Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Zamanı var canım demekki benim paşamda tam dönmelere daha 4 5 gündür başladı düzeltmiş ayına göre yapıyorlar bazı şeyleri bizimkiler bence

Hepimizin çocuklarına maşallah. Kızlar baya hareketli oluyorlar doğru kızım 3 aylıkken dönmeye başladı ama çok sıkıntı erken dönmeside korkuyorsun sürekli

Kizlar sabah kahvaltı vermeye başladınız mı
Başlayamadım çünkü yemiyor hastalanmadan önce yumurta sarısı labne yiyordu artık onuda yemiyor geçen ınternetten bir tarif denedim cokda güzel olmuştu 2 kasık zorla yedi devam etsem bakalım ne zaman alışacak

Benimkide yemiyor bi güzel hazırlıyorum en fazla 2 yada 3 kasik alıyor sonra oyuna çeviriyor püskürtüyor ne zaman alışacak bende merak ediyorum
Biz başladık çok oldu düzenli veriyorum kahvatiyi.
Yumurta sarısı peynir bazen bisküvi ekliyorum.bazen toz mama.Bazen yoğurt
Kabız diye iki gündür gün kurusu ve hurma ekledim.Biraz da yulaf ezmesi
Ohh maşallah afiyet sifa olsun

Biz başladık çok oldu düzenli veriyorum kahvatiyi.
Yumurta sarısı peynir bazen bisküvi ekliyorum.bazen toz mama.Bazen yoğurt
Kabız diye iki gündür gün kurusu ve hurma ekledim.Biraz da yulaf ezmesi
Maşallah maşallah
Benim oğlusun ek gıda ile arası yok yaptığım şeyleri zorla 2 kasık yediriyorum

Maşallah maşallah
Benim oğlusun ek gıda ile arası yok yaptığım şeyleri zorla 2 kasık yediriyorum
Meme çok emiyorda onunda etkisi vardır.Benim ki boğa burcu genelde boğazlarına düşkün olurlar.
Benim diğer oğlan da bebekken çok güzel yerdi 1,5 yaşından sonra bir bozdu tam bizdu 7 yaşında hala yemesi sorun.İnslah bu öyle olmaz yemeyen çocuk çok zor.Benim ki de başlarda bir iki kaşık yerdi yemezde zamanla alıştı ben size gire biraz erken başladım zamanla alisirlar

Meme bağımlısı
İnşallah canım ya 1 ay oldu bizde başladık ama bakalım düzelecek zamanla diye umut ediyorum

Alisirlar ama meme yi biraz azalan lazım yemese aç kalsın biraz dayan.Ben gündüz çok emzirmiyroum uyuturken yada çok huysuzsa o şekilde.Acisi geceleri çıkıyor
Kıyamıyorum ki bazen vermiyorum meme yesin diye ama yok zoraki 2 kaşık
Maşallah canım inşallah rahatlar bundan sonra paşa bizim daha yok diş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…