Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben daha temizleme pamuğu almadım
Dün e bebekte baktım 11 buçuktu ben normal bir mağazadan 7 buçuğa aldım ama nasıl bilmiyorum hiç açmadım paketi🤭 zaten kakasını yapınca zor olur galiba onlarla bakalım nasıl olacak. Birde erkek bebeklerin alt değiştirmesi çok maceralı ya her an her şey olabilir 🤣🤣🤣🤣

Ah canım oo çevre varyaa bana yarısından çoğu erkek dedi ama ben hiç erkek hissetmiyordum Rabbim gönlüne göre versin iki erkek annesi olmak ayrı bi güzel kız annesi olmak daha bi güzel 🥰
Rabbim sağlıklı versin Hiç önemli değil gerçekten de cinsiyeti zaten ilk bebiş o yüzden rabbime şükürler olsunki nasip etti isteyen herkesede aratmadan versin 🤍🤲

Ne demek kuzum güle güle kullansınlar 😍 eşimle konuştum sadece yeni doğanı aldık baya gider o bize galiba 🤭
Gider gider, ben de aldım valla elim ayagıma dolasırsa bunları kullanırım, normalde kaynamıs ılımıs su kullanmak istiyorum, ama ıkı bebekle o da her zaman olmaz sanırım😅

Dün e bebekte baktım 11 buçuktu ben normal bir mağazadan 7 buçuğa aldım ama nasıl bilmiyorum hiç açmadım paketi🤭 zaten kakasını yapınca zor olur galiba onlarla bakalım nasıl olacak. Birde erkek bebeklerin alt değiştirmesi çok maceralı ya her an her şey olabilir 🤣🤣🤣🤣
Ay bi an şöyle gözümün önüne geldi 🤣🤣🤣

Listeyeeeee Bir "Kız" daha ekleyelim 🥰🥰🥰🥰
Doktor büyük ihtimalle dedi ama alttan muayene de net gözükür dedi onu ben istemedim şu an kanımda alanı hala var diye. O da az kalmış. 15 gün daha yatış geçecek inşallah 🥰
Yaa masallah kizlar çoğalıyor saglikla gelsinler 😍
Dinlenmeye devam o zaman cok sevindim kanama alani azalmış 🤲

Doktor büyük ihtimalle dedi ama alttan muayene de net gözükür dedi onu ben istemedim şu an kanımda alanı hala var diye. O da az kalmış. 15 gün daha yatış geçecek inşallah 🥰
Maşallah canım senle birlikte Catlak-kurabiye.!.: ve trueed i kız hissediyordum hep hayırlısı olur inşallah 🥰

He bu arada canım bol bol dinlen kalkma kanama alanın iyice gitsin o ara

Canım benim çok sevindim. Çok şükür bebeğin sağlıklı imiş. Bende bir kızlar anne adayı olarak kız olmasına da çok sevindim. 🤭

Ben geldimm hamdolsun kontrolümüz iyi geçti sağlıkla haberlerini aldım iki tane oğluşum olacak ee o kadar ikiz kızcelere damat lazımdı değil mi 🤭17 haftamizdayiz Çok şükür Allahima sağlıkla kucağınıza alalım 🥰🥰
Yaa canım çok sevindim. İlk ikiz oğluş haberi o zaman 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı olur inşallah bu kadar emek veriyoruz yaa bide iğneyş kesmeyecek belli oldu o ilk defa bacağımdan vurdum vurmaz olaydım çok kötü oldum bacağım şişti hemen siz nerden vuruyorsun koldan nereye vuruyorsunuz
Canım ben kolumun biraz arka kısmına yukarıdan 4 parmak falan aşağıya vuruyorum. Valla arık hatta çok da bakmıyorum vurup geçiyorum 😌

Kızlar dün akşam covid 3.dozumu vuruldum. Çok şükür bir sıkıntı yok.
Halen testim in sonucu gelmedi. Dna ları ayrıştıramıyorlarmış ek 4 gün daha istediler. Beklemekten başka çare yok😞
Miğde bulantılarım ara ara devam ediyor. Bu sabah kalktım daha bir şey yemeden öğürtü ile tuhaf bir şekilde kustum. Ama hiç bir şey yok. Bildiğin artık tükürük kusuyorum 🤦
Birde bu aralar felaket miğdem yanıyor. Kursağım kaynıyor çok fena yanıyor. Şurubum var bir ile yaramadı artık. Süt iyi geliyor. Sakız çiğniyorum.ne yapmalıyım?
Bir arkadaşımız tahin demişti sanırım onu öyle sek mi yiyeceğiz?
Son durum bildirdim size 😁

X