Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Dişlerden bi haber var mı bilmiyorum valla
Bizde daha düzelemedik grip öksürük devam ediyor doktora gittik hava verdi inşallah iyi gelir bir an önce toparlanırız
Yaa çok geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası inşallah çabucak toparlanır
Kesinlikle öyle olacak
Ne yazmıştım ki tam cevap yazxam oğlan kudurdu ayarsız bu sıpa ya. Gecemiz iyi geçse gündüz geçmiyor

Hasta olan bütün kuzulara geçmiş olsun Rabbim hepsine şifa versin bu nasil bir mikropsa herkes hasta geçen sene maske vardı hastalık azdı bu sene bir garip oldu ortalık yıkılıyor ne kadar kollasakda olacağı varsa oluyorlar Rabbim geçici şeyler versin inşallah
Ek gıda seruveniniz nasıl geçiyor gün içinde neler veriyorsunuz ben hasta diye zorlamadım bugün yeniden başlıcam vermeye biz halen tadımlardayız öğün gibi başlamadık zaten yemiyor

Amin canım.Bizim oturdu gibi rutin kahvaltı yumurta peynir bazen içine hurma bazen kaşık maması bazen bisküvi.oglen çorba o zorluyor kabızlık olduğu için tatlı olmayınca iştahsız yiyor bazen yemiyor sevmezse tadını.Aksam üzeri de hergun olmasa da yoğurt meyve ile karışık.Ama ne yerse yesin karnı tok bile olsa emmeden asla uyumuyor o meme ağzına girecek kaçışı yok

Bende tadım olarak patates verdim üç gün ama yemedi bir hafta daha bekleyip sonra yeniden deneyeceğim. Ay yememesi çok zormuş
bQUOTE="Kimyonsu, post: 73245102, member: 1013730"]
Bende tadım olarak patates verdim üç gün ama yemedi bir hafta daha bekleyip sonra yeniden deneyeceğim. Ay yememesi çok zormuş
[/QUOTE]
Pes etme dediğin gibi ara ara dene yoksa senin için daha zor olur.Benim büyük oğlan seçer yemez her şeyi çok zor oluyor gerçekten.Ama paates yerine yoğurt meyve ile başla sebzelere geç

bQUOTE="Kimyonsu, post: 73245102, member: 1013730"]
Pes etme dediğin gibi ara ara dene yoksa senin için daha zor olur.Benim büyük oğlan seçer yemez her şeyi çok zor oluyor gerçekten.Ama paates yerine yoğurt meyve ile başla sebzelere geç
[/QUOTE]
İşte bizim süt alerjisi olduğu için en büyük kaybım yoğurt bir sürü şeftali püresi yapmıştım yoğurda katmak için sade yer mi bilmiyorum bakalım

Maşallah senin paşaya benimki bakalım ne zaman düzene girecek
Memesiz olmaz o olacak illa ana öğün

Maşallah senin paşaya benimki bakalım ne zaman düzene girecek
Memesiz olmaz o olacak illa ana öğün
Bir hafta on gün uğraşıyorsun sonra yavas yavas alsiiyorlar.Arada sorun çıkarmıyor değiller mesela benim ki öğlen çorba yaptım iki kaşık aldı yemedi akşama tekrar deneyeceğim.Olmadi sevdiği seylerden bir süre git kaşığa alışsın sonra seecnek cogaltirsin

Sevdiği şeyler yumurta sarısı labne yoğurt
Sebze sevmedi bugün sebze çorbası yaptım onu yediricem yerse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…