- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.281
Geçmiş olsun canımBizde hastayız önce ben grip oldum tam iyileşiyorum derken bugün bizim ufaklık hasta oldu ateşlendi doktorumuza gittik tahlil falan yapıldı çok şükür bisey yok temiz çıktı.
Yarin aşımız vardı 1 hafta erteledi doktorumuz inşallah en kısa zamanda toparlanır hadi biz neyse bi şekilde atlatıyoruz yavrulamiz hasta olmasın
Geçmiş olsun canım vitaminli şeyler tüket pasada faydalansın şifa olsunBizde hastayız önce ben grip oldum tam iyileşiyorum derken bugün bizim ufaklık hasta oldu ateşlendi doktorumuza gittik tahlil falan yapıldı çok şükür bisey yok temiz çıktı.
Yarin aşımız vardı 1 hafta erteledi doktorumuz inşallah en kısa zamanda toparlanır hadi biz neyse bi şekilde atlatıyoruz yavrulamiz hasta olmasın
200. Gününüz kutlu olsun kızzz daha geçen 100 diyorduk vayy beeGünaydın kızlar bizde kaç gündür huysusuz uykuya direniyor değişik bir güncelleme var
Hayırlısı olsun canım.Ben de yaptırmadım sorun olmaz inş.Alerjiuu olumsuz etkileyecekse anlamı yok zaten.Diyetin nasıl gidiyor düzelme oldu muKızlar biz süt alerjimizden dolayı Rota aşısı yaptırmamaya karar verdik. Yani doktorumuz ile konuşup vazgeçtik
Çok geçmiş olsun canımBizde hastayız önce ben grip oldum tam iyileşiyorum derken bugün bizim ufaklık hasta oldu ateşlendi doktorumuza gittik tahlil falan yapıldı çok şükür bisey yok temiz çıktı.
6 ay sorunu zaten uykuya direnme kısa uykular.Anneden ayrılınca ağlama vb.Her ayın bir guncellemesi var hiç bitmiyor MaşallahGünaydın kızlar bizde kaç gündür huysusuz uykuya direniyor değişik bir güncelleme var
İnşallah canımHayırlısı olsun canım.Ben de yaptırmadım sorun olmaz inş.Alerjiuu olumsuz etkileyecekse anlamı yok zaten.Diyetin nasıl gidiyor düzelme oldu mu
Olmaz inş.ya belki aşı bile yapmış olabilirİnşallah canım
İlk dozda baya kötü olmuştuk sürekli kusuyordu
Çok şükür düzeldi canım ya kan görmüyorum artık yani en son yediklerimin etkisi tamamen geçti sanırım. 9. Ayda deneme yapıp başlayacakmışız aynı olursa yine devam
Yok kuzum aşı değil bundan eminimOlmaz inş.ya belki aşı bile yapmış olabilir
Bir ay sonra ufaktan deneyedebilirsin.9.aya çok var zor olur sana.
Geçmiş olsun canım
Sağolun kizlarGeçmiş olsun canım vitaminli şeyler tüket pasada faydalansın şifa olsun
Ben de katıldım ama kullandığım beze goon işaretlediğime pişman oldum. Sen zaten kullanıyorsun diye göndermezler kesinKizlar goon bebek bezi anketine katıldım şansıma çıkar belki
Orası kesin niye versinlerBen de katıldım ama kullandığım beze goon işaretlediğime pişman oldum. Sen zaten kullanıyorsun diye göndermezler kesin
Kalıbı güzel canım ya sleepy çok dardı biz 2 numaradan sonra değiştirdik başka bez arayışlarına girdim. En son goonda durdumOrası kesin niye versinlerNasıl memnun musun kalıpları nasıl.Sleppy kullanıyorum ama kalıpları eskiye göre daha dar.Denesem mı ki ben de
YaaaaMerhaba canlar..
Uzun süredir giremiyorum yada girip az birşey bakıp çıkıyorum hemen..
Umarım herkes iyidir bebişlerinizle mutlusunuz dur inşallah
Ben ve kızlarım gayet iyiyiz.
Evde kayınvalidem ve kayınpederim hep beraber kalıyoruz. Hafta sonu evlerine gidiyorlar.
Kızlarıma tek bakmam imkansız benim için. O kadar çok istiyorum ki tek bakmak.
Maşallah çok güzel büyüyor kızlarım hatta sizinle resim paylaşmak istiyorum.
Sizlerle çok zor ağrılı sancılı zamanlar geçirdik. Şimdi güzel şeyleri paylaşmayı hepimiz hakediyoruz.
Hepinizi öpüyorum
Çok teşekkürlerYaaaamaşallah maşallah çok tatlılar
Allah kolaylık versin canım benim iyi olmanıza sevindim
Biz Bi bebeyle zor vakit buluyırz sizinki normaldir. Olsun arada girip haberdar etmen bile mutlu etti bizikocaman kokulu kokulu öp minnoşları
Yalnız zor olur ya yine destek olması senin için de iyi olur aslında.Çok teşekkürler
Hepimizin bebeklerine maşallah
Çok zor herşey
Ek gıdaya geçtik.
Günlük yoğurt çorba meyva suyu sıkıyorum. Tabi yedirmesi var birde. Uykuları çok az oyna uyut yedir.. Sıra sıra yapıyorum hepsini.
Kendime zaman ayırmak imkansız.
Gece uykusu da olmayınca gün içinde çok daha zor oluyor herşey.
Neyseki sağlıklarımız hepimizin yerinde çok şükür