Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba canlar..
Uzun süredir giremiyorum yada girip az birşey bakıp çıkıyorum hemen..
Umarım herkes iyidir bebişlerinizle mutlusunuz dur inşallah 🥰
Ben ve kızlarım gayet iyiyiz.
Evde kayınvalidem ve kayınpederim hep beraber kalıyoruz. Hafta sonu evlerine gidiyorlar.
Kızlarıma tek bakmam imkansız benim için. O kadar çok istiyorum ki tek bakmak.
Maşallah çok güzel büyüyor kızlarım hatta sizinle resim paylaşmak istiyorum.
Sizlerle çok zor ağrılı sancılı zamanlar geçirdik. Şimdi güzel şeyleri paylaşmayı hepimiz hakediyoruz.
Hepinizi öpüyorum
Allahim masallah nasıl güzeller şükürler olsun bugünümüze 🤲😍

Merhaba canlar..
Evde kayınvalidem ve kayınpederim hep beraber kalıyoruz. Hafta sonu evlerine gidiyorlar.
Sizlerle çok zor ağrılı sancılı zamanlar geçirdik. Şimdi güzel şeyleri paylaşmayı hepimiz hakediyoruz.
Hepinizi öpüyorum
Maşallah pek güzeller yaa tam isirmalik 🥰 sağlıcakla büyüsünler 🤲

200. Gününüz kutlu olsun kızzz daha geçen 100 diyorduk vayy bee 🥰🥰
sad-emotional.gif
Ayyy zaman çabuk geçiyor büyüyor ballarımız 😢😢😢
Teşekkür ederiz teyzesi🥰

Merhaba canlar..
Hepinizi öpüyorum
Yaaa çok tatlılar çok güzeller maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun prensesleri 🧿🧿💜💜
Bizim içinde öp fıstıkları arada yazıp merakta bırakmadığın için teşekkür ederim canım Allah kolaylık versin sana dikkat edin kendinize 🥰🥰

Kızlar ya bebeklerin oyuncakları için ne aldınız dolap mı çekmece mi oyuncak kutusu mu. Kutuya asla sığmayız eminim de😅😅
Bizde şimdilik kutular var ama çekmeceli dolaplardan almayı düşünüyorum eşim sagolsun evi oyuncakçıya çevirmeye başladı😂😂
Kızlar fisher Price robotunu aldık indirimde yakaladık emeklemeye falan yardımcı çok güzel oglusumda çok sevdi biraz büyüsün dediklerini daha iyi anlar ve yapar ben yapıyorum şimdi 🤣🤣🤣 tavsiye ederim düşünürseniz

Paşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım 😊

X