Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaa çok geçmiş olsun canım 40 mııı off en korktuğum
İnşallah biraz geç çıkarsın da Bi toparlansın bebiş ya kıyamam of

Doktorum tavuk suyu çorbasını listeye ekledi. O yüzden yapıp veriyorum. Tavuklarıda parçalayıp içine atıyorum şehriye ile veriyorum. Bal kabağı pırasa ıspanak soğan ne varsa ben çorbasını yapıyorum veriyorum valla. Severek de yiyorlar.
Elma armut püresi yapıyorum birde.
Yoğurda devam.
Tadım falan yaptırmadım ben direkt verdim yediler.
Haftaya kahvaltıya geçiyoruz. Yumurta sarısı reçel pekmez ve tuzsuz peynir.
Şimdi evde bebe bisküvisi yapacağım.yulaf unu aldım. Bakalım yoğurda falan karıştırıp veririm kıvam olur.
Kıvamlı olsun diye çorbalar un pirinç şehriye falan da atıyorum.
Şimdilik durumlar böyle. 7. Aydan sonra muhallebi ve sütlaç dedi doktorum.

Oo maşallah kuzum inşallah hep böyle iştahlı olurlar. Bende 3 gün kuralına uymıycam. Tadım yaptırıp direkt başlarım zaten alerjisi olduğu için belli ediyor hemen

Merhaba. Bende oğlumda şaşılık gözlemliyorum 10 aylık. Nasıl bi süreçten geçiyorsunuz

Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun ne güzel yiyorlar bizimki sevmiyor zorla 1 2 kasık veriyorum inşallah zamanla sevecek

Günaydın kızlar
Bizim hastalık üstüne birde ek gıdayı sevmemesi ben çok zorlanıyorum sevemedi oğluşum nasıl olacak bilmiyorum ilerde inşallah severek yer
Bugün kahvaltı hazırladım gayette güzeldi yemedi yine 1 kasık yese bile seviniyorum hiç böyle hayal etmemiştim

Bizde zorlanacak gibiyiz canım Biraz daha sabır hele şöyle 8-9aylık olsun blw yöntemi daha mutlu eder belki onları

Yoğurt çorbası tap annesi belki sever
Biz hala zar zor geçiriyoruz meme verme biraz aç kalsın alır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…