Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam kızlar nasılsınız bu hafta doktor kontrollerimiz vardı annem bende o varken biraz ev işlerimi hallettim
Bugün de kardiyoloji kontrolümüz vardı çok şükür sıkıntımız yok 1 sene sonra kontrole çağırdı
B12miz düşük onun içinde ilaca başladık kan damlası aynen devam bizde haberler böyle

Oo maşallah canım çok sevindim

Oooo canlar ek.gidaya mi geçtiniz hayirli olsunn bebekleriniz ağzını kocaman açıp hemencecik kolay kolay yesin Bizim 31 Ekim'de şaşılık testimiz var sünnet için müsade aldık arastiriyorum sizler naptınız kestirdiniz mii ufaklığı

Şimdiden hayırlı olsun canım biz kestirdik çok oldu o kaygı gitti

Günaydın
Bebeğimin ilk alışverişini binden yapmıştım o günler geldi aklıma benzer şeyler geliyormuş ah zaman ne hızlı
He ya ne çabuk geçiyor ahh şimdi geriye dönsek de mama sandalyesini falan da alsak
Aman sonra alırız dediğimiz her şey iki katı fiyatına geliyor
Şu kuleleri istiyorum ya ama şubat indiriminde daha mı uygun olur acaba ikilemi yaşıyorum

Bizim doktorda izin çıkmamıştı kalp takipliyiz diye şimdide cok hareketli sıkıntı olur o yüzden biraz büyüyünce sünnet
3 günlük bir kabak maceramız oldu sevmedi ilk gün yedi bugünde patates tadımı yapicaz

Aynen valla şubata daha çok zaman var bundan uyguna gelmez bana kalırsa bu enflasyonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…