-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.441
Benimki de sebze sevmiyor bir iki kaşık öyle öyle artırmaya çalışıyorum.Kazamiz muabrek olaSevdiği şeyler yumurta sarısı labne yoğurt
Sebze sevmedibugün sebze çorbası yaptım onu yediricem yerse tabi
Valla olaki ne olaBenimki de sebze sevmiyor bir iki kaşık öyle öyle artırmaya çalışıyorum.Kazamiz muabrek ola
Günaydın gece biz ağlama krizine girdik 3 de anca uyuyabildim senin gibi uykusuzum
Niye ki yaGünaydın gece biz ağlama krizine girdik 3 de anca uyuyabildim senin gibi uykusuzum
Hapşırık öksürük geçmedi günde 8 kez hava veriyoruz sen düşün
Off yaa kuzum benimHapşırık öksürük geçmedi günde 8 kez hava veriyoruz sen düşün
Bugün daha iyi miniğim sağol canım ❤Off yaa kuzum benimRabbim iyileş şifa versin inşallah en kısa zamanda Kuzum çok zordur
Evet ya şu sıralar salgın çokmuş öksürük hepBizde sabah öksürük başlayınca tekrar doktora gittik gece uyuyamadı yavrum öksürükten çok şükür ciğerler temiz burnunu açık tutucam ıhlamur verebilirsin dedi zorunlu olmadıkça hastaneye getirme salgın var çocuğa başka mikrop bulaşmasın dedi doktorumuz Allahım bütün yavrularımıza şifa versin inşallah
Aynen canım hastane dolu hep öksürüyor çocuklarEvet ya şu sıralar salgın çokmuş öksürük hep
Size de çok geçmiş olsun canımBizde sabah öksürük başlayınca tekrar doktora gittik gece uyuyamadı yavrum öksürükten çok şükür ciğerler temiz burnunu açık tutucam ıhlamur verebilirsin dedi zorunlu olmadıkça hastaneye getirme salgın var çocuğa başka mikrop bulaşmasın dedi doktorumuz Allahım bütün yavrularımıza şifa versin inşallah
Genel olarak huysuz ne zamandır diş ciakrdi şimdi ikincisi geliyor onalrin ağrısı var zaten gece deNiye ki ya
Oo coo geçmiş olsun yaa. Baya kötü demek ki 8 kere .Allah şifa versin inşallah tez zamanda toparlasin.Bu çocuklar hasta olmasinHapşırık öksürük geçmedi günde 8 kez hava veriyoruz sen düşün
Amin canim bugün tedavinin son günü inşallah toparlanirizOo coo geçmiş olsun yaa. Baya kötü demek ki 8 kere .Allah şifa versin inşallah tez zamanda toparlasin.Bu çocuklar hasta olmasin
Dişler bitene kadar daha çok sabahlayacagiz anlaşılan.Biz de gece 3 de anca yattik