Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kasım indirimleride var kızlar 🤭
Aaa evet doğru diyorsun var geçen sene ne alışveriş yapmıştım 😂
Aynen öyle canım yarın bugünden daha pahalı oluyor 🤷🏻‍♀️
Bu arada gittim kitaplar aldım geldim 😍 hareketli kitaplardan çok güzel 🥰
Super çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallah 🥰ben gidemedim hiç ya grip gibiyim bebisede geçer diye korkuyorum geçmese bari.

Aaa evet doğru diyorsun var geçen sene ne alışveriş yapmıştım 😂

Super çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallah 🥰ben gidemedim hiç ya grip gibiyim bebisede geçer diye korkuyorum geçmese bari.
İnşallah canım 🥰
Geçmiş olsun kuzum bebişi gerekirse maskeli emzir. Hemen ıhlamur falan kaynat inşallah ilerlemwden bebişe geçmeden gider

Anaa kız ben bilmiyorum hiç onu 🤷🏻‍♀️ geçen sene Kasım da yeni öğrenmiştim gebeliğimi farkında değilim😅😅
Vayyyy burnumun direği sızladı🥺🥺 geçen zamana bak
Hatırlıyır musun bende lekeleme başladı akşama kadar ağladım tutmadı diye 😅 akşam bi test hoppp pozitif 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥺
Hareketli kitap bulamadım ben 😔
Tüh ya mahalle arasındaki binlere falan bakın

Nasılsınız kızlar çok giren olmuyor artık bebekler büyüdükçe daha da zaman olmuyor sanırım 🤭
Günlük bakıyorum yazan yok geri cikiyorum.Pek vakit olmuyor zaten olan vakitte de sınavlarım var onlara çalışmaya çalışıyorum. Zaten bir sabah bir akşam.
Yarın aşımiz var banyo yaptırdım uyutmaya çalışıyorum şuan

Ne sınavı canım
İkinci ünv.okuyorum.Ayrica da uzman öğretmenlik sınavı var ona henüz hiç bakamadım 2 hafta sonra vizeler var onu verince 1 hafta kalıyor uzmanlığa o arada ona bakabilirsem bakacağım.Durdum durdum bunca sene bebek olunca aklım başıma geldi 😂 nerdesye şimdiye kadar akıl 🤣Şimdide uğraş dur 😏

İkinci ünv.okuyorum.Ayrica da uzman öğretmenlik sınavı var ona henüz hiç bakamadım 2 hafta sonra vizeler var onu verince 1 hafta kalıyor uzmanlığa o arada ona bakabilirsem bakacağım.Durdum durdum bunca sene bebek olunca aklım başıma geldi 😂 nerdesye şimdiye kadar akıl 🤣Şimdide uğraş dur 😏
Olsun kız ipin ucunu neresinden tutsan kardır 😍😍 bende gram ders çalışma isteği olsa düşüncem bir şeyler de. Geçmiş o işler benden 🤪😅😅

Bizde hastayız önce ben grip oldum tam iyileşiyorum derken bugün bizim ufaklık hasta oldu ateşlendi doktorumuza gittik tahlil falan yapıldı çok şükür bisey yok temiz çıktı.
Yarin aşımız vardı 1 hafta erteledi doktorumuz inşallah en kısa zamanda toparlanır hadi biz neyse bi şekilde atlatıyoruz yavrulamiz hasta olmasın 🤲

Bizde hastayız önce ben grip oldum tam iyileşiyorum derken bugün bizim ufaklık hasta oldu ateşlendi doktorumuza gittik tahlil falan yapıldı çok şükür bisey yok temiz çıktı.
Yarin aşımız vardı 1 hafta erteledi doktorumuz inşallah en kısa zamanda toparlanır hadi biz neyse bi şekilde atlatıyoruz yavrulamiz hasta olmasın 🤲
Yaa çok geçmiş olsun canım benim
Aynen öyle onlar hasta olmasın 🥺 inşallah çabucak toparlanırsınız

X