklerin alt değiştirmesi çok maceralı ya her an her şey olabilir

Ah canım oo çevre varyaa bana yarısından çoğu erkek dedi ama ben hiç erkek hissetmiyordum Rabbim gönlüne göre versin iki erkek annesi olmak ayrı bi güzel kız annesi olmak daha bi güzel
Rabbim sağlıklı versin Hiç önemli değil gerçekten de cinsiyeti zaten ilk bebiş o yüzden rabbime şükürler olsunki nasip etti isteyen herkesede aratmadan versin

Ne demek kuzum güle güle kullansınlar eşimle konuştum sadece yeni doğanı aldık baya gider o bize galiba
Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım

Ay bi an şöyle gözümün önüne geldi

Yaa masallah kizlar çoğalıyor saglikla gelsinler
Dinlenmeye devam o zaman cok sevindim kanama alani azalmış

Maşallah canım senle birlikte Catlak-kurabiye.!.: ve trueed i kız hissediyordum hep hayırlısı olur inşallah

He bu arada canım bol bol dinlen kalkma kanama alanın iyice gitsin o ara

Canım benim çok sevindim. Çok şükür bebeğin sağlıklı imiş. Bende bir kızlar anne adayı olarak kız olmasına da çok sevindim.

Yaa canım çok sevindim. İlk ikiz oğluş haberi o zaman Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım ben kolumun biraz arka kısmına yukarıdan 4 parmak falan aşağıya vuruyorum. Valla arık hatta çok da bakmıyorum vurup geçiyorum

Kızlar dün akşam covid 3.dozumu vuruldum. Çok şükür bir sıkıntı yok.
Halen testim in sonucu gelmedi. Dna ları ayrıştıramıyorlarmış ek 4 gün daha istediler. Beklemekten başka çare yok
Miğde bulantılarım ara ara devam ediyor. Bu sabah kalktım daha bir şey yemeden öğürtü ile tuhaf bir şekilde kustum. Ama hiç bir şey yok. Bildiğin artık tükürük kusuyorum
Birde bu aralar felaket miğdem yanıyor. Kursağım kaynıyor çok fena yanıyor. Şurubum var bir ile yaramadı artık. Süt iyi geliyor. Sakız çiğniyorum.ne yapmalıyım?
Bir arkadaşımız tahin demişti sanırım onu öyle sek mi yiyeceğiz?
Son durum bildirdim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…