- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.241
Nerden aldın kuzum bunu
Bnde şimdi gördüm aynısı ni sordum bizim ogluslar sever bunuNerden aldın canım bunu
Alsam mı kararsızım banyo oturağından almıştım benBnde şimdi gördüm aynısı ni sordum bizim ogluslar sever bunu
Dolaptan aldım canımNerden aldın kuzum bunu
Oo maşallah canım çok sevindimSelam kızlar nasılsınız bu hafta doktor kontrollerimiz vardı annem bende o varken biraz ev işlerimi hallettim
Bugün de kardiyoloji kontrolümüz vardı çok şükür sıkıntımız yok 1 sene sonra kontrole çağırdı
B12miz düşük onun içinde ilaca başladık kan damlası aynen devam bizde haberler böyle
Şimdiden hayırlı olsun canımOooo canlar ek.gidaya mi geçtiniz hayirli olsunn bebekleriniz ağzını kocaman açıp hemencecik kolay kolay yesinBizim 31 Ekim'de şaşılık testimiz var sünnet için müsade aldık arastiriyorum sizler naptınız kestirdiniz mii ufaklığı
GünaydınGünaydın kızlar
Bugün bim günü
He ya ne çabuk geçiyor ahh şimdi geriye dönsek de mama sandalyesini falan da alsakGünaydın
Bebeğimin ilk alışverişini binden yapmıştımo günler geldi aklıma benzer şeyler geliyormuş ah zaman ne hızlı
Geçmiş olsun canım biz iyiyiz çok şükür bizimde kontroller devamCanimm çok.sukur iyiyiz rakiplerimiz var hastaneye git gel uğraşıyoruz yoğun geçiyor gelemedim uzun süre hasta olduk siz nasılsınız
Bizim doktorda izin çıkmamıştı kalp takipliyiz diye şimdide cok hareketli sıkıntı olur o yüzden biraz büyüyünce sünnetOooo canlar ek.gidaya mi geçtiniz hayirli olsunn bebekleriniz ağzını kocaman açıp hemencecik kolay kolay yesinBizim 31 Ekim'de şaşılık testimiz var sünnet için müsade aldık arastiriyorum sizler naptınız kestirdiniz mii ufaklığı
Aynen vallaHe ya ne çabuk geçiyor ahh şimdi geriye dönsek de mama sandalyesini falan da alsak
Aman sonra alırız dediğimiz her şey iki katı fiyatına geliyor
Şu kuleleri istiyorum ya ama şubat indiriminde daha mı uygun olur acaba ikilemi yaşıyorum
Aynen öyle canım yarın bugünden daha pahalı oluyorAynen vallaşubata daha çok zaman var bundan uyguna gelmez bana kalırsa bu enflasyonla
O nerde kız e bebekte miKasım indirimleride var kızlar
Hareketli kitap bulamadım benAynen öyle canım yarın bugünden daha pahalı oluyor
Bu arada gittim kitaplar aldım geldimhareketli kitaplardan çok güzel