- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.421
Ben günde 2-3 kere giriyorum kimseden ses çıkmayınca geri çıkmıyorumKızlar nerelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben günde 2-3 kere giriyorum kimseden ses çıkmayınca geri çıkmıyorumKızlar nerelerdesiniz
Ay bende öyleyimBen günde 2-3 kere giriyorum kimseden ses çıkmayınca geri çıkmıyorum
Gecmis olsun cnmBenim pasamda hasta oldu zorlu bir 4 gün geçirdik bugün daha iyi çok şükür
Bebekler hasta olmasın
Teşekkür ederim canımGecmis olsun cnm
Amin inşallah hasta olmasınlar
Yaa çok geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası inşallah çabucak toparlanırDişlerden bi haber var mı bilmiyorum valla
Bizde daha düzelemedik grip öksürük devam ediyor doktora gittik hava verdi inşallah iyi gelir bir an önce toparlanırız
Ne yazmıştım ki tam cevap yazxam oğlan kudurdu ayarsız bu sıpa ya. Gecemiz iyi geçse gündüz geçmiyorKesinlikle öyle olacak
Geçmiş olsun canım yaBenim pasamda hasta oldu zorlu bir 4 gün geçirdik bugün daha iyi çok şükür
Bebekler hasta olmasın
Sağol canımGeçmiş olsun canım ya
Bizim de aynı.Biraz büyüdüklerinde tablet TV engellemek zor olacak demiştinYaa çok geçmiş olsun canım havalar tam hastalık havası inşallah çabucak toparlanır
Ne yazmıştım ki tam cevap yazxam oğlan kudurdu ayarsız bu sıpa ya. Gecemiz iyi geçse gündüz geçmiyor
Amin canım.Bizim oturdu gibi rutin kahvaltı yumurta peynir bazen içine hurma bazen kaşık maması bazen bisküvi.oglen çorba o zorluyor kabızlık olduğu için tatlı olmayınca iştahsız yiyor bazen yemiyor sevmezse tadını.Aksam üzeri de hergun olmasa da yoğurt meyve ile karışık.Ama ne yerse yesin karnı tok bile olsa emmeden asla uyumuyor o meme ağzına girecek kaçışı yokHasta olan bütün kuzulara geçmiş olsun Rabbim hepsine şifa versin bu nasil bir mikropsa herkes hasta geçen sene maske vardı hastalık azdı bu sene bir garip oldu ortalık yıkılıyor ne kadar kollasakda olacağı varsa oluyorlar Rabbim geçici şeyler versin inşallah
Ek gıda seruveniniz nasıl geçiyor gün içinde neler veriyorsunuz ben hasta diye zorlamadım bugün yeniden başlıcam vermeye biz halen tadımlardayız öğün gibi başlamadık zaten yemiyor
He ya bak biz onları engelleyemeden onlar bizi engelliyorBizim de aynı.Biraz büyüdüklerinde tablet TV engellemek zor olacak demiştin
bQUOTE="Kimyonsu, post: 73245102, member: 1013730"]Bende tadım olarak patates verdim üç gün ama yemedi bir hafta daha bekleyip sonra yeniden deneyeceğim. Ay yememesi çok zormuş
Pes etme dediğin gibi ara ara dene yoksa senin için daha zor olur.Benim büyük oğlan seçer yemez her şeyi çok zor oluyor gerçekten.Ama paates yerine yoğurt meyve ile başla sebzelere geçbQUOTE="Kimyonsu, post: 73245102, member: 1013730"]
Bende tadım olarak patates verdim üç gün ama yemedi bir hafta daha bekleyip sonra yeniden deneyeceğim. Ay yememesi çok zormuş
Maşallah senin paşaya benimki bakalım ne zaman düzene girecekAmin canım.Bizim oturdu gibi rutin kahvaltı yumurta peynir bazen içine hurma bazen kaşık maması bazen bisküvi.oglen çorba o zorluyor kabızlık olduğu için tatlı olmayınca iştahsız yiyor bazen yemiyor sevmezse tadını.Aksam üzeri de hergun olmasa da yoğurt meyve ile karışık.Ama ne yerse yesin karnı tok bile olsa emmeden asla uyumuyor o meme ağzına girecek kaçışı yok
Sen dene canım böyle böyle alişacaklarBende tadım olarak patates verdim üç gün ama yemedi bir hafta daha bekleyip sonra yeniden deneyeceğim. Ay yememesi çok zormuş
Bir hafta on gün uğraşıyorsun sonra yavas yavas alsiiyorlar.Arada sorun çıkarmıyor değiller mesela benim ki öğlen çorba yaptım iki kaşık aldı yemedi akşama tekrar deneyeceğim.Olmadi sevdiği seylerden bir süre git kaşığa alışsın sonra seecnek cogaltirsinMaşallah senin paşaya benimki bakalım ne zaman düzene girecek
Memesiz olmaz o olacak illa ana öğün
Sevdiği şeyler yumurta sarısı labne yoğurtBir hafta on gün uğraşıyorsun sonra yavas yavas alsiiyorlar.Arada sorun çıkarmıyor değiller mesela benim ki öğlen çorba yaptım iki kaşık aldı yemedi akşama tekrar deneyeceğim.Olmadi sevdiği seylerden bir süre git kaşığa alışsın sonra seecnek cogaltirsin
İnşallah canım ya bende öyle her kaşığı koşulsuz şartsız yiyecekSen dene canım böyle böyle alişacaklar
Bende yiyen çocuğa çok imreniyorum inşallah yerler zamanla