- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.461
BencedeAtak biter hastalık olur o biter diş başlar uykusuz yaşamaya alışalım bence
Aynen öyleAtak biter hastalık olur o biter diş başlar uykusuz yaşamaya alışalım bence
Ya maşallah lokuma 1 yaş olacakBencedeaha 10 gün sonra yaşına girecek hala aynı tas aynı hamam
Yaa yeni erkek dr başlamıştı o mu acepB BitterCikilata bizim doktor sizin hastanede göreve başlamış hasta olunca Ayşe hanıma götüreyim dedim baktım benim başka hastanede götürdüğüm doktor orda
Evet o canım iyi ilgili bir doktor oda aklında bulunsunYaa yeni erkek dr başlamıştı o mu acep
İyi olduysa senin için ne güzel
TamamdırEvet o canım iyi ilgili bir doktor oda aklında bulunsun
Diş sizi çok zorluyor kuzum ya inşallah düzene girer uykunuz papatya çayımı içsen acaba sütünden geçer paşaya da rahatlatır uyursunuz birazuyumak istiyorum
Hem de nasıl anlamadığım gündüz fena değil ama akşam olunca başlıyor sabaha kadar.PaPatya anason rezene bırak icmemi ona da iciriyorum uyku yapiyor uykusu var uyku için deli gibi ağlıyor ama derin dalamiyor her uyandığında da meme istiyor meme ağzına girmeden uyumuyor sorunumuz bu.Memesiz uyumadigi için zor oluyorDiş sizi çok zorluyor kuzum ya inşallah düzene girer uykunuz papatya çayımı içsen acaba sütünden geçer paşaya da rahatlatır uyursunuz biraz
Hayırlı pazarlar canımHayırlı pazarlar kızlar
Off ya evet bazı bebeler diş dönemi memeyi ağızdan çıkartmıyormuşGenel olarak huysuz ne zamandır diş ciakrdi şimdi ikincisi geliyor onalrin ağrısı var zaten gece de
ağlaması meme ağzından çıktı diye başladı.Hic çıkmasın diyor karni tok benim göğüsler yara uzun süre veremiyorum.Ama beyfendinin inadı siniri geçmediEn son mama verdik öyle sustu.
Diş öncesi de aynıydı biraz arttı sadece.Emzik canı isterse öyle düşkün değil vermiyorum fırlatıp atıyorOff ya evet bazı bebeler diş dönemi memeyi ağızdan çıkartmıyormuşAllah yardımcınız olsun kuzum. Emzik tutmuyordu dimi
Diş ağrısına yeşil soğanın Beyaz kısmı pırasa falan iyi geliyormuş canım. Ben korkarım eline vermeye ama ağzına sürerim galiba kendimDiş öncesi de aynıydı biraz arttı sadece.Emzik canı isterse öyle düşkün değil vermiyorum fırlatıp atıyor
Şimdi küçükler onu vermeyin ince zarı takılır damağaDiş ağrısına yeşil soğanın Beyaz kısmı pırasa falan iyi geliyormuş canım. Ben korkarım eline vermeye ama ağzına sürerim galiba kendim
Ss aldım canım ay bizde de sıkıntıları başladı galiba ya. Gece çok sık uyanıyor el sürekli ağızda huzursuzŞimdi küçükler onu vermeyin ince zarı takılır damağa
Bize bi prof verdi Cerrahpaşa’dan calgel jel buzdolabında tut soğuk olsun sür çok rahatlatıyor
Olabilir atak haftası değilseSs aldım canım ay bizde de sıkıntıları başladı galiba ya. Gece çok sık uyanıyor el sürekli ağızda huzursuz
Bn ölem ne yapam bilmim köpek dişi es geçip azıları çıkardı 10-15 gün olduSs aldım canım ay bizde de sıkıntıları başladı galiba ya. Gece çok sık uyanıyor el sürekli ağızda huzursuz