- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.521
Zamanı var canım demekki benim paşamda tam dönmelere daha 4 5 gündür başladı düzeltmiş ayına göre yapıyorlar bazı şeyleri bizimkiler benceYa çok tatlı maşallah maşallah kızlar daha hareketli oluyormuş bizim oğlan da tık yok dönmüyor bile hala ek gıda içinde Maşallah kuzum çok şanslısın ben biraz Tadım yaptım yemedi ilerisi nasıl olur bilmem
Hepimizin çocuklarına maşallah. Kızlar baya hareketli oluyorlar doğru kızım 3 aylıkken dönmeye başladıYa çok tatlı maşallah maşallah kızlar daha hareketli oluyormuş bizim oğlan da tık yok dönmüyor bile hala ek gıda içinde Maşallah kuzum çok şanslısın ben biraz Tadım yaptım yemedi ilerisi nasıl olur bilmem
Merhaba,Saol canım devletin verdiğini almadım doktor bugün kidsfer lipozomal die bı demir ilacı verdi
Başlayamadım çünkü yemiyor hastalanmadan önce yumurta sarısı labne yiyordu artık onuda yemiyor geçen ınternetten bir tarif denedim cokda güzel olmuştu 2 kasık zorla yedi devam etsemKizlar sabah kahvaltı vermeye başladınız mı
Biz başladık çok oldu düzenli veriyorum kahvatiyi.Kizlar sabah kahvaltı vermeye başladınız mı
Benimkide yemiyor bi güzel hazırlıyorum en fazla 2 yada 3 kasik alıyor sonra oyuna çeviriyor püskürtüyor ne zaman alışacak bende merak ediyorumBaşlayamadım çünkü yemiyor hastalanmadan önce yumurta sarısı labne yiyordu artık onuda yemiyor geçen ınternetten bir tarif denedim cokda güzel olmuştu 2 kasık zorla yedi devam etsembakalım ne zaman alışacak
Ohh maşallah afiyet sifa olsunBiz başladık çok oldu düzenli veriyorum kahvatiyi.
Yumurta sarısı peynir bazen bisküvi ekliyorum.bazen toz mama.Bazen yoğurt
Kabız diye iki gündür gün kurusu ve hurma ekledim.Biraz da yulaf ezmesi
Maşallah maşallahBiz başladık çok oldu düzenli veriyorum kahvatiyi.
Yumurta sarısı peynir bazen bisküvi ekliyorum.bazen toz mama.Bazen yoğurt
Kabız diye iki gündür gün kurusu ve hurma ekledim.Biraz da yulaf ezmesi
Ay çabucak alışsınlar zor oluyorBenimkide yemiyor bi güzel hazırlıyorum en fazla 2 yada 3 kasik alıyor sonra oyuna çeviriyor püskürtüyor ne zaman alışacak bende merak ediyorum
Ohh maşallah afiyet sifa olsun
Meme çok emiyorda onunda etkisi vardır.Benim ki boğa burcu genelde boğazlarına düşkün olurlar.Maşallah maşallah
Benim oğlusun ek gıda ile arası yok yaptığım şeyleri zorla 2 kasık yediriyorum
Meme bağımlısıMeme çok emiyorda onunda etkisi vardır.Benim ki boğa burcu genelde boğazlarına düşkün olurlar.
Benim diğer oğlan da bebekken çok güzel yerdi 1,5 yaşından sonra bir bozdu tam bizdu 7 yaşında hala yemesi sorun.İnslah bu öyle olmaz yemeyen çocuk çok zor.Benim ki de başlarda bir iki kaşık yerdi yemezde zamanla alıştı ben size gire biraz erken başladım zamanla alisirlar
Alisirlar ama meme yi biraz azalan lazım yemese aç kalsın biraz dayan.Ben gündüz çok emzirmiyroum uyuturken yada çok huysuzsa o şekilde.Acisi geceleri çıkıyorMeme bağımlısı
İnşallah canım ya 1 ay oldu bizde başladık ama bakalım düzelecek zamanla diye umut ediyorum
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Kıyamıyorum ki bazen vermiyorum meme yesin diye ama yok zoraki 2 kaşıkAlisirlar ama meme yi biraz azalan lazım yemese aç kalsın biraz dayan.Ben gündüz çok emzirmiyroum uyuturken yada çok huysuzsa o şekilde.Acisi geceleri çıkıyor
Maşallah canım inşallah rahatlar bundan sonra paşa bizim daha yok dişSelam kızlar bizim 2.disimiz de çıktı çok şükürartık rahatlamak istiyorum.2 aydır ne çektik umarım sakinleşir uyur da ben de biraz dinlenmiş olurum.Yok mu dişi çıkan biz çok erkenci olduk sanırım