Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Diş sizi çok zorluyor kuzum ya inşallah düzene girer uykunuz papatya çayımı içsen acaba sütünden geçer paşaya da rahatlatır uyursunuz biraz
Hem de nasıl anlamadığım gündüz fena değil ama akşam olunca başlıyor sabaha kadar.PaPatya anason rezene bırak icmemi ona da iciriyorum uyku yapiyor uykusu var uyku için deli gibi ağlıyor ama derin dalamiyor her uyandığında da meme istiyor meme ağzına girmeden uyumuyor sorunumuz bu.Memesiz uyumadigi için zor oluyor

Genel olarak huysuz ne zamandır diş ciakrdi şimdi ikincisi geliyor onalrin ağrısı var zaten gece de
ağlaması meme ağzından çıktı diye başladı.Hic çıkmasın diyor karni tok benim göğüsler yara uzun süre veremiyorum.Ama beyfendinin inadı siniri geçmedi 😥En son mama verdik öyle sustu.
Off ya evet bazı bebeler diş dönemi memeyi ağızdan çıkartmıyormuş🥺 Allah yardımcınız olsun kuzum. Emzik tutmuyordu dimi

Diş ağrısına yeşil soğanın Beyaz kısmı pırasa falan iyi geliyormuş canım. Ben korkarım eline vermeye ama ağzına sürerim galiba kendim
Şimdi küçükler onu vermeyin ince zarı takılır damağa
Bize bi prof verdi Cerrahpaşa’dan calgel jel buzdolabında tut soğuk olsun sür çok rahatlatıyor

Şimdi küçükler onu vermeyin ince zarı takılır damağa
Bize bi prof verdi Cerrahpaşa’dan calgel jel buzdolabında tut soğuk olsun sür çok rahatlatıyor
Ss aldım canım ay bizde de sıkıntıları başladı galiba ya. Gece çok sık uyanıyor el sürekli ağızda huzursuz 😒

Ss aldım canım ay bizde de sıkıntıları başladı galiba ya. Gece çok sık uyanıyor el sürekli ağızda huzursuz 😒
Bn ölem ne yapam bilmim köpek dişi es geçip azıları çıkardı 10-15 gün oldu 🥺 pet perişan olduk 20 gün uyku yok yemek yok sadece memeyle geçirdi
Bi de üstüne hastalandı abi saolsun 40 derece ateş çok şükür geçti şimdi üstler gelmesin diyorum

X