- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.501
Çok şükür canım daha iyiyizGünaydın canım nasıl oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım daha iyiyizGünaydın canım nasıl oldunuz
Onuda yaptım 2 kasık zor yediYoğurt çorbası tap annesi belki sever
Biz hala zar zor geçiriyoruz meme verme biraz aç kalsın alır belki
Bebek makarnası al bn makarna lütfenden almıştım onu sever ver önüne uğraşsın iki yere 1 ağzına düşer belkiOnuda yaptım 2 kasık zor yedi
Köy tavuğu alıp haşlıcam suyuyla yapılan çorbaları belki sever
Açkende deniyorum ama yok ne zaman yiyecek sabırla bekliyorum
Nerden aldın canım bakayım onadaBebek makarnası al bn makarna lütfenden almıştım onu sever ver önüne uğraşsın iki yere 1 ağzına düşer belki
Tadım olarak bile ağzına girse yeter inşallah
Kendi sitesi de var Trendyolda da varNerden aldın canım bakayım onada
Tamam bitterim sağolKendi sitesi de var Trendyolda da var
Çok güzel şeyler var gibi baska ürünlerini denedinmiKendi sitesi de var Trendyolda da var
Tamam bitterim sağol
Köfte ve mücveri oğlana bile yediriyorum elim az yapmıyor abi bile sevdi yiyorÇok güzel şeyler var gibi baska ürünlerini denedinmi
Bende deneyim bunları sever inşallahMakarna Lütfen KarıÅık Sebzeli EriÅte (%35 SEBZE-200 G) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Makarna Lütfen KarıÅık Sebzeli EriÅte (%35 SEBZE-200 G) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bn köfte harcını, havuçlu pankek ve mücver karışımını aldım güzel çeyrek yedi hiç yoktan iyidir diyip
İrmik almıştım kurtlandı. Pekmez de og naturalden aldım sevdi sabahları çay kaşığı içiriyorum zorlada olsa
Canım ara ara girip bakıyorum. Arada hasta olduk ya biraz düzen değişti denge bozuldu. Onu toparlamaya çalışıyorum. Başta nasilsam öyle devam ederiz mantığıyla gidiyorum o yüzden uyku saatleri vs hepsini ayarlamak istiyorum. Ve hala da geziyorum
Kuzum arada giriyorum anca okuyabiliorum atak asi derken yazamadım her ay atak mi oluo anladım
Evet kuzum o siteye göre bitti atak ama bu akşam üstü ve şimdi yine krizdeyiz canı yanio gibi aglio zor uyudu atak ta bitti neden yaptiki bu bebeCanım ara ara girip bakıyorum. Arada hasta olduk ya biraz düzen değişti denge bozuldu. Onu toparlamaya çalışıyorum. Başta nasilsam öyle devam ederiz mantığıyla gidiyorum o yüzden uyku saatleri vs hepsini ayarlamak istiyorum. Ve hala da geziyorum
Kuzum atak hesaplama sitesi vardı bulursam atayım . Öyle pat diye bitmiyor günleri var. Zamanlamalı
Evet kuzum o siteye göre bitti atak ama bu akşam üstü ve şimdi yine krizdeyiz canı yanio gibi aglio zor uyudu atak ta bitti neden yaptiki bu bebe
Asi olalı baya oldu ah kuzum kaçıncı uyanış neyi var bilemedim gaz sanirimAşı yeri normal dimi?
Belki dişlerindendir.
Ben öyle olunca 1 çay kaşığı parol veriyorum.
Belki bı yeri ağrıyo nerden bilicez
Gazi artık Kendi rahat çıkaramıyor mu. Çok ağlarsa ver cslpol çok az.Asi olalı baya oldu ah kuzum kaçıncı uyanış neyi var bilemedim gaz sanirim
Canım teşekkür ederim sen nasılsın. Ben e- ticaretle uğraşıyorum. İşlerime döndüm. kızımda çok hareketli erken hareketlendı fıstığım onunla uğraşıyorum arada okuyup çıkıyorum. Ek gıdaya biz erken geçtik. Kızım biberonla uyanıkken yemiyor kaşıkla yemeyi çok seviyor. Gece mama rahat yediriyorum. Ama çorba türlerini sofrada yediğimiz tadımlıkları çok severek yiyiyor.Sun Raha sen nasılsın canım sesin çıkmıyor
Of hiç bitmiyor ki benceKuzum arada giriyorum anca okuyabiliorum atak asi derken yazamadım her ay atak mi oluo anladım
Yaa geçmiş olsun canım. Ben de giriyorum tam alıntı yapıyorum oğlan ağlıyor ya da mesaj yapıyorum göndermeden kalıyor Biz de şu sıralar uyku gerilemesi yaşıyoruz Gez gez kuzum kış gelmeden tadını çıkarCanım ara ara girip bakıyorum. Arada hasta olduk ya biraz düzen değişti denge bozuldu. Onu toparlamaya çalışıyorum. Başta nasilsam öyle devam ederiz mantığıyla gidiyorum o yüzden uyku saatleri vs hepsini ayarlamak istiyorum. Ve hala da geziyorum
Kuzum atak hesaplama sitesi vardı bulursam atayım . Öyle pat diye bitmiyor günleri var. Zamanlamalı
Ya çok tatlı maşallah maşallah kızlar daha hareketli oluyormuş bizim oğlan da tık yok dönmüyor bile hala ek gıda içinde Maşallah kuzum çok şanslısın ben biraz Tadım yaptım yemedi ilerisi nasıl olur bilmemCanım teşekkür ederim sen nasılsın. Ben e- ticaretle uğraşıyorum. İşlerime döndüm. kızımda çok hareketli erken hareketlendı fıstığım onunla uğraşıyorum arada okuyup çıkıyorum. Ek gıdaya biz erken geçtik. Kızım biberonla uyanıkken yemiyor kaşıkla yemeyi çok seviyor. Gece mama rahat yediriyorum. Ama çorba türlerini sofrada yediğimiz tadımlıkları çok severek yiyiyor.
Geçmiş olsun canım hasta olunca öyle oluyor bizde olduk çok şükür bu hafta daha iyiyizCanım ara ara girip bakıyorum. Arada hasta olduk ya biraz düzen değişti denge bozuldu. Onu toparlamaya çalışıyorum. Başta nasilsam öyle devam ederiz mantığıyla gidiyorum o yüzden uyku saatleri vs hepsini ayarlamak istiyorum. Ve hala da geziyorum