- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.971
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.481
Yaa çok geçmiş olsun canımBn ölem ne yapam bilmim köpek dişi es geçip azıları çıkardı 10-15 gün oldupet perişan olduk 20 gün uyku yok yemek yok sadece memeyle geçirdi
Bi de üstüne hastalandı abi saolsun 40 derece ateş çok şükür geçti şimdi üstler gelmesin diyorum
Doktorum tavuk suyu çorbasını listeye ekledi. O yüzden yapıp veriyorum. Tavuklarıda parçalayıp içine atıyorum şehriye ile veriyorum. Bal kabağı pırasa ıspanak soğan ne varsa ben çorbasını yapıyorum veriyorum valla. Severek de yiyorlar.Maşallah prenseslere et suyu ve tavuk suyuna erken degilmi canım
Bizde kabak havuc patates brokoli karnabahar yoğurt labne yumurta sarısı armut tadimlari yaptık yarın bal kabağı denicem şimdilik tadım olarak devam ediyoruz çok severek yemiyor sebzeleri
Saol canımYaa çok geçmiş olsun canım40 mııı off en korktuğum
İnşallah biraz geç çıkarsın da Bi toparlansın bebiş ya kıyamam of
Oo maşallah kuzumDoktorum tavuk suyu çorbasını listeye ekledi. O yüzden yapıp veriyorum. Tavuklarıda parçalayıp içine atıyorum şehriye ile veriyorum. Bal kabağı pırasa ıspanak soğan ne varsa ben çorbasını yapıyorum veriyorum valla. Severek de yiyorlar.
Elma armut püresi yapıyorum birde.
Yoğurda devam.
Tadım falan yaptırmadım ben direkt verdim yediler.
Haftaya kahvaltıya geçiyoruz. Yumurta sarısı reçel pekmez ve tuzsuz peynir.
Şimdi evde bebe bisküvisi yapacağım.yulaf unu aldım. Bakalım yoğurda falan karıştırıp veririm kıvam olur.
Kıvamlı olsun diye çorbalar un pirinç şehriye falan da atıyorum.
Şimdilik durumlar böyle. 7. Aydan sonra muhallebi ve sütlaç dedi doktorum.
Tabi ya nasıl zorlanmıştır kuzucuk kaç yaşında bitiyor dişlerSaol canım
Çok şükür dişler nasıl patladı çocuk kendine geldi
Hiç bi fikrim yok 2 de biter heraldeTabi ya nasıl zorlanmıştır kuzucuk kaç yaşında bitiyor dişler
Merhaba. Bende oğlumda şaşılık gözlemliyorum 10 aylık. Nasıl bi süreçten geçiyorsunuzOooo canlar ek.gidaya mi geçtiniz hayirli olsunn bebekleriniz ağzını kocaman açıp hemencecik kolay kolay yesinBizim 31 Ekim'de şaşılık testimiz var sünnet için müsade aldık arastiriyorum sizler naptınız kestirdiniz mii ufaklığı
Aman doğru yaHiç bi fikrim yok 2 de biter heralde
Aman sonrada düşmesi yeniden çıkması var
Bazı bebişler de 1 yaşında geçebiliyormuşMerhaba. Bende oğlumda şaşılık gözlemliyorum 10 aylık. Nasıl bi süreçten geçiyorsunuz
Günaydın canım nasıl oldunuzGünaydın kızlar
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun ne güzel yiyorlar bizimki sevmiyor zorla 1 2 kasık veriyorum inşallah zamanla sevecekDoktorum tavuk suyu çorbasını listeye ekledi. O yüzden yapıp veriyorum. Tavuklarıda parçalayıp içine atıyorum şehriye ile veriyorum. Bal kabağı pırasa ıspanak soğan ne varsa ben çorbasını yapıyorum veriyorum valla. Severek de yiyorlar.
Elma armut püresi yapıyorum birde.
Yoğurda devam.
Tadım falan yaptırmadım ben direkt verdim yediler.
Haftaya kahvaltıya geçiyoruz. Yumurta sarısı reçel pekmez ve tuzsuz peynir.
Şimdi evde bebe bisküvisi yapacağım.yulaf unu aldım. Bakalım yoğurda falan karıştırıp veririm kıvam olur.
Kıvamlı olsun diye çorbalar un pirinç şehriye falan da atıyorum.
Şimdilik durumlar böyle. 7. Aydan sonra muhallebi ve sütlaç dedi doktorum.
Bizde zorlanacak gibiyiz canımGünaydın kızlar
Bizim hastalık üstüne birde ek gıdayı sevmemesi ben çok zorlanıyorum sevemedi oğluşum nasıl olacak bilmiyorum ilerde inşallah severek yer
Bugün kahvaltı hazırladım gayette güzeldi yemedi yine 1 kasık yese bile seviniyorum hiç böyle hayal etmemiştim
İnşallah canım severek yesin çok istiyorum zamanla düzelir inşallahBizde zorlanacak gibiyiz canımBiraz daha sabır hele şöyle 8-9aylık olsun blw yöntemi daha mutlu eder belki onları
Kuzum arada giriyorum anca okuyabiliorum atak asi derken yazamadım
Yoğurt çorbası tap annesi belki severGünaydın kızlar
Bizim hastalık üstüne birde ek gıdayı sevmemesi ben çok zorlanıyorum sevemedi oğluşum nasıl olacak bilmiyorum ilerde inşallah severek yer
Bugün kahvaltı hazırladım gayette güzeldi yemedi yine 1 kasık yese bile seviniyorum hiç böyle hayal etmemiştim