- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.261
Aaa evet doğru diyorsun var geçen sene ne alışveriş yapmıştımKasım indirimleride var kızlar
Super çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallahAynen öyle canım yarın bugünden daha pahalı oluyor
Bu arada gittim kitaplar aldım geldimhareketli kitaplardan çok güzel
İnşallah canımAaa evet doğru diyorsun var geçen sene ne alışveriş yapmıştım
Super çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallahben gidemedim hiç ya grip gibiyim bebisede geçer diye korkuyorum geçmese bari.
Anaa kız ben bilmiyorum hiç onuEvett yokmu var
Tüh ya mahalle arasındaki binlere falan bakınHareketli kitap bulamadım ben
Demek ki ondan bitirmişler zalımlarTünaydın kızlar ne kadar sessiz burası.
Bim alışverişi yapanlar tavsiyem dökülmez çerez kabından da alın mutlaka çok kullanışlı yigenim de var.Nette 150 civarında Bim de 25 TL.
Ben de 3 yer gezdim öyle buldum.2 yerde hiç yoktu diğer yerde 3 tane vardı Ara yerlerde vardır belkiDemek ki ondan bitirmişler zalımlargittim bir tane bile bulamadım
Ben ebebekten aldım 40 lirayaTünaydın kızlar ne kadar sessiz burası.
Bim alışverişi yapanlar tavsiyem dökülmez çerez kabından da alın mutlaka çok kullanışlı yigenim de var.Nette 150 civarında Bim de 25 TL.
Gitmedim canım oğlan kanguru da uyuyakaldıBen de 3 yer gezdim öyle buldum.2 yerde hiç yoktu diğer yerde 3 tane vardı Ara yerlerde
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günlük bakıyorum yazan yok geri cikiyorum.Pek vakit olmuyor zaten olan vakitte de sınavlarım var onlara çalışmaya çalışıyorum. Zaten bir sabah bir akşam.Nasılsınız kızlar çok giren olmuyor artık bebekler büyüdükçe daha da zaman olmuyor sanırım
Ne sınavı canımGünlük bakıyorum yazan yok geri cikiyorum.Pek vakit olmuyor zaten olan vakitte de sınavlarım var onlara çalışmaya çalışıyorum. Zaten bir sabah bir akşam.
Yarın aşımiz var banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyorum şuan
He kız ben de sınırlı vakitte geliyorum Haziran topiğini okuyorum. Sonra buraya girmeyi ya unutuyorum ya oğlan ağlıyor kalıyor Ya da bakıyorum kimse yokNasılsınız kızlar çok giren olmuyor artık bebekler büyüdükçe daha da zaman olmuyor sanırım
İkinci ünv.okuyorum.Ayrica da uzman öğretmenlik sınavı var ona henüz hiç bakamadım 2 hafta sonra vizeler var onu verince 1 hafta kalıyor uzmanlığa o arada ona bakabilirsem bakacağım.Durdum durdum bunca sene bebek olunca aklım başıma geldiNe sınavı canım
Olsun kız ipin ucunu neresinden tutsan kardırİkinci ünv.okuyorum.Ayrica da uzman öğretmenlik sınavı var ona henüz hiç bakamadım 2 hafta sonra vizeler var onu verince 1 hafta kalıyor uzmanlığa o arada ona bakabilirsem bakacağım.Durdum durdum bunca sene bebek olunca aklım başıma geldinerdesye şimdiye kadar akıl Şimdide uğraş dur
Yaa çok geçmiş olsun canım benimBizde hastayız önce ben grip oldum tam iyileşiyorum derken bugün bizim ufaklık hasta oldu ateşlendi doktorumuza gittik tahlil falan yapıldı çok şükür bisey yok temiz çıktı.
Yarin aşımız vardı 1 hafta erteledi doktorumuz inşallah en kısa zamanda toparlanır hadi biz neyse bi şekilde atlatıyoruz yavrulamiz hasta olmasın